Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 7

• 34 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Лошото е, че при мене предстои (надявам се) бременност и нали се сещате на какво ще заприличам. Винаги съм имала хубава фигура и не мога да се примиря с дебелеене. Вчера направих 7 мин на кростренажора и щях да умра. Ама се надявам така лека полека да увеличавам. Коремните преси ги прескочих, понеже имам страшна мускулна треска от онзи ден.

# 541
  • София
За брменността не се тревожи, така или иначе се пълнее. Аз не пушех, докато бях бременна и напълнях с 18 кг. След това кърмене 1г и 2м., съответно пак непушене. След раждането (въпреки непушенето) си възвърнах килограмите за около 6 месеца. Когато спрях да кърмя, веднагически пропуших, ама моментално. От тогава пуша като невиждала и това адски много ме дразни. Работим за второ дете и ща не ща ще ги отказвам, обаче искам да е преди да съм забременяла. Но трудна работа. Вчера говорих и с мъжо, той е съгласен заедно да стартираме, само трябва да изберем ден и започваме. Но още не мога да се настроя за "раздялата". Следя темичката от известно време и се надъхвам от всички успели да се справят с гадните фасове.

# 542
Хихи, вярвай ми аз като започнах въодушевена си купи един степер. Метнах се силна-вилна, казах си 'ей сега ще се размажа, поне час'. Естествено окапах на втората минута  hahaha
Да са живи и здрави момичетата от домашните тренировки, много помагат. Започнах с едни програми за начинаещи и лека-полека увеличавах натоварването. Сега като пооправих и храненето (това пък в темата за НВХ) и ми иде да летя. Постоянно кипя от енергия, нещо немислимо преди  Peace

# 543
Мария, сега го позагледах това НВХ и се заинтригувах. Като цяло за месце със салата май става дума. Сега ще изчета основното.

matsutka, така е, бременноста ок, ама нали е важно от колко ще се стартира.  Thinking И за това след като и прибягвам към спорт, което е за мен извънредно много усилие, значи прави сметка хахаха. Laughing

# 544
  • София
А ти повечко си похапвала, за това ли се  еполучило така? Все си мисля, че ако човек успее да се въздържи от похапване по време на "раздялата", няма да се стигне до напълняване. Ама като чета и слушам от приятели, похапването е неизбежно.  Joy

# 545
  • Бургас
А ти повечко си похапвала, за това ли се  еполучило така? Все си мисля, че ако човек успее да се въздържи от похапване по време на "раздялата", няма да се стигне до напълняване. Ама като чета и слушам от приятели, похапването е неизбежно.  Joy

Това не задължително.  Simple Smile
Аз например, сега се съобразявам и лишавам повече и пак качих. Просто метаболизма ми тотално се скапа. Ядях по сто пъти на ден, вечерях по два пъти, задължително десерт колкото ми душа сака. Laughing И тежах максимум 48 кг. зимата, лятото и по-малко. Сега се съобразявам кога какво да ям, тотално промених закуската си, сладкото вече не е всеки ден в менюто ми и пак качих 3 кила. Rolling Eyes Просто организма ми работи по съвсем друг начин.

# 546
Ехааааа, ехоооооо, ухааааа, охааааааа, опалаааааааа
Четири седмици, дами, четири!!! Simple Smile Mr. Green

# 547
Само така  Simple Smile

# 548
  • Бургас

Браво, браво!  thumbsup
При мен днес става един месец!
Мина толкова бързо и още не мога да повярвам, че го направих - аз отказах цигарите! Grinning

# 549
Мaрия, честита ти първа кръгла победа, времето лети, да  Simple Smile

# 550

Браво, браво!  thumbsup
При мен днес става един месец!
Мина толкова бързо и още не мога да повярвам, че го направих - аз отказах цигарите! Grinning
Много се радвам, поздравления!!!  bouquet
И  според мен 1 месец( четири седмици) си е много сериозна победа!

# 551
ама....какво е това НВХ, нищо не ми излиза?.... Embarassed

# 552
Ниско въглехидратно - високо мазнинно хранене.

Аз преборвам дните смело ден след ден.
Гледам си говорите за "дебелини" и диети.
Аз съм доста зле с тия неща. Хапвам си... не съм се теглила, сигурно съм качила, защото се усещам по корема, но искам да преборя първо едното, после другото. След празниците ще го мисля. Важното е че се чувствам свободна, спокойна и ми е леко.

Прекрасна вечер!

# 553
Ниско въглехидратно - високо мазнинно хранене.

След празниците ще го мисля. Важното е че се чувствам свободна, спокойна и ми е леко.

Благодаря за линка.
Браво, alina_si , само така! Много се радвам за теб и за това че си спокойна  bouquet
Разбира се, че това е важното, ние тук си говорим, но целта си остава ЕДНА - да не пушим.

# 554
А ти повечко си похапвала, за това ли се  еполучило така? Все си мисля, че ако човек успее да се въздържи от похапване по време на "раздялата", няма да се стигне до напълняване. Ама като чета и слушам от приятели, похапването е неизбежно.  Joy

Не, напротив, нямам повече апетит. Даже ям по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт