VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 437
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 810
Добре, бе кажете какво каза Кънчев на Алисия  Crossing Arms Изтървах го това, че приспивах детето, а беше дъъълго приспиване
Алисия осъди поведението на Лияна и Тервел и Ники Кънчев се опита да я провокира, като й намекна, че й тя има връзка с някакъв мъж или нещо подобно. Обаче не виждам къде е приликата, не знам Алисия да е била с женен мъж. Не съм много в час с връзките й.... но беше тъпо от страна на Кънчев. Опита се да защити Тервел, можело да имал чувства дрън, дрън...
Аз си спомням един разговор между Лияна и Тервел, тя го разпитваше не се ли ревнуват с жена му. като са далече. Той й обясни, че е нормално да се ревнуват. Тя обаче как реши, че не са заедно не знам ... Тервел също каза, че той можело да флиртува, но никога не стигал до секс, демек не изневерявал. Явно за него да бърка по дупки не е секс.

# 811
  • София
Лияна не е само НАГЛА, тя е и арогантна в поведението си, което е много характерно за труженичките от бранша!

# 812
Добре, бе кажете какво каза Кънчев на Алисия  Crossing Arms Изтървах го това, че приспивах детето, а беше дъъълго приспиване
Не беше само едно изречение и не мога да го повторя напълно, но нещо такова:
Тя коментираше, че подобни неща не се правели публично и всяко нещо си имало граница, а той: е да де, ама и твоите връзки са публични, какво толкова е станало!? А тя отговори, че като влезе в Биг Брадър тогава ще коментират нея, сега тя била дошла да коментира и че е възпитавана консервативно и за нея семейството е най-важно и не било нормално да правиш такива неща по телевизията като знаеш, че жена ти и детето ще те гледат! Но трябва да се гледа целия разговор - просто гаден беше в отношението си - искаше повече да я засегне, от колкото нещо аргументирано да й опонира!

# 813
Добре, бе кажете какво каза Кънчев на Алисия  Crossing Arms Изтървах го това, че приспивах детето, а беше дъъълго приспиване

Каза, че и нейните лични драми също са станали доста публични и като такива доста са коментирани, но по начин, който прозвуча като  " бе и ти не си цвете за мирисане"   Mr. Green  и тя рипна ...  

# 814
Ники Кънчев вече не е обективен...

Предварително е подкован с информация и има цел да направлява разговора в желаната от ББ посока.
Тоест извода - ББ не е обективен, но това надали учудва някой.

# 815
  • До морето
Алисия осъди поведението на Лияна и Тервел и Ники Кънчев се опита да я провокира, като й намекна, че й тя има връзка с някакъв мъж или нещо подобно. Обаче не виждам къде е приликата, не знам Алисия да е била с женен мъж. Не съм много в час с връзките й.... но беше тъпо от страна на Кънчев. Опита се да защити Тервел, можело да имал чувства дрън, дрън...

Мерси   bouquet Нерде Ямбол, нерде Стамбул  newsm78 Тя Алисия напада Лияна и по този начин защитава жената на Тервел, защото именно на това място е била

И какво Кънчев защитава Тервел, че това не е просто флирт, а голяма чиста бяла любов и му е простено, а накрая Тервел му се из*ра на метеното с изявлението си  Laughing

# 816
  • Варна

Нагла е, защото си го просеше от Тервел, дори и да беше свободен, както тя си мисли, или й се иска, пак не беше това начина да му покаже, че го харесва, ако това й е целта или е хлътнала. Ваня много точно й го каза, мъжете си имат нагон, а Тервел беше пил. Не го оправдавам. Оособено пък снощното му изказване, беше меко казано тъпо. Обаче не е виновен само той. Тя му се слагаше по най-лековат начин. Да ме извинява много, но що ли пък точно на нея й се случи да й бъркат по дупките... Rolling Eyes Толкова ли не може да устиска 2 месеца и да се разбират като излезат, свободен ли е или не...
Пък държанието й с Павел  Sick Sick Sick няма такава гнус. Явно обаче тя просто си е такава. Жива и здрава да е....
Ако си е мислила,че той е свободен в крайна сметка има пълното право "да му се слага".

То и жените имат нагон, а сигурно и Лияна беше пила.
Половинката на Тервел ще разбере. Mr. Green

# 817
Пак се започна с грозните думи. Хората вътре непрекъснато си напомнят, че това е само игра май и тук във форума трябва да ви го напомня някой. Тервел си каза влязъл е за да спечели, след като му подсказаха как го представят навън побърза да се оправдае ...

# 818
Някой питаше какво е казала Алисия.. ето: http://life.dir.bg/news.php?id=15254256&nt=5

# 819
Лиляна иска явно винаги да е център на вниманието, независимо по какъв начин-комплексарска работа............ Whistling

Кънчев понякога много простее  Sick

# 820
И какво Кънчев защитава Тервел, че това не е просто флирт, а голяма чиста бяла любов и му е простено, а накрая Тервел му се из*ра на метеното с изявлението си  Laughing

Абе дреме му на Кънчев за голямата любов! Mr. Green Явно искаха да си правят бизнеса на гърба на новите влюбени гълъбчета, ама не им се получи! То и за това Кънчев на няколко пъти каза, че онемял от изказването на Тервел! Joy

# 821
Ако си е мислила,че той е свободен в крайна сметка има пълното право "да му се слага".

То и жените имат нагон, а сигурно и Лияна беше пила.
Половинката на Тервел ще разбере. Mr. Green
Да си се слага, аз проблем нямам с това, но после да не реве, че я мислят за общата. Аз лично по такъв к*рвенски начин не бих се слагала на никой мъж, пък ако и да е свободен и да умирам от любов по него.  Rolling Eyes

# 822
Аз пък мисля, че Тервел по сценарии се държи така и то след като стана ясно, че скандали между Шамара и Мира няма да има, а Мариан се дръпна още първите дни. Не ми се иска да вярвам, че нивото на Тервел е толкова ниско, да се държи по този начин. Все си мисля, че е нагласено newsm78

# 823
Преди малко Павел изследваше носа си много старателно, а ръцете му понякога са обект на целувки и милувки.

Лили Общата да не вдъхнови някого да се появи с ник Общий. Wink

# 824
  • София
Кънчев май си боядисва оредялата косица.

Общи условия

Активация на акаунт