VIP Brother Bulgaria 2013 - 5

• 114 715
  • 3 744
  •   1
Отговори
# 2 280
# 2 281
Оф, ама тая снимка е така стара...
Какво сега - търсите компромати ли вече - че ние да не сме в Народното събрание, ве  Crossing Arms

# 2 282
Оф, ама тая снимка е така стара...
Какво сега - търсите компромати ли вече - че ние да не сме в Народното събрание, ве  Crossing Arms

За мен е нова. Не бях виждала дъщерята на Ваня..За ей такива като мен я пуснах........нито търся компромат, нито нищо....Много е хубава дъщеря и!

# 2 283
Много е хубава дъщерята на Ваня. А тя на снимката прилича на Аня Пенчева  Crazy

# 2 284
  • София
Аз не го приемам като компромат, напротив, виждам че въпреки това, че Ваня е зла и луда жена има хубава дъщеря  Mr. Green

# 2 285
И за мен е нова снимката на тия хубавици.

# 2 286
Косата на Ваня е ужасна на тази снимка! А момичето й е много хубаво

# 2 287
  • София
 #Silly - Ваня на снимката с дъщеря си

# 2 288
Дъщерята на Ваня е много нежна красавица! А тя преди е изглеждала доста по-пошло.
А и нещо информационно - Лиянка довечера е на участие в пловдивска дискотека Grinning

# 2 289
И двете са си хубави. Ваня, ако беше по-слаба и особено на младини ще да е била красавица. Освен това има хубави крака, в учудващо голяма степен запазени дори сега, когато тя е като хипопотам.  Peace

Тримата - Мира, Пламен и Ирина - така яко обсъдиха всякакви номинации, че може да изхвърчат като кондори.  Grinning Обаче Мира е права, че е голямо мъртвило, трябват по-весели занимания там.

# 2 290
  • София
След като номинациите бяха очи в очи, мисля че е редно да могат да ги коментират. Така и така всички видяха кой кого номинира и защо.

# 2 291
Обаче Мира е права, че е голямо мъртвило, трябват по-весели занимания там.

Или нови/други хора.

# 2 292

Момичето е прекрасно, но никак не прилича на майка си. Дано е различна и по нрав.

@ дива коза  Hug 
Скрит текст:
бтв. Не хипо, а рино беше това - вероятно женски, в цикъл и на диета, опитващ се да откаже цигарите   ...    Wink  Laughing 

# 2 293

Тримата - Мира, Пламен и Ирина - така яко обсъдиха всякакви номинации, че може да изхвърчат като кондори.  Grinning Обаче Мира е права, че е голямо мъртвило, трябват по-весели занимания там.

Защо не измисли тя нещо да развесели останалите .Дава само съвети .Защо не накара Ирина да
ги забавлява?

# 2 294
  • SF
Ваня ми се струваше много страшна с грим. Но на снощните номинации, когато я видях без грим.... Леле! baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт