VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 025
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Ямбол
Станка, че не е ходила на училище, не е ходила, ама малко да се беше поинтересувала нещо странично. Много е ограничена.

# 1 501
gost 32 Не те знам мъж ли си или жена, но не те слуша главата. Да не си жената на Благой Георгиев, че всеки коментар ти е за Лиана. Хайде остави момичето на мира. Симпатяга е и теб очевидно много те е яд. Явно си лелка с ролки и мустак и не можеш да преживееш, че Лили е хубавица, а ти си грозна и сбръчкана лелка и мъжете да те заобикалят отдалеч.

# 1 502
  • София
На тази въпросите са доста по-трудни.

# 1 503
Мариан...  Laughing

# 1 504
  • Ямбол
gost 32 Не те знам мъж ли си или жена, но не те слуша главата. Да не си жената на Благой Георгиев, че всеки коментар ти е за Лиана. Хайде остави момичето на мира. Симпатяга е и теб очевидно много те е яд. Явно си лелка с ролки и мустак и не можеш да преживееш, че Лили е хубавица, а ти си грозна и сбръчкана лелка и мъжете да те заобикалят отдалеч.
Къде те изтърваха пак тебе? Домашни нямаш ли? Бягай да си пиеш млякото и в леглото.

# 1 505
Направо ми дожаля...

# 1 506
  • София
Хубав мъж, е не-много умен ама поне хубав Laughing

# 1 507
Е, Тервел герба не е ли виждал?! Поне по състезания... "Малко" са прости масовката там  Tired

пп - на сините като че ли са малко по-трудни въпросите

Стойко почти ми прозвуча като "Кубрат е бащата, а Тервел ъъъъъ майката" почти го добави аххахахаха

# 1 508
  • Стара Загора
Е,кофти въпроси за синия отбор!!!

# 1 509
На тази въпросите са доста по-трудни.

Определено newsm78 !

# 1 510
И на мен ми се сториха по-трудни въпросите на сините.  Thinking

# 1 511
Мира как подскачаше. hahaha

Изобщо Мира не я пазят продуцентите. Whistling

# 1 512
  • DE
Въпросите им бяха по-трудни. Освен това Мариян е само по паспорт (а може би не) българин. То и другите не блестяха с познания де Confused

# 1 513
Павката си взе двама спортисти и Мариан, дадоха им игра за мислене, лош късмет.

Въпросите бяха доста български - а Мариан отдавна е навън и не ги помни/знае.

# 1 514
Ама разбира се, че Мира трябва да остане  Wink И то един жребии, айде моля ви се хахаха  Laughing Мира - Павел, Лияна - Тервел... хи-хи!

Божееее тия три тъпотиЙ се хванали да обсъждат обща култура и знания?!!?!? Kaжи честно! Май отивам да си правя омлетчетата, щото това дори аз не го издържам!

Общи условия

Активация на акаунт