VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 346
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 840

И какво Кънчев защитава Тервел, че това не е просто флирт, а голяма чиста бяла любов и му е простено, а накрая Тервел му се из*ра на метеното с изявлението си  Laughing

Ники Кънчев не защитаваше Тервел, а Лияна.
Още от първите епизоди е така. Харесват си я и винаги като стане дума за поведението й, Ники Кънчев започва нападателно. Така е и с други участници, не само този сезон, то си личи.
Монтажите конкретно за Лияна винаги са били с цел да я представят като жертва (не че и тя сама не се опитва да върви в тая посока), а тези, които се опитват да критикуват поведението й, като зложелатели/завистници и подобни. Много е тъпо, особено като си видял реално какво се е случило.

# 841
Аз пък чак сега разбрах, че е излязла Ани

Не се забелязва отсъствието й, колко показателно.

# 842
  • София
Аз пък чак сега разбрах, че е излязла Ани

Не се забелязва отсъствието й, колко показателно.

Наистина, не се забелязва отсъствието й!

# 843
че и при него под душа се навря, не спря да го провокира.

Да не забравяме тогава, че той я извика и сам и отвори врата да влезе при него.

Не я харесва Лияна, и нямам за цел да я защитя. Дразня се само, че винаги изкарвате само жената виновна, а мъжете вечно се оправдават със слаби ангели  ooooh!

Не я е извикал, тя излезе от нейната кабинка, почуди се малко и каза; "Аз влизам тука.", отвори вратата на Тервел и той й каза, "Ми щом те влече." Не й е отварял вратата той да я кани вътре.
И защо си мислите че оправдавам Тервел  Tired
Мисълта ми е, че ако една жена не се държи на положение, не може да очаква от някой си мъж да й пази репутацията.
Никого не оправдавам. Тервел много сглупи и 100% съжалява. Не знам как ще погледне жена си след тази случка. Унизително е и за него и за нея.

# 844
  • Варна
Има живо излъчване. Изглежда играта е минала, Ваня и Тервел са в синьо (явно от един отбор), Ирина в черено.

# 845
Лияна нарочно ли се прави на не разбрала(относно това което каза Тервел снощи), не може да е чак толкова тъпа. Тервел няколко пъти и каза че вътре няма как да се случи нещо, защото къщата не е мястото, в същото време даде да разбере че това ще продължи и че я иска- а тя не спира да драматизира ooooh!

# 846

Не я е извикал, тя излезе от нейната кабинка, почуди се малко и каза; "Аз влизам тука.", отвори вратата на Тервел и той й каза, "Ми щом те влече." Не й е отварял вратата той да я кани вътре.
И защо си мислите че оправдавам Тервел  Tired

Не знам до колко внимателно си гледала епизода, но нещата не бяха така. Лияна си се къпеше с Мариян и в момента който той излезе, Тервел и правеше ясно знаци с ръце да иде при него. Тя излезе от нейната кабинка уж да направи място на Павел и Тервел и отвори вратата на неговата кабинка. А думите "Ми щом те влече." бяха на Павел  Naughty

# 847
  • Варна
Лияна нарочно ли се прави на не разбрала(относно това което каза Тервел снощи), не може да е чак толкова тъпа. Тервел няколко пъти и каза че вътре няма как да се случи нещо, защото къщата не е мястото, в същото време даде да разбере че това ще продължи и че я иска- а тя не спира да драматизира ooooh!

А той с каква цел декларира, че между него и Лияна няма нищо и че обича жената и детето си?  Thinking

# 848

Но и не й направи забележка, че не може да влиза при него по този начин.

# 849
Freida, именно, Лияна се държи като абсолютна инфантилна глупачка. Все едно е на 13, а не на 33.
DRAMA QWEEN
Виж Йоана като му се опъна на Пламенчо, сега как ходи да й се подмазва. И тя е увлечена, но не се държи като ученичка. Не й знам миналото на нея, чета, че не е света вода, но явно си е взела някои поуки.  Twisted Evil

LofYou, възможно е, не съм се задълбочавала много, просто с такова впечатление останах. И все пак, тя не е длъжна да влезе при Тервел, нали? Там е разликата.

# 850

А той с каква цел декларира, че между него и Лияна няма нищо и че обича жената и детето си?  Thinking
Ами явно съжалява, че е сгазил лука и сега се чуди как да му се размине  Mr. Green
А дано, ама надали  Laughing

Ocaso, ще го напиша с големи букви: НЕ ОПРАВДАВАМ ТЕРВЕЛ.  Stop

# 851
  • Варна

Ами явно съжалява, че е сгазил лука и сега се чуди как да му се размине  Mr. Green

Това е ясно, само че се чудех не се ли усеща как го нагазва повече с тези оправдания. Joy

# 852

Това е ясно, само че се чудех не се ли усеща как го нагазва повече с тези оправдания. Joy
Ми кво да ти кажа, не е от най-умните боксьори явно  Joy

# 853
не е от най-умните боксьори явно  Joy

Харесван е, нали имаше анкета тук.  Laughing

# 854
Само Лиляна е  виновна за всичко защото е фолк певица. Ако бяха мъже на място нямаше да и се дадат, а на тях им е приятно някой да им вдига мъжкото его / Тервел и Павел/. Ето Пламен ако му беше по слаб ангела Йоко нямаше да му прости. Изгледайте епизода с нейното участие в "Черешката на тортата". За един час какво направи като си пийне.

Общи условия

Активация на акаунт