VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 303
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
От Тервел очаквах по принцип по-мъжко и твърдо поведение.Не разбрах само Лияна като разправяше,че той е разделен с жена си,от вън ли я имаше тази информация или от Тервел?  Rolling Eyes   bouquet

Имаше един разговор, в който той й прошепна да не се притеснява за него. Може би имаше предвид, че е разделен с приятелката си, но кой знае за какво всъщност е ставало въпрос.

В разговора с Ваня, Лияна каза, че имат общи приятели с Тервел и от тях знае.

# 661
  • Никога на земята...
Mirela,Хексе   bouquet Благодаря за отговорите.

Аз от разговора с Ваня не бях сигурна,по-скоро останах с впечатление,че той го е казал.
Ясно е,че от отношенията между двамата загуби повече Тервел/и от участието си във формата като цяло/.Не респектира вече  Peace

# 662
Тази седмица ще има яко каране за ядене. ooooh! Всички толкова държат да си похапнат, че очаквам да се стигне и до бой. Ще гледаме и сълзите и мрънкането на Лилето. Абе все "интересни" неща.

# 663

Пуснаха камерата на Брадъра - за ранобудните Wink

# 664
  • До морето
Снощи изтървах целия лайф, може ли някой да покаже снимка на преобразената Станка и да питам това изявление на Тервел за жена му и детето на лайфа ли го направи или го даваха в късното издания? А и какво са си казали Кънчев и Алисия?  Laughing Laughing Laughing Laughing Сори, ама сега четох какво сте писали и ми стана интересно  Laughing

# 665
  • Ямбол
Снощи изтървах целия лайф, може ли някой да покаже снимка на преобразената Станка и да питам това изявление на Тервел за жена му и детето на лайфа ли го направи или го даваха в късното издания? ..... Сори, ама сега четох какво сте писали и ми стана интересно  Laughing
Сори, ама на предната страница, чете ли? Щото там е Станка.
А Тервел направи изявлението последната минута, преди да затворят линиите, като своя защита.

# 666
  • Варна
Сега ги слушам като си говорят.. Изглежда когато са прaвили прическа на Станка, някой (външен  Thinking) й е предложил брак. Пламен я пита как я е бил нарекъл "принцеса" ли? А тя му каза, че това е било майтап. Тогава Пламен и каза: "Ти много добре изглеждаше с тази прическа", а Станка: Хайде да не говорим за това, че не ми е много приятно".
 Май освен обличането и прическата е имало и нещо друго (обожател?). Ако е така , направо са се изгаврили. Confused

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 09:09 от Хексе

# 667
имало е нещо, но кой знае какво ли е

прави ми впечатление, че само нейната мисия не е отразена тук http://www.vipbrother.bg/?module=news

# 668
Знам как да го намеря, ама още не съм се решила да го изгледам, като слушам описанието. Sick

И аз не съм го гледала.....май нямам и намерение.....описанията и коментарите тук ми стигат!

Сладурана! Heart Eyes

Много претупаха мисията на Станка, не е случайно това, май е имало изцепка Thinking - така както чета Хексе....

# 669
  • София
Аз очаквах, че ще покажат снимките от фотосесията на Станчето, освен ако не съм пропуснала нещо.

Мира ме развесели много с монолога, който дръпна пред дъщеря си относно Станка. И как патетично завърши "Хайде помогни ми да си избера какво да облека днес".  Joy

# 670
  • Варна
Укротили Ваня с психологическа техника предложена от Ани. Действало! От 5 дни нямали скандали с Ваня.  Joy

# 671
Аз останах с впечатлението, че Станка не си е харесала преобразяването. То и аз не го харесах.  Naughty Прическата и грима бяха О.К., но тоалетите?!  #Crazy УжасТ!  Heart Eyes

# 672
Психологически анализ за добро утро от Мира  ooooh!

# 673
  • Варна
Аз останах с впечатлението, че Станка не си е харесала преобразяването. То и аз не го харесах.  Naughty Прическата и грима бяха О.К., но тоалетите?!  #Crazy УжасТ!  Heart Eyes

Да, тоалетите бяха ужасни.. А дори не бяха на Кремена.. (май,защото не бяха шарени  Mr. Green)
Толкова ли не можаха да намерят нещо по-младежко? Обличаха я като 50 годишна класна на абитуриентски бал.  Rolling Eyes

# 674
  • София
Аз си помислих, че първите два "тоалета" са на майтап.  Shocked
Нали знаете по филмите как ги дават да излизат по 100 пъти от пробната и накрая улучват точния тоалет.

Общи условия

Активация на акаунт