Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 134
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Рени, не трябва да се лъжем, че цигарите ни успокояват напротив май ни изнервят повече.Аз намалих и кафето и се чувствам по добре.Ще видим докога .За храната и аз се притеснявам Blush

Цигарите съсипват нервите . Една от причините да ги откажа е треперенето и то не само на ръцете.Близо 4-5 години имах тик-треперех с крайчеца на устата си почти непрекъснато.Даже не съм разбрала кога е изчезнал този тик след като спрях цигарите  newsm47

# 196
Рени, не трябва да се лъжем, че цигарите ни успокояват напротив май ни изнервят повече.Аз намалих и кафето и се чувствам по добре.Ще видим докога .За храната и аз се притеснявам Blush

Цигарите съсипват нервите . Една от причините да ги откажа е треперенето и то не само на ръцете.Близо 4-5 години имах тик-треперех с крайчеца на устата си почти непрекъснато.Даже не съм разбрала кога е изчезнал този тик след като спрях цигарите  newsm47

Мишел, не съм споделяла досега на никого и никъде..., от един-два месеца имам този тик , за когото пишеш, случи ми се няколко пъти, смятах че е на нервна почва.Не знам дали да го свързвам с цигарите? Би ли споделила повече?

# 197
След поредния провал отново съм тук .Не може да са по-силни от мен Embarassed
Започвам борбата от Днес!
Миналата година ги отказах с Ваша помощ,момичета!Имам нужда от подкрепа отново.Изкарах 3 мес. без цигари и заради смърт на близък роднина,ги пропуших отново!Тъпо решение....
с теб сме, успех. пиши тук когато ти стане зор, ние ще помагаме с каквото можем! стискам палци и те чакам да се похвалиш.

Добре дошла, мама барба! и на теб ти желая успех!
Момичета, днес даже пих алкохол! - две чаши вино. И не пуших. сега съм толкова ентусиазирана с тичането си, че всеки път когато ми се допуши си представям как няма да мога да си подобря времето за тичане. Това ме отказва от пушенето моментално. Според мен е много полезно човек да има някаква цел, която да е свързана с непушенето, каквато и да е. при мен мотивацията да съм здрава не дейтства така добре защото н виждам пряк ефект, но с дишанео и тичането наистна го усещам. и тожа много убедително ми помага.

# 198
  • София

Мишел, не съм споделяла досега на никого и никъде..., от един-два месеца имам този тик , за когото пишеш, случи ми се няколко пъти, смятах че е на нервна почва.Не знам дали да го свързвам с цигарите? Би ли споделила повече?

Сега като се замисля го имах от преди 5-6 години даже.На нервна почва е ,но за това  много допринасяха и цигарите .От както ги отказах  просто изчезна..Но при мен беше нон-стоп това треперене с крайчеца на устата.  #Crazy

# 199
Аз в много редки екстремни моменти имам тик на окото, но още от преди да пуша. Случвало се е да ми играе...

# 200
  • в реалния свят
Здравейте, записвам ден 4-ти като провален.Изпуших 1цигара и ми подейства успокояващо на психиката EmbarassedМного ме е яд на себе си, но пък от 1 кутия цигари на ден до 1цигара за 4 дни си е постижение Twisted EvilИ вече не ми се пуши Wink

# 201
Здравейте, записвам ден 4-ти като провален.Изпуших 1цигара и ми подейства успокояващо на психиката EmbarassedМного ме е яд на себе си, но пък от 1 кутия цигари на ден до 1цигара за 4 дни си е постижение Twisted EvilИ вече не ми се пуши Wink

взела си си дозата, да видим сега кога пак ще ти се "допуши"?

# 202
  • в реалния свят

Почувствах се като престъпник като го прочетох коментара Embarassed Laughing

# 203
  • Бургас
Споко де, нищо фатално не е станало. Стига утре да не станат 2, после 3 и т.н.

# 204
  • София

Аз запалих на 50 -тия ден цигара.Беше ми много странно и като усещане(все едно съм в училище и сега пропушвам) и като вкус (много гнусно).  Sick

# 205

Аз запалих на 50 -тия ден цигара.Беше ми много странно и като усещане(все едно съм в училище и сега пропушвам) и като вкус (много гнусно).  Sick

Peace Същото и при мен. Само денят беше към 80-ия да речем.

# 206
Рени и Ябълка, аз ви помня и двете. Стискам ви палци  Peace

Този тик дето описвате и аз го имах на няколко пъти, ама не помня пушех или не....

Иначе да кажа, че откакто казах "край" не съм слагала цигара в устата, даже и за 1 дръпване.

# 207

Почувствах се като престъпник като го прочетох коментара Embarassed Laughing

Извинявай, не се сдържах. В кръга на шегата е...  Hug
но иначе ми харесва съвета на
Споко де, нищо фатално не е станало. Стига утре да не станат 2, после 3 и т.н.

# 208
  • София
Добро утро на всички !   Hug Да се похваля,че днес стават 3 месеца,откакто не пуша.  Party
Изключително съм горда със себе си  Sunglasses

# 209
Поздравления, Mishel9  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт