Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро на всички !   Hug Да се похваля,че днес стават 3 месеца,откакто не пуша.  Party
Изключително съм горда със себе си  Sunglasses
Голямо браво   bouquetАз за сега съм добре допушва ми се обаче стискам зъби докато желанието отмине Wink

# 211
qbulka, първите 10 - 15 дена е тегаво, после свикваш Simple Smile

# 212
Здравейте, записвам ден 4-ти като провален.Изпуших 1цигара и ми подейства успокояващо на психиката EmbarassedМного ме е яд на себе си, но пък от 1 кутия цигари на ден до 1цигара за 4 дни си е постижение Twisted EvilИ вече не ми се пуши Wink

Аз запалих на 50 -тия ден цигара.Беше ми много странно и като усещане(все едно съм в училище и сега пропушвам) и като вкус (много гнусно).  Sick

Peace Същото и при мен. Само денят беше към 80-ия да речем.

Аз се отчетох на 52-рия.

мама барба, не се шашкай, нищо фатално не е станало. Но гледай да издържиш повече, за да може дробчетата ти и всичко да забрави навиците, така като запалиш (особено нещо по-силничко), ще ти стане не много приятно и имаш шанс да направиш нещата по-лесно. Разбира се, най-добре е да не палиш въобще  Mr. Green
Но най-лошият вариант е така да попушваш през 4-5 дни, защото поддържаш усещанията на тялото си настроени за пушене.

# 213
И аз съм с "годишнина" - 10 месеца без цигари.  Hug
Беше по-лесно, отколкото очаквах. Дано оттук нататък e все така лесно и никога не се подхлъзна.
Амин   Wink

# 214
Честито, инсп. Гаджет  Simple Smile
Още много такива годишнини  Hug

П.П. Забравих да кажа, че махнах лентичката си, защото има някаква грешка в изчисленията и всеки ден показваше различно, да не си помислите, че пуша  Mr. Green

# 215
  • София
И аз съм с "годишнина" - 10 месеца без цигари.  Hug
Беше по-лесно, отколкото очаквах. Дано оттук нататък e все така лесно и никога не се подхлъзна.
Амин   Wink

Честита "годишнина "!  Grinning   bouquet Толкова е хубав живота без цигари:)

# 216
  • Бургас
Хубав е наистина, особено часта, когато сутрин се събудя и нямам чувството, че пор е умрял в устата и дробовете ми.

# 217
Аз пък току що изпуших половин цигара. Отчитам  го и повече няма!  Сега ми е изключително гадно на дробовете и в устата. Притесненията при мен идват от това, че съм с много провали зад гърба си, които са започнали точно с "дай да изпуша една цигара". В моя случай не трябва да се пали иначе пътят надолу е бърз и стръмен.
Инсп Гаджет - браво и честито!

# 218
Честито, инсп. Гаджет  Simple Smile
Още много такива годишнини  Hug

П.П. Забравих да кажа, че махнах лентичката си, защото има някаква грешка в изчисленията и всеки ден показваше различно, да не си помислите, че пуша  Mr. Green

И моята лентичка нещо не може да брои ...

# 219
  • в реалния свят
+1цигара изпрасена от колежка.Стана ми гадно , но я изпуших сутринта.И аз не знам защо.През деня не ми се пушеше.Апетитът също е укротен.Мощен стимул се оказа , че е майка ми - вече 8ден е без тютюнев дим.Имам да я догонвам Laughing

# 220
+1цигара изпрасена от колежка.Стана ми гадно , но я изпуших сутринта.И аз не знам защо.През деня не ми се пушеше.Апетитът също е укротен.Мощен стимул се оказа , че е майка ми - вече 8ден е без тютюнев дим.Имам да я догонвам Laughing

Не се предавай! Знам, че е тежко, но трябва да си силна. Стискам палци да успееш

# 221
  • Fort Worth, TX
Давай напред Simple Smile

# 222
  • София
Днес цял ден ми се пуши ...  smile3518 smile3546

# 223

Стегни се, това е някакво чувство на скука...пушенето не е работа... Peace
Скрит текст:
то е от  скука, от зависимост, нямам нужда от него,вие също, просто не искам и да го мисля, имам нужда от други по-хубави неща...,вие също...

# 224
  • София

Стегни се, това е някакво чувство на скука...пушенето не е работа... Peace
Скрит текст:
то е от  скука, от зависимост, нямам нужда от него,вие също, просто не искам и да го мисля, имам нужда от други по-хубави неща...,вие също...

Тъпча се цял ден с храна,за да не мисля за цигарите.. Сега си спомням една колежка,която беше отказала цигарите ми обяснява,че към 4 месец е имала такъв период ,в който зверски й се пушело  Thinking Няма да се пречупя,но ме е яд,че ми създава сега дискомфорт...

Общи условия

Активация на акаунт