Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 140
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Днес цял ден ми се пуши ...  smile3518 smile3546

Стегни се, това е някакво чувство на скука...пушенето не е работа... Peace
Скрит текст:
то е от  скука, от зависимост, нямам нужда от него,вие също, просто не искам и да го мисля, имам нужда от други по-хубави неща...,вие също...

Тъпча се цял ден с храна,за да не мисля за цигарите.. Сега си спомням една колежка,която беше отказала цигарите ми обяснява,че към 4 месец е имала такъв период ,в който зверски й се пушело  Thinking Няма да се пречупя,но ме е яд,че ми създава сега дискомфорт...

Трябва да превъзмогнеш дискомфорта, а не да търсиш утеха в цигарите, не в тях е утехата,нали...
Ще успееш,толкова време...

# 226
Мишел, има такива моменти. Аз ги имах до към 6тия месец. Точно в 4тия имах криза, после май в 6тия. Държеше ме няколко дни. Дори тук се оплаквах, обаче ми казаха, че не съм единствена, че е период и ще мине. Настина мина и когато наближиш годината изобщо дори няма да можеш да се сетиш за днешния ден и как си се чувствала тогава. Всичко изледнява, а цигарите ти стават някак далечни.
Ако удържиш фронта, ще мине. Аз няколко дни се борех и накрая изпуших 2-3 цигари на сън и всичко отмина. Мозъка, той е виновен,  и му трябва време да се откаже...

# 227
Здравейте, дами! От години се ползвам от форума, но тази тема ме накара най-после да се регистрирам...с надежда за опора. Спирам цигарите за втори път-миналата година за 6 месеца, с помощта на книгата "Не пуша вече". Цяло лято димих страшно и сега пак пробвам, някак на майтап, но вече 12 дни не пуша и МНОГО ми се иска наистина да успея! По-лесно ми е от първия път, но не се хваля пред никого, защото очаквам и провал, опитвам се да се поуча от грешките си- едната е, че с времето гадните спомени избледняват, остават хубавите-сладките цигарки. Втората,че в един момент вече не съм нащрек, позволявам си една, на другия ден не ми се пуши, значи всичко е ок.....и т.н. знаете си, т.е. НИКОГА  не бива да паля. И така, вече си купих едно парфюмче с първите спестени пари, опитвам се да се наслаждавам на уханията, да прегръщам мъжа си и децата без страх, че им воня на цигари и да се чувствам СВОБОДНА....Проблемът ми е, че започвам постепенно пак да крещя, аз затова се и страхувах от втори опит. Докато не пушех, много виках по децата, въпреки че те са склонни да ме изтърпят,всеки малък проблем го приемах много сериозно. Като пропуших пак, се успокоих, има ли проблем, излизам си на терасата, паля си и не ми дреме. И така, страхувам се, страхувам се, че пак ще се превърна в отвратителна вещица, която вика за щяло и  нещяло! Искам да не пуша, искам да се владея, да съм добра и търпелива, но това е трудно, искам да вярвам, че не е невъзможно. Поздрави!!!

# 228
Не си единствената и аз съм така на моменти страшно избухвам и крещя по всички не мога да се понасям #Cussing outДано с времето всичко да отмине.Трябва да гледаме позитивно с цигарите само се залъгваме,че се успокояваме което всъщност е пълна илюзия.Желая ти успех Peace

# 229
  • гр.София
Здравейте,цяла сутрин се опитвам да си сложа от лентичките които отчитат броя цигари и пари,но не ми се получава.Генерирам данните ,копирам първия линк и го пействам в подписа,но не ми се получава  Sad
Моля за помощ  Hug

# 230
дамскосърце, дишай дълбоко. Така, както си вдишвала и издишвала дима, така прави и когато си ядосана или имаш някакъв проблем. Освен това се уморявай повече физически - със спорт или по някакъв начин  Simple Smile

Здравейте,цяла сутрин се опитвам да си сложа от лентичките които отчитат броя цигари и пари,но не ми се получава.Генерирам данните ,копирам първия линк и го пействам в подписа,но не ми се получава  Sad
Моля за помощ  Hug

Успяла си вече Simple Smile

# 231
Тя май говореше за тези бяло-червените лентички, те отчитат и спестените пари. Не знам защо не успяваш, нещо не правиш както трябва. Само с първия линк ли пробва да копираш. Щом с него не става, сигурно е с някой от другите Simple Smile

# 232
Ааа, ясно Simple Smile
krassi_jd, копирай всичко, което може и го сложи тук, за да кажем кое е точно  Peace

# 233
  • гр.София
Реших да пробвам за последен път,като сложа цяло число на цената на цигарите и се получи .
Сега по темата,пуша от 21 години и съм се пробвала да ги отказвам повече от 10 пъти,най-дългия ми период без цигари е 1 месец ,дано този път успея  Grinning. Пробвала съм с табекс,никотинови дъвки,ходих на терапията та Алън Кар,четох и книгата.Проблема ми е ,че не мога преодолея никотиновия глад,когато той настъпи и забравям всичко и си казвам следващия път ще успея Laughing

# 234
Никотиновият глад е само в първите дни. След 2-та седмица борбата е изцяло психологическа.
Като ти гледам лентичката, минала си го. Тялото ти го е продоляло, всичко вече е само в главата ти  Simple Smile

# 235
  • гр.София
Така е ,и психологическия навик  Hug

# 236
  • София
Добро утро ,непушачи!  Hug

Ето нещо сладко от сутринта по случай рожденния ми ден ! Simple Smile

Това е първия ми рожден ден от 13 години насам,на който гордо заявявам,че съм непушачка  Wink

# 237
  • София
Нещо май Birtgday тортата ми не се появи  Thinking

# 238
Честит рожден ден, Mishel9!   Hug

# 239
Здравейте,следя ви от известно време,и днес реших да се разпиша в темата.
Днес ми е четвърти ден без цигара.
И аз исках да си сложа банер,но не успях newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт