NEXTDIRECT.COM - 5

• 47 315
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Мацки, пак да питам. Някой има ли суичер/тениска/блузка за момче 3-4 год, интересува ме дължината.
Вчера получих блузка за момче размер 3-4г., довечера мога да ти напиша размери. Peace

# 46
  • Русе
Алекс2009 благодаря, ще чакам   bouquet

# 47
  • София
Благодаря за помоща   bouquet Сега имам друг въпрос  Grinning Серията Petite за колко високи жени е? Аз съм 160см дали ще се побера в едни  дънки ?

# 48
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема!  bouquet

# 49
  • Пловдив
Здравейте,
Вчера получихме това яке http://bg.nextdirect.com/en/g49566s3#873946 - 3-4 години
и тези ботушки http://bg.nextdirect.com/en/g492546s4#878220 - С9.

Прекрасни са!
Якето е дълго, меко и топло. Ботушките му заспаха на младежа!

Сърдечни благодарности за съдействието на duhi  Heart Eyes

# 50
Здравейте.
Може ли малко помощ, че оплесках нещата. Започнах да правя поръчка и по навик на делибъри адреса си написах имената по паспорт, а на картата ми са различно написани. Та опитвах да променя имената в адреса, но нещо не знам как. Не намирам къде ми дава тази опция. Някой по запознат да ми помогне?

# 51
  • Русе
Не знам за коя карта говориш, но аз получавам нещата си на мое име (никой не ми е искал лична карта при доставка), а плащам с картата на името на мъжа ми.

# 52
Някой преди време ме беше попитам за това панталонче как е като плътност, днес го получих и да дам отзиви - много мекичко и хубаво, с подплата от плат, есенно, с чорапогащник става и за зима, много ми харесва и много хубаво стои  Peace

http://bg.nextdirect.com/en/x522858s8#864203

# 53
здравейте,моля ако някой има излишно кодче да ми го прати на лични .
Благодаря ви предварително Hug

# 54
Здравейте.
Може ли малко помощ, че оплесках нещата. Започнах да правя поръчка и по навик на делибъри адреса си написах имената по паспорт, а на картата ми са различно написани. Та опитвах да променя имената в адреса, но нещо не знам как. Не намирам къде ми дава тази опция. Някой по запознат да ми помогне?
Изобщо няма значение как са ти изписани имената Simple Smile

# 55
Благодаря, момичета. Пак 6те пробвам. НА деливъри адреса съм Maria Racheva, А на Виза картата Marija Raceva. Та ми дава грешка и си мисля, че е заради имената.

# 56
Благодаря, момичета. Пак 6те пробвам. НА деливъри адреса съм Maria Racheva, А на Виза картата Marija Raceva. Та ми дава грешка и си мисля, че е заради имената.
Не би трябвало да е от там. Аз пускам от един акаунт с 3 различни карти т.е. с три различни имена

# 57

Моята фамилия също е изписана по различен начин на адреса и картата (Jekova и Zhekova). Втора поръчка пуснах вчера, нямах никакъв проблем. Някъде другаде си сбъркала, провери номера на картата да не е.

# 58
  • София
Серията Petite за колко високи жени е? Аз съм 160см дали ще се побера в едни  дънки ?

Висока съм 160 см. и данки Petite са ми идеални. Дължината на крачола от вътрешната страна е 78 см.

# 59
Благодаря. Май открих къде е проблема. В въпроса за задаване, ако си забравя паролата. Сега ще пробвам да поръчам.
Ние сме 110 високи. Харесала съм от секцията от 3 до 16 години и се чудя дали за 5 или за 6 годи6но да поръчам newsm78 Оголемени ли са нещата или си отговарят на размера.Сега носим от другата секция размер 4-5.

Общи условия

Активация на акаунт