VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 880
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 070
Пеещата готвачка  hahaha

# 2 071
.....

От 54 семейства ,които преброих в нашия квартал - 11 произвеждат.
И като намериш още стотина такива извадки, може да опиташ да направиш заключение.
и от различни слоеве на населението  Wink

като например - от селата

# 2 072
  • Пловдив
Искам да ви попитам нещо дами и господа пишещи тук:

Ако вие сте в къщата на Биг Брадър като участник, в момента на номинациите как ще реагирате?

- Ще имате ли смелост да номинирате ВАНЯ директно в лицето и?
- Ще имате ли смелост да и кажете в лицето, че ви е противна и ви дразни?
- Ще имате ли смелост да и се озъбите в директен спор, ако ви се развика за нещо?
- Ще изтърпите ли да ви мачка, само за да сте добре и за да не си навлечете гнева и?

Питам само с цел да разбера защо толкова много хора в къщата се включиха в нейния отбор?
Послепис: МИРА също не ми е любимка. Тя е много досадна и обсебваща дърдорана, но не е цербер.

# 2 073
  • София
каква е целта на Ваня, защото снощи повтори че нямала стратегия, а влизането й имало цел, но тя не била да стигне до финал, нещо съм пропуснала, че от нейните истерии и назидателни викове превключвам канала докато спре  Laughing

# 2 074
От всички аргументи за номинация, най-тъп беше на Ирина- не обичала фамилиарничене, ами уста няма ли да им каже, те да не четат мисли.
На това му казвам аз лицемерие, да се усмихваш сладко на нещо което не понасяш и после да го използваш срещу този човек.
Прави бяха някои, че при нея има много поза.

# 2 075
viliko  нямам против Ваня, но такъв характер за жена може да опропасти здравето и.
Силна, слаба, здравето е най- важно. Характерите на Мира, Ирина от друга страна са много по- щадящи.

Нищо няма да и се случи - не се тревожете.  Здрава е като кон - само си измисля разни болежки, за да ги върти тази абдали около нея по-лесно.

И двете /Мира, Ваня/ се разтоварват за сметка на околните, но по различен начин - едната като дудне, а другата врещи. Лично аз  предпочитам да останат по-ниските децибели.   Peace

# 2 076

Дори това обясни и анализира  Joy

На въпроса за Ваня - аз няма как да я номинирам, защото я харесвам.
Но си мисля, че бъзливците не биха я номинирали и да - не биха номинирали никого, когото мислят за по-силен. Дори агресивността, но примесена с реални мотиви - е достатъчен фактор.

# 2 077
Ако вие сте в къщата на Биг Брадър като участник, в момента на номинациите как ще реагирате?

- Ще имате ли смелост да номинирате ВАНЯ директно в лицето и?
- Ще имате ли смелост да и кажете в лицето, че ви е противна и ви дразни?
- Ще имате ли смелост да и се озъбите в директен спор, ако ви се развика за нещо?
- Ще изтърпите ли да ви мачка, само за да сте добре и за да не си навлечете гнева и?

- да;
- не (всъщност това не са ми аргументи, ако трябваще да я номинирам)
- да;
- не!

# 2 078
Все по-сериозно се притеснявам как човек като Мира е харесван, при положение, че говорим за обществена личност уж, социоложка...

# 2 079
60% изкарват продукция за па- за - ра! Ето това е приказката на Мира.

# 2 080
Цитат
В късното издание снощи Мира ми събра двете граници с "проучването", че 60% от българите
произвеждат хранителна продукция? Това струва ли Ви се ,че е вярно? Моето мнение е,че процентите отново са завишени поне 2 пъти!

Защо да не е вярно, почти всяко семейство, особено в провинцията, произвежда нещо - дори едни домати на село или на вилата!

От 54 семейства ,които преброих в нашия квартал - 11 произвеждат.

А пък в родния ми град - сигурно 80-90% произвеждат! България не е само София и българите не са само хората, които пишем в нета! Simple Smile

Друг е въпроса какво означават тези данни - 60% произвеждат, ама какво произвеждат - някоя и друга лехичка със зеленчуци и то за собствено потребление и това е. Дори да си позволиш да имаш домашни домати и картофи, пак не е гаранция, че ще са екологично чисти, защото почвите ни вече са замърсени, водите също! Семената вече са генномодифицирани! Пък и никой не произвежда цялата си храна от ...... до........, ами другите зеленчуци, ами плодовете, ами хляба, ими месото и т.н и т.н. Ако пък се опитваш да купуваш такава храна - къде е гаранцията, че ядеш чиста храна!? Като знам как се произвежда, когато е с цел търговия - направо се плаша - то си е една отрова направо! ooooh!

# 2 081
Боже - колко е населението в 5те най-големи града? И колко остава по селата - и колко в селата произвеждат - защото не е 100%? Колко от населението са деца, колко са избягали вън? Айде пак... ooooh!

# 2 082
  • София
Ваня не е цербер... тя е толкова смешна, че повече не може да бъде

# 2 083
  • София
Аз също смятам, че Ваня е силна жена!

# 2 084
Ваня не е цербер... тя е толкова смешна, че повече не може да бъде

Отстрани е забавно дори  Peace
Но ако е до теб и ти си Лиана - какво би направила?  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт