VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 267
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Варна

Аз искам номинации лице в лице. Или по-скоро да са в изповедалнята да си номинират както всеки  път и след това да им пуснат запис. Така мисля, че бяха правили в някой предишен сезон. Защото иначе ще има голямо лицемерие.

Днес точно така ще се номинират.

# 1 126
  • Варна
Нямат пари за ядене пък вчера Йоана и Павел набиваха овчи кашкавал и то на скъпа марка. Може да им е останал от миналата седмица, но поне по малко да ядяха, а те режеха едни големи парчета и като навиждали лапаха.

Казаха че са им дали сирене и кашкавал извън бюджета.

# 1 127
Нямат пари за ядене пък вчера Йоана и Павел набиваха овчи кашкавал и то на скъпа марка. Може да им е останал от миналата седмица, но поне по малко да ядяха, а те режеха едни големи парчета и като навиждали лапаха.

Той кашкавалът им е от рекламодатели, както и снаксовете. А коментираха, че имат в изобилие боб, леща, брашно.

# 1 128
  • España
Вече съм фен на музиката и изпълнението на Ани и Джаред!!! Аз лично с удоволствие бих си купила техен албум!

# 1 129

Той кашкавалът им е от рекламодатели, както и снаксовете. А коментираха, че имат в изобилие боб, леща, брашно.
хихих...цяла седмица боб и леща, както са с една тоалетна  Crazy

# 1 130
  • Варна

Даже днес Павел се питаше няма ли да им дават сирене и кашкавал спонсорите. А иначе боб, леща, ориз и брашно, май им се полагат извън бюджета. Нещо като минимум, който имат, колкото да не умрат от глад.

# 1 131
Вече съм фен на музиката и изпълнението на Ани и Джаред!!! Аз лично с удоволствие бих си купила техен албум!

Обзалагам се, че много скоро ще тръгнат обратно към Щатите, а Мира ще има да бучи при Гала, как българите не разбират от музика и не са ги оценили.
Обикновен глас и липса на сценично присъствие, досадно пеене което е абсурд да грабне БГ публика.
В Щатите такива певци с лопата да ги ринеш!

# 1 132

И какво стана сега - те почти всякакви продукти си имат - изобщо няма да гладуват! newsm78 Mr. Green Май само месото и цигарите ще са кът! Joy

# 1 133
  • SF
Ами с тези минимуми, значи всичко е измислено. Така е било и в предишните ББ. Имат и вода от спонсори. Чипсове, снаксове, солети... - половината население изкарва седмицата в офисите, хрупайки солетки и гризинки над клавиатурите.

Високите хонорари не са ли именно, за да покрият евентуалните загуби от ангажиментите във външния свят. Мисля, че те са добре компенсирани и получават повече от това, което биха изкарали с професиите си за времето на престоя им в Къщата. Е, сега,.... освен, ако не пускат тото и изпуснат джакпота.

# 1 134

И какво стана сега - те почти всякакви продукти си имат - изобщо няма да гладуват! newsm78 Mr. Green Май само месото и цигарите ще са кът! Joy
+1
А с цялат си наглост Ванчето снощи рИва,че ще гладуват цяла седмица. Много тъпо при положение ,че за някои българи това тяхното е ежедневие,да не кажа и лукс.  Naughty

# 1 135
  • SF

Има хора, които не са толерантни и не уважават разбиранията за красота на другите и си мислят, че всички трябва да харесват това, което и те харесват.  Wink

Това е много глупаво изказване, честно!

А има хора, които само като чуят, че на някой нещо не му допада и не постъпва така, веднага му шляпат етикета за злобен или нетолерантен.
(Ако ми допадат нечии разбирания за красота или постъпките му, ще ги ползвам.)

# 1 136
Забелязвате ли, че Лиянка след излизането си от къщата в неделя по работа не е сложила лилавата кърпа на главата. Дали не са я посъветвали да е разкара от главата си  Laughing Mr. Green

Не! снощи пак си беше Чалмосала hahaha прилича на гледачките по панаирите хахахаха
каза че и утре пак има участие пак ще излиза !

# 1 137
И аз мисля, че храната си им е ок. Ще хапват постно една седмица, голяма работа.
Снощи как се радваха на пуканките на Бест Фуудс, Тервел искаше и начос  Mr. Green

# 1 138
  • Варна
Ако на някой му липсва Тоца - при Гала е  Laughing

# 1 139
  • SF

Обзалагам се, че много скоро ще тръгнат обратно към Щатите, а Мира ще има да бучи при Гала, как българите не разбират от музика и не са ги оценили.
Обикновен глас и липса на сценично присъствие, досадно пеене което е абсурд да грабне БГ публика.
В Щатите такива певци с лопата да ги ринеш!

Да, да... Както и ние тук всички, които не харесваме Лияна, Ваня или Йоана, значи не сме ги оценили.
Толкова е логично, когато не харесваш нещо да го метнеш настрани като пиринчен пръстен и да не го оцениш.

Общи условия

Активация на акаунт