"Шоколадова" коса - 4

• 156 556
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Скрит текст:
От Schwarzkopf съм много доволна! Последно се боядисвах със студената 5-ца. Много хубава ми става косата след муса и балсама. Цветът също става хубав, при мен пада бързо, но е на светла основа. Ако няма да я потъмняваш от 7-ца, както беше при мен, мисля че ще ти издържи повече!  Peace

Благодаря за полезната информация!   bouquet  Предполагам, че казваш студена 5-ца на № 500. Така ли е? Червенее ли на слънце? И последно, кафява или кестенява става косата?

Моля! Peace
Само че не говоря за 500, а за 536 (на опаковката пише, че е студена мока или нещо такова).
Моята стана кафява. На изсветляла рижава основа съм я слагала, така че червенееше, но леко и на слънце. Не очаквах и друго, след като около година и половина бях рижава.  Laughing

# 346
  • Varna
Здравейте.Трябва ми мнение за боя на Палете  от серията с кератин-а. N4 light brown.Да очаквам ли да стане с червен отенък? Пролетта се пробвах с един мус и от там минах през много цветове и обезцветяване с Деколор дори докато си възвърна нормалния цвят.В момента съм светло руса и съм леко притеснена от резултата. Моля споделете вашите мнения и впечатления от този цвят.Благодаря Ви предварително.  Hug

# 347
emerald_eyes, благодаря отново!   bouquet

# 348
  • Varna
Да дам отчет. Пробвах на един кичур с горепосочената от мен боя,но все едно не я бях мазала с нищо.Поради тази причина реших да сменя боята.Сложих си Гарниер -наситен шоколад.Еми много червеене. Все едно махагон Sad

# 349

Срещам обаче два основни проблема - първо, какъвто и нюанс на кафявото и на която и марка да взема - винаги имам червен оттенък, който не се отмива, а си остава. На какво се дължи това? Дори и тъмен цвят да използвам пак бие на червено! Simple Smile Simple Smile
Червенее всяка боя защото за да се постигне кафяв цвят при боите се смесват ,червено , жълто и синьо .Това го знам от фризьора си.Обясни ми ,че от червеникавия отенък не може да се избяга именно поради тази причина от там след време и рижавеенето.
Червения отенък в началото може да се избегне с пепел-ни нюанси.Така се неутрализира червения цвят.
Ще видим и аз каква ще го свърша ще ходя на фризьор във София ноември месец да правя една прическа.После надявам се да споделя с вас хубав и наситен кестеняв цвят какъв искам плюс вътрешни руси кичури Simple Smile).
Относно боя бих препоръчала на чифели пепел-но тъмно русо май беше.Страхотен кестеняв цвят се получава.Разбира се след време започва пак да става леко рижаво и оранжавеещо.Сега косата ми е с цвят лешник Simple Smile.Издържа се.Друга боя от която съм страшно доволна е муса на вела.Невероятен кестеняв цвят съм постигала с нея.Мисля ,че си взимах по тъмен цвят от нея.Май беше 4,0 не съм сигурна де.Супер икономична и хубава покривност.

# 350
Как мислите.....на матова кожа, тъмно кафеви очи и плътни гъмни нежди кой цвят ше отива повече - синьо черно или натурален шоколад...

# 351
купих си я и след дълго отлагане днес съм на фризьор от 12ч и ще видя как ще е. Дано не червенее.

# 352
Че това си е чисто червена коса....поне на снимката...

# 353
На мострата в каталога е друго. А пък ефекта при моята тъмна коса е почти никакъв ,то и денят е мрачен днес. Лек червен такъв.
 Пише шоколадово кафяв. Обикновено като съм се боядисвала в диапозона от 3 до 4 никой не може да направи разлика /близките ми даже Grinning / .
  Та за да имам шоколадова коса май трябва да я изсветля ,но не искам. Проблема е че имам бели коси и ако взема по -светъл тон /те са само отпред на пътя ,където са най -забележими /  корените ще са по-светли . Трябва явно да взема две бои -една с по-тъмен и другата ,която да е основния и как да ги наглася тези корени ,където е побеляло някой ако има опит да сподели .

# 354
Ама хора, шоколадово кафявото си е с червен оттенък по принцип, защо искате да няма такъв? То тогава се води пепелно кафяво или тъмно русо, шоколадовото си е с ясно изразен червен нюанс.

# 355
Ама хора, шоколадово кафявото си е с червен оттенък по принцип, защо искате да няма такъв? То тогава се води пепелно кафяво или тъмно русо, шоколадовото си е с ясно изразен червен нюанс.
Да с червеникъв отенък е шоколадово кафявото.Забелязала съм го при всяко шокаладово кафяво.Какво лошо има в това обаче ,че е с червеникав отенък.Някои искат да имат точно такъв отенък и им стои доста хубаво.Ето като пример същата боя и ревю в един блог http://kariniki-produkttests.blog.de/2014/05/08/schwarzkopf-nect … mmoniak-18411429/ бих казала ,че това кестеняво и стои много добре  .На последната снимка се вижда. Не знам немски и не мога да си го преведа.Само снимки гледам Grinning

# 356
При моята коса май само оттенък се получи и то при дълговзиране. Черна си стои.

# 357
При моята коса май само оттенък се получи и то при дълговзиране. Черна си стои.
Възможно е .Обикновено винаги стават един два тона по тъмни от колкото е показано именно за това ако се правя сама в нас избирам по светлата боя като вариант.Аз толкова чудене и мислене се спрях на ето тази боя
BES Професионална боя за коса /5.1 пепелно светло кафяво/ ще отида да ме направи фризиор Simple Smile.Надявам се да стане хубав цвят.В началото е ще е доста по тъмно разбира се.Интересно ми е какво мислите би станло ако се смеси 5,1 и 6,1 дали може да се получи хубав и наситен цвят и средно кестеняв.

# 358
Моята фризьорка работи с тази боя. Каза ,че с номер 5 там където имам бяла коса / в корените /ще стане кафяво и няма да е равномерно. Не искам да си обезцветявам косата , но при моя естествен цвят  /почти черен /и самата структура на косъма -ама хич не се поддава на нищо за да ми стане шоколадова косата ще е нужно.
  Аз харесвам когато са смесени няколко нюанса ,не точно кичури. Тя беше ходила скоро на семинар и ми показа модните тенденции сега .
 Просто ще си се примиря с моята тъмна коса и това е. Веднъж може да се престраша да я направя по-светла.
 Някой беше споделил мисля ,че се боядисвал с боя за руса коса при естествена тъмна и е получил точно шоколадов цвят.
  Моля да сподели номера и марката на боята ,не мога да открия поста.

# 359
  • ВАРНА

Някой беше споделил мисля ,че се боядисвал с боя за руса коса при естествена тъмна и е получил точно шоколадов цвят.
  Моля да сподели номера и марката на боята ,не мога да открия поста.

Това при наличие на бели коси пак не е вариант - аз знам,че с Гарние Нутрис 111 се получава 6ца от естествена 4ка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт