VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 853
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 680
Иринкъ, ни искъ да си отпусни, ни искъ да е себе си тук - ляга си рано ...
Браво, Станке - шампион на мисълта.  

Сега  и Стойко, ако направи същите номинации  - изобщо няма да е уговорено

# 1 681
  • Пловдив
НЕ МОЖАХ ДА СЕ СДЪРЖА  smile3514 smile3512 smile3512

Това нагло, безочливо животно ,наречено ВАНЯ   разбрах, защо са я стреляли ...малко и е било !!!! bash bash bash bash bash

Е, недей чак толкова грубо.Независимо какъв си по характер, не заслужаваш публичен разстрел  Peace Peace

А хората в къщата заслужават ли всеки ден да ги унижава една фльорца???

# 1 682
  • До морето
ББ,  прочети си правилата please.   Защо им позволиха да прекъсват Ирина при номинация, да се намесват като искат обяснения Shocked ... това е МЕКО казано недопустимо. Но пък те как се възползваха ... и  как самички си надянаха примките на вратовете. Комплексирани кифли , кво да ги правиш

И Йоанна и тя отворената, като видя, че Ваня приказва и тя се зъби на Ирина "ПО- конкретнооооо" Ти много конкретна ли беше, ма овцоооо?

Защо зачитат тия номинации на Ирина, егати тъпия мотив, честно!

# 1 683
  • София
Май Флорин ще си ходи другата седмица.

# 1 684
Тва жените сме баси кокошките прости. Как може мъжете  да обръщат всичко на майтап, а жените са се взели толкова насериозно, чееее ooooh!  особено фюрера Ваня

Мдаааа, баш. Винаги може да се разчита, че има ли няколко жени на едно място ще се изкълват.

# 1 685
  • София
Естествените хора не могат да разберат, че и други могат да бъдат естествено тихи и възпитани и без да са простовати и вулгарни.

# 1 686
Май Флорин ще си ходи другата седмица.

Ако доживее  hahaha

# 1 687
Струва ми се ще тази година в Вип Брадър 2013 отново сте бъде спечелен от мъж.Просто защото всички жени в къщата на вип брадър се прецакаха сами.

# 1 688
  • Варна
Нищо, че ми се спи, ама ако има излъчване тази вечер искам да го гледам Peace

# 1 689
Може ли да ме светнете какъв е този президентски апартамент и защо само Ирина е в него?!?!?!? Уж гледам редовно, пък съм пропуснала.

# 1 690
Струва ми се ще тази година в Вип Брадър 2013 отново сте бъде спечелен от мъж.Просто защото всички жени в къщата на вип брадър се прецакаха сами.
Тези формати по принцип се печелят повече от мъже, защото се гледат повече от жени, а накрая публиката гласува.

# 1 691
Ваня гледа като булдог през цялото време hahaha !

# 1 692
"ммм трябва да мислиш,ти каквото мислиш...а не каквото другите" Joy Joy Joy
великият коментар на една тризначка Joy

# 1 693
е.........

трите грации ... по умни от Станка  Shocked

то ясно разделението в къщата, ама тези трите за какви се мислят ? и какъв им е умствения багаж?  ooooh!

само за смях стават

# 1 694
  • София
Продължaвaм дa симпaтизирaм нa Плaмен.
Мирa нямa ли дa спaси някого? Или директно дa номинирa някого? И тя ли нa общо основaние ще номинирa?

Общи условия

Активация на акаунт