VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 765
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 220

А Ирина се гримира, все едно е изгоряла "на очила".

Това Ирина ли е?  newsm78

# 2 221
  • Варна
А всъщност, кои са в компанията на Ваня, т.е. "ние"?
Лияна, Йоана и Станка със сигурност, май и Павел отива към "ние"  Peace

# 2 222
А всъщност, кои са в компанията на Ваня, т.е. "ние"?
Всички, които не са с Мира, общо взето. Въобще тези двете (Мира и Ваня) искам да си ходят по-скоро, че ми омръзва да гледаме само тях двете с пионките им.

# 2 223
Цитат от коментарите във Фейса:

Оххх,тази Иванка...може ли толкова злоба и омраза да има в тази жена...тя с поглед убива ,а с думите й е като сатана...уж била вярваща,та тя е по-страшна и от дявола...пази Боже с такъв човек да си имаш работа,убива те и хич няма око да й трепне... злъч,омраза и ненавист към всеки,който не е с нея...

# 2 224
  • Ямбол
Помня веднъж, когато бяха резнати от брадъра заради Тервел, но си мислеха, че е Пламен и Ваня започна да ги нарежда пак "всички ние решихме, че...." и Павел веднага я апострофира, че той не се включва в "ние".

# 2 225
Ми то който го е страх от мечки - не ходи в гората  Laughing

Ся другите жени като са така зле милите - Ваня ли е виновна?

# 2 226
Ирина също говореше от името на съквартирантите.

Тя говореше ,че Йоана е плашела всички останали.

# 2 227
  • София
От фейса  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Голям Праз
Гувори Баш Бай Брадър двье и тринайси. Моля оня топуз, дет са загащва ду мишниците - Павелчо Чернев виднага да са яви в изплющялнята. Павеле, слушай ся, пижамо карирана, имам идна спицЯлна мисийка за тебИ. (Мисия "Лондон" ли, бай Брадър?)- Пучти, ама мисия Амстердам.) Давам ти президентския апартамент барабар с чИрвения фИнер утпред и ти заръчвам ду 2 часа да изплющиш шавливата сърничка, чи да ми са дигне рейтинга. Мисийка пУчни. (Ама то тук е тъмно, бай Брадър. Да няма шпиони тука? - Ох, ох, напипах - ох, сърничке, ох, меки моцарелки, ох, ох, ох). Лампата светва - под Павел се оказва Ваня. Павел избягва ужасен, а Ваня го гони: "Ела тука, че ще ми станеш Павел Тъмночернев..." Завеса.

# 2 228

newsm10 rotfImao rotfImbo

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 14:41 от Delyna

# 2 229
Сигурно го обсъдихте, но не мога да насмогна да изчета всичко - та въпроса ми е зачетоха ли номинациите на Мариян, т.к. вчера имаше коментар и в студиото, че ББ не ги бил приел.

# 2 230
  • Варна
Сигурно го обсъдихте, но не мога да насмогна да изчета всичко - та въпроса ми е зачетоха ли номинациите на Мариян, т.к. вчера имаше коментар и в студиото, че ББ не ги бил приел.
Не зачетоха номинация на Тервел за Йоана  Peace

# 2 231

Прие ги още вчера  Peace
Ама не прие на Тервел номинацията за Йо - защото мотив беше свързан с тайна нейна мисия - невиждана, разбира се - от нас, простите зрители  Joy

То като цяло какво ли виждаме...

# 2 232

hahaha hahaha hahaha

Не зачетоха номинация на Тервел за Йоана  Peace

Абе той ББ му се святка на Тервел, ама стои зад стените на къщата  Crossing Arms

# 2 233
  • Пловдив
И в крайна сметка след изписани стотици страници, някой разбра ли:

Защо на ВАНЯ и викат ФОТИ?

newsm78  newsm78
Срамотааааа...... Тук сме предимно жени, а никоя все още не е разбрала защо на мафиотката и викат ФОТИ !!!

# 2 234
mariel444e , viliko Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт