"Шоколадова" коса - 4

• 156 668
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, момичета!

Мисля, че най-накрая успях да постигна шоколадовото. Купих си накрая Loreal excellence 6 (Защото не ми се чакаше 2 седмици)
Само че ме снимаха в офиса и отгоре е луминисцентно осветление и за тва изглежда малко болнично и синкаво Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 10:04 от Кукумицина

# 136
Кукумицина, страхотен цвят, а косата ти е уникална. Hug
Следващата седмица се надявам да стигна до фризьора и да се похваля с шоколадов цвят.

# 137
Благодаря ти, zveti81Hug Пожелавам ти супер цвят и да се похвалиш после  Peace

# 138
Този цвят като какъв точно номер бихте го определили https://www.facebook.com/photo.php?fbid=451595034880821&set= … ype=1&theater
За мен е 5-ца, хем е шоколадово хем пак има и виолетов утенък  newsm78

# 139
Този цвят като какъв точно номер бихте го определили https://www.facebook.com/photo.php?fbid=451595034880821&set= … ype=1&theater
За мен е 5-ца, хем е шоколадово хем пак има и виолетов утенък  newsm78
Това за мен си е точно цвят "патладжан"  или "ирис" съм гледала на някои бои. Много му бях навита преди години, но добре,че не рискувах  Grinning Peace

# 140
Абе и аз за патладжан си помислих, ама винаги ми е звучал зле и плашещо и реших да се пробвам дали не е друго  Laughing LaughingТук адски ми харесва, ама цвят патладжан определено ме е страх да си сложа на главата, да не стана твърде лилава Mr. Green

# 141
Абе и аз за патладжан си помислих, ама винаги ми е звучал зле и плашещо и реших да се пробвам дали не е друго  Laughing LaughingТук адски ми харесва, ама цвят патладжан определено ме е страх да си сложа на главата, да не стана твърде лилава Mr. Green
И аз в началото все си мислех,че основата е кафява,а нюансът добавен, ама така и не намерих инфо за точно такава комбинация. Може би с някакъв вид оцветител...

# 142
да и аз мислех за такъв вариант, към натурална 5-ца да добавя примерно виолетов коректор, ама предвид, че моята основа е доста оранжева или трябва да сложа адски много за да се забележи или нищо няма да се забележи от виолетовото и със сигурност няма д а емного трайно  newsm78Може би трябва да намеря патладжан с по-малко "патладжан" така да се каже

# 143
Патладжан си е, лилаво червено. Ама на тъмно изглежда готино, но на слънце можеш да светнеш като светофар, т.е. може би ще изглежда червено по-скоро  Mr. Green

# 144
аз сега на моменти на слънце съм като морковче, та да сменям на светофари май по-добре не колкото и да ми харесва  Mr. Green МЕрси момичета   bouquet

# 145
  • Варна
Кукумицина, прекрасен цвят на косата си постигнала

# 146
  • София
Включвам се да следя темата. И аз вървя по пътя за така желаната кестенява коса. Естественият ми цвят е тъмно русо или светло кестеняво. Около година се боядисвах червена с безамонячна боя. Преди седмица се обезцветих с Деколор Тайм на Роза Импекс, след което се боядисах боя тъмно русо.
Скрит текст:
В момента съм с кестенява коса с леко меден оттенък. Надявам се след време да изчезне и този оттенък. Ще следя темата с интерес.

# 147
  • Бургас
Здравейте момичета.  bouquet
Записвам се при вас, защото съм в търсене на шоколадов цвят за косата си. Все още не съм се спряла на нищо аз нямам нищо против лек червен или виолетов оттенък. Някой да е попадал на нещо подобно като цвят? newsm78

# 148
Ангела, благодаря ти  Hug

# 149
Здравейте, искам да попитам някой покривал ли е Лореал Омбре #1? Цветът ми е точно като на мацката от кутията на боята- естествения и получилото се (през тел. не мога да прикача ooooh! ) от лятото съм така и ми омръзна. Предложете ми марка боя и цвят за да го покрия и да не стане кафяво ръждиво Sick може би, ако купя по-тъмен от естествения ми цвят newsm78

Общи условия

Активация на акаунт