VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 115 130
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Искам да си ходи Ваня.  Sick

# 1 831
Ще си отиде ремаркето на Мира -
безличната Ирина Флорин
и никой няма да си спомня нищичко за нея
...освен, че е била в някакъв специален апартамент.

# 1 832
  • Пловдив
Тази Ваня като булдог гледа

Чак ми се драйфа като и видя злобната отвратителна  физиономия.

# 1 833
Няма такава злоба. Ваня надмина себе си. Според мен ще спасят Ирина и Пламен.
Не,аз мисля,че Ваня показа себе си. #Crazy

# 1 834
  • София

Mr. Green е ми да, но Тервел в случая наистина е "тъпо парче" - сам се насади на пачите яйца,

а за Станка такова нещо не мога да кажа  Peace

И да стоя си зад мнението, по повод другото изявление, то е обобщено (отново според ситуацията), а ако ти се виждаш като пострадала от него по някъкъв начин... Извинявай! Hug
Нямам нужда от извинения... нито съм се обидила  (ако бях, щях да реагирам още тогава), но както съм коментирала, но не съм ти забранявала да изказваш, каквото и да е мнение... така ще те помоля да не ми казваш аз какво да пиша... като разбира се, имаш правото да не си съгласна с мен и да ме коментираш, както пожелаеш  Peace

# 1 835

Двете снимки на Мира бяха на Йоана и Станка. Тоест Мира преди да разбере, че има възможноста директно да номинира за изгонване, пак не беше избрала Ваня.
Просто ход... и Ваня точно това и намекна, че не е номинирана от нея, щото е знаела, че другите ще са си свършили работата : )

# 1 836
Не си давайте парите за такива глупости и без това от продукцията си правят каквото искат Simple Smile

# 1 837
Искам негативен вот!!!!!

# 1 838
  • София, България
А тоя Пламен къде го намериха, моля да ми отговорите  Praynig

никой не знае, ако имаш предвид как него са избрали да влезе

това имам предвид, мерси за отговора

И още един въпрос - какво стана със хората от Стъклената къща - защо никой от тях не влезе  newsm78

# 1 839

Mr. Green е ми да, но Тервел в случая наистина е "тъпо парче" - сам се насади на пачите яйца,

а за Станка такова нещо не мога да кажа  Peace

И да стоя си зад мнението, по повод другото изявление, то е обобщено (отново според ситуацията), а ако ти се виждаш като пострадала от него по някъкъв начин... Извинявай! Hug
Нямам нужда от извинения... нито съм се обидила  (ако бях, щях да реагирам още тогава), но както съм коментирала, но не съм ти забранявала да изказваш, каквото и да е мнение... така ще те помоля да не ми казваш аз какво да пиша... като разбира се, имаш правото да не си съгласна с мен и да ме коментираш, както пожелаеш  Peace

мерси  Laughing Joy

# 1 840
Тази Ваня е самият дявол, толкова злобно същество,наказано от бога, не бях виждала. За съжаление вота е положителен и отново ще се спаси.

# 1 841
Ще си отиде ремаркето на Мира -
безличната Ирина Флорин
и никой няма да си спомня нищичко за нея

Просто наистина тя трябва да си ходи. И след ББ  ще я помним пак с лилавия цвят и нищо друго.

# 1 842
Пожелавам успех на Пламен дано в понеделник зрителите да го спасят от елиминации.

# 1 843
Айде ,тази откачалка пак почна
аман от Мира
Е импулсивната "откачалка" не демонстрира наглост,грубост и агресия , и понатрупа точки пред прекия конкурент

# 1 844
Не си давайте парите за такива глупости и без това от продукцията си правят каквото искат Simple Smile

Даваме си времето, а времето е пари.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт