VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 390
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 825
Алисия нападна Лияна, защото преди време когато Николетка й отмъкна мъжа, Лияна беше на страната на Николета и разправяше колко сладка двойка са и колко много се обичали Wink

# 826
  • Варна
Ако си е мислила,че той е свободен в крайна сметка има пълното право "да му се слага".

То и жените имат нагон, а сигурно и Лияна беше пила.
Половинката на Тервел ще разбере. Mr. Green
Да си се слага, аз проблем нямам с това, но после да не реве, че я мислят за общата.

И аз не харесвам, че после лицемерничи, но пък в никакъв случай нейното поведение не оневинява Тервел.
И той първо я целува, пипа, пък после прави декларации колко обича жена си и детето. ooooh!

# 827
  • София
Алисия нападна Лияна, защото преди време когато Николетка й отмъкна мъжа, Лияна беше на страната на Николета и разправяше колко сладка двойка са и колко много се обичали Wink

Дали не е станало срещу добро заплащане?

# 828
Не ми се иска да вярвам, че нивото на Тервел е толкова ниско

Няма лошо, не може всички да са, като нас.  Grinning

# 829
Аз пък мисля, че Тервел по сценарии се държи така ...........
Не ми се вярва! Naughty Много от вътре му идваше - не вярвам да е чак толкова добър актьор. Няколко погледа видях Mr. Green(даже още докато я спрягаха с Мариянчо), които дори не бяха само страст, направо си беше хлътнал човека. Сега незнам - може само физическо привличане да е останало, но има нещо. Даже като го гледам и това с хавлийката и държането на ръка под масата - май мислеше, че ще успее да остане скрито и после навън ще си продължат необезпокоявани! Mr. Green

# 830
Ники Кънчев вече не е обективен...

Предварително е подкован с информация и има цел да направлява разговора в желаната от ББ посока.
Тоест извода - ББ не е обективен, но това надали учудва някой.
Това че е така е ясно, но има и други начини.

# 831
Даже като го гледам и това с хавлийката и държането на ръка под масата - май мислеше, че ще успее да остане скрито и после навън ще си продължат необезпокоявани! Mr. Green

В допълнение на десетките други необезпокоявани бъркания.  Grinning

# 832
И аз не харесвам, че после лицемерничи, но пък в никакъв случай нейното поведение не оневинява Тервел.
И той първо я целува, пипа, пък после прави декларации колко обича жена си и детето. ooooh!
Никъде не съм казала, че оневинявам Тервел. Токова му е акъла и на него  ooooh!
Обаче една жена, ако се държи на положение, на мъжа колкото и да му са слаби ангелите ще има някакво уважение и спирачки. Тя с претенции за невинност, пък не беше чекнене, не бяха тоалети, че и при него под душа се навря, не спря да го провокира.

# 833
  • До морето

Нагла е, защото си го просеше от Тервел, дори и да беше свободен, както тя си мисли, или й се иска, пак не беше това начина да му покаже, че го харесва, ако това й е целта или е хлътнала. Ваня много точно й го каза, мъжете си имат нагон, а Тервел беше пил. Не го оправдавам. Оособено пък снощното му изказване, беше меко казано тъпо. Обаче не е виновен само той. Тя му се слагаше по най-лековат начин. Да ме извинява много, но що ли пък точно на нея й се случи да й бъркат по дупките... Rolling Eyes Толкова ли не може да устиска 2 месеца и да се разбират като излезат, свободен ли е или не...
Пък държанието й с Павел  Sick Sick Sick няма такава гнус. Явно обаче тя просто си е такава. Жива и здрава да е....
Ако си е мислила,че той е свободен в крайна сметка има пълното право "да му се слага".

То и жените имат нагон, а сигурно и Лияна беше пила.
Половинката на Тервел ще разбере. Mr. Green

Абе тя, че има право има. Ама нали влезе да си чисти имиджа. За това говорим, ако толкоз много го харесва, може да потърпи малко пък после да се онождат както и където сварят, ама явно сърбежът е бил по- голям

# 834
Не видях някой да е коментирал умопомрачителната прическа на Лияна - косата на високо вдигната опашка, а два мазни кичура от бретона втъкнати зад ушите... Моля, вземете ѝ стилист и на нея! Станка си е добре!

# 835
че и при него под душа се навря, не спря да го провокира.

Да не забравяме тогава, че той я извика и сам и отвори врата да влезе при него.

Не я харесва Лияна, и нямам за цел да я защитя. Дразня се само, че винаги изкарвате само жената виновна, а мъжете вечно се оправдават със слаби ангели  ooooh!

# 836
  • София
Прическата на Лияна е в стил " домашна".

# 837
  • Пловдив
Аз пък чак сега разбрах, че е излязла Ани - връщам се да чета...  Simple Smile

# 838
  • София
Аз пък чак сега разбрах, че е излязла Ани - връщам се да чета...  Simple Smile

Е.........доста закъсня.........Simple Smile)))

# 839
Не я харесва Лияна, и нямам за цел да я защитя. Дразня се само, че винаги изкарвате само жената виновна, а мъжете вечно се оправдават със слаби ангели  ooooh!

Това, че някой изказва мнение против Лияна, не значи че защитава Тервел и обратно.

Общи условия

Активация на акаунт