VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 468
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 780
  • София
"Лияна общата" - на мен ми звучи много добре и точно казано.
Ах, Лиянке, до къде я докара! А тя влизаше в кабините под душа с Тервел и Мариян!!!

# 781
  • Варна

Лиляна става много нагла вече .... но правилно се самооценя  Mr. Green

Защо да е нагла?
Тервел постъпи като мижитурка.Правили каквото правили, ама много тъпо си измива ръцете.

# 782

Ако Лиана беше провела разговор на саме с Тервел щеше да е по-добре.Тя все гледа да е пред всички, нали после трябва да и' съчувстват- "ти не си такава, никой не си мисли това за теб, всички те обичат и т.н."

# 783
Тервел ще си създаде само неприятности с тази жена, представям си я как ще се оплаква и оправдава след това в разни предавания- колко била излъгана за пореден път  ooooh!

# 784
  • София

Лиляна става много нагла вече .... но правилно се самооценя  Mr. Green

Защо да е нагла?
Тервел постъпи като мижитурка.Правили каквото правили, ама много тъпо си измива ръцете.

Тервел не само си измива ръцете, но се опитва да излиезе от тази ситуация по най-глупавия начин. И разбира се, нарани Лияна. Тя в момента е като сдъвкана и изплюта! Но.......пада й се! Нека й е!

# 785
  • SF
Тервел ще си създаде само неприятности с тази жена, представям си я как ще се оплаква и оправдава след това в разни предавания- колко била излъгана за пореден път  ooooh!

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

# 786
Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

Има камери - има проблем,
няма камери - няма проблем.

# 787
А тя защо все се определя като Лили общата? Явно има някакъв комплекс.  newsm78
Йоана и Пламен са много сладки  Heart Eyes

# 788
Тервел ще си създаде само неприятности с тази жена, представям си я как ще се оплаква и оправдава след това в разни предавания- колко била излъгана за пореден път  ooooh!
Колкото и да го напада Лияна, как я е подвел - всичко беше абсолютно прозрачно и няма как да вини... в крайна сметка той що не бръкна под хавлийката на някоя друга девойка? Той и Павката я мачка по най-гнусарския начин, накрая ще се изкара насилвана от мъжете вътре Tired

Днес хвърлих едно око на откъса с Павел, дето му обяснява как не всеки може да я пипа и как не обича хората да я пипали... Ми то всеки който не е пожелал, той не я е пипнал. Понякога си мисля, че поведението й е мисия някаква...

# 789
  • София
А тя защо все се определя като Лили общата? Явно има някакъв комплекс.  newsm78
Йоана и Пламен са много сладки  Heart Eyes

Не мисля, че курвенцата, като Лияна имат комплекси!

# 790
Спорът между Пламен и Йоана е от неделя.
Пак има закъснение. Интересно е снощи какво си говореха . Нямаше звук ,но бяха добре настроени един към друг.

# 791
А тя защо все се определя като Лили общата?

Хвали се през съжаление.

# 792
Едно не мога да разбера в Лиянчето(и друг път съм го писала). Защо продължава да се забърква в такива каши!? Хайде веднъж, два пъти бъркаш, защото толкова ти е акъла, да кажем не ти пука кого нараняваш и си правиш каквото ти хрумне, но защо продължаваш да нараняваш и себе си!? newsm78 Тя сама си се набутва между шамарите, после седи и циври колко зле се чувства! Crossing Arms Не се ли е научила малко да пази собствените си чувства!?

# 793
  • София
Днес хвърлих едно око на откъса с Павел, дето му обяснява как не всеки може да я пипа и как не обича хората да я пипали... Ми то всеки който не е пожелал, той не я е пипнал. Понякога си мисля, че поведението й е мисия някаква...

newsm10
Може би я пипат, само и единствено срещу заплащане!? Защото при нея това е водещото! А, да, и изгодата, която получава. А Павката е дърт балам, с известни клиенти и връзки, а Лиянчето това търси! И си го намери във ВБ!  Simple Smile
Не мога да разбера, защо Ники Кънчев снощи я защитаваше.  newsm78  Аз останах с такова впечатление. Sad

# 794
А тя защо все се определя като Лили общата? Явно има някакъв комплекс.  newsm78
Йоана и Пламен са много сладки  Heart Eyes

Не мисля, че курвенцата, като Лияна имат комплекси!

Може така да са и казвали в училище  Joy

Общи условия

Активация на акаунт