"Шоколадова" коса - 4

• 156 677
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Кукумицина, супер, стискам палци този път да ти се получи цвета !  Hug

# 121
Стискам и аз, в случая вместо по-тъмен нюанс и по-силен оксидант си избрала по-светла боя с по-лекия оксидант, който определено ще я увреди по-малко, така че смятам, че трябва да се получи...до ниво 8 няма да стигнеш със сигурност, така че стискам палци за 6  Grinning  bouquet

# 122
Добро утро, момичета! Сега ви пускам снимки с резултатите:

Преди:
Скрит текст:

След:
Скрит текст:

(съжалявам за некачествената снимка)

Някои снимки не са много реални заради светлината, пък то нали знаете на изкуствена и на дневна светлина има малки разлики. Като цяло се получи медено кестеняво, нещо като коняк... което ми харесва, аз си исках така да има меден нюанс. И ако искате да сте пепелив цвят, трябва да неутрализирате в боята с 1-2 капки зелен или син коректор - това ми го обясниха в магазина. Но пък аз се отказах, първо, че си ми харесва червенеещо, второ, защото трябва да си купиш дефакто цяла тубичка, за да използваш после 1-2 капки коректор.

Bleacy крема започнах да нанасям от краищата към корените, но оставих корените за накрая, като имате предвид да действате много бързо, защото така ще избегнете по-голяма разлика в нюансите. Оставих да действа 15 мин, като постоянно наблюдавах пред огледалото какво става. Повече не посмях. Едва след това нанесох и на корените (пак бързо) и те седяха не повече от 3 минути. Измих добре и сложих маска Гарние Фруктис - зелената с лилавата капачка.

Изсуших и почнах да нанасям боята - пак от краищата към корените. Цялостно време - 20 мин. Корените - 5 мин. Накрая измих с едни мостри, които ми дадоха - миришат страхотно - шампоан и балсам:

Скрит текст:

Само, че още не продават шампоана. Скоро ще започнат и ще си го купя със сигурност. Даже на половината мостра се разпенва по цялата коса. Миришеее  Crazy невероятно.

Доволна съм от резултата, косата ми не се изтощи, краищата не "разцъфнаха", има блясък и мекота. Crazy

bouquet

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 11:02 от Кукумицина

# 123
Кукумицина, цвета се е получил много добре   bouquet на мен ми изглежда точно като 6-цата, която си беше харесала, добре че взе 8-ца , иначе наистина щеше да стане много тъмно.  Peace

# 124
Да ти кажа, ако бях оставила да действа повече и от двете неща, щеше по-светло да стане, ама аз си искам в рамките на 6ца да съм, не искам по-светло. Така че тъкмо добре ми се получи, само трябва да измисля дали да го поддържам с 8ца само в корените или пък 7ца  newsm78 Ще го измисля... На дневна светлина си изглежда доста светло. Simple Smile

# 125
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
Някой дали се боядисвал с тази и този номер боя?
На картинка много ми харесва, но нещо взе да ме гложди дали няма да стане много тъмно. Сега съм с кестенява, но не светло.

# 126
Здравейте,
Някой дали се боядисвал с тази и този номер боя?
На картинка много ми харесва, но нещо взе да ме гложди дали няма да стане много тъмно. Сега съм с кестенява, но не светло.

4-ката си е тъмничка и най-вероятно ще има доста червеникав оттенък.

# 127
А точно червеникаво не искам да става. Дали да не взема и нещо по-светло и да ги смеся? Искам точно такова "студено" кестеняво като на снимката.

# 128
А точно червеникаво не искам да става. Дали да не взема и нещо по-светло и да ги смеся? Искам точно такова "студено" кестеняво като на снимката.
Ами аз не го виждам много "студено" цвета, по-скоро червеникаво, каквото си е кестенявото. И аз в момента съм на търсене на тъмно кафяво с пепелен оттенък и до сега не съм стигнала до решение  Grinning

# 129
Ходих сега пак да гледам опаковката - ми, не е баш като на снимката, точно пепеляво стои там  newsm78
Май ще взема и една опаковка 6.0, пък да видим какво ще произведа.

# 130
Да ти кажа цветовете почти винаги стават по-тъмни, отколкото на картинката и доста по-тъмни от мострите, поне от моя опит. 6.0 изглежда супер. Ако се мацнеш сподели снимка как е станало ако е удобно  Peace

# 131
Взех и 6.0 и сега се чудя дали 1:1 да смеся или 2:1 в полза на тъмното  newsm78

Редактирам се - в крайна сметка смесих 1:1. Ще видим какво ще излезе  Laughing

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 16:01 от Гита Ог

# 132
Кукумицина, получило се е страхотно Peace Този крем някакъв вид обезцветител ли е?

# 133
  • София
Кукумицина,страхотен цвят се е получило.Моля те за малко обяснение-моята коса е може би една идея по светла от твоята и точно такъв цвят се опитвам да получа,но не става.Bleacy крем - вид обезцветител ли е и с каква боя после постигна въпросния цвят.Още утре мисля да отида до този магазин в Люлин,че ми е на 10 мин от нас,но не знам дали ще мога да обясня какво искам и дали ще попадна на такава любезна служителка като теб...Какви цени са боите там?

# 134
Кукумицина,страхотен цвят се е получило.Моля те за малко обяснение-моята коса е може би една идея по светла от твоята и точно такъв цвят се опитвам да получа,но не става.Bleacy крем - вид обезцветител ли е и с каква боя после постигна въпросния цвят.Още утре мисля да отида до този магазин в Люлин,че ми е на 10 мин от нас,но не знам дали ще мога да обясня какво искам и дали ще попадна на такава любезна служителка като теб...Какви цени са боите там?

Ами аз мисля още едно боядисване да направя ама след 2 седмици, че много ще ми стане вече с нещо оеднакяващо, защото малко или много не е еднакъв цвят навсякъде Simple Smile

За този крем можеш да видиш на предната страница 8 коментара ми за тия продукти има и линкове зад картинките. Аз ходих в магазина им в Люлин, ето го адреса: http://e-cosmetics.bg/contact_us.php
Тя си е май само една служителка, има и едно момче.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт