"Шоколадова" коса - 4

• 156 649
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Някой пробвал ли е Sayoss 4-98/ кафяво стил Париж/ ?  newsm78

# 181
Мацки, да знаете, че тази 300 на Кастинг си става чисто черна, ползвала съм я преди и не намирам разлика с най-черното.

Да, права си така е. Затова и предупредих. Няма никкава разлика или ако нещо много се загледаш. Но пък цвета е чудесен или поне на мен много ми допада.

Да, хубаво е, но аз предупреждавам само с идеята, че става дума тука за шоколадови нюанси, да не се обърка някой  Peace Иначе цветът е много хубав и лъскав най-вече!

# 182
Цитат
Да, хубаво е, но аз предупреждавам само с идеята, че става дума тука за шоколадови нюанси, да не се обърка някой   Иначе цветът е много хубав и лъскав най-вече!

Да, лъскав е и е страхонет цвета. Лично за мен -това е моят цвят  Simple Smile Но си е почти черно.

# 183
Здравейте,момичета,влизам да ви се похваля какъв чудесен цвят ми се получи с Вела Колестон,номер 4.Боята ми беше препоръчана от съфорумка,на която благодаря много за препоръката  HugЕто го цвета - http://prikachi.com/images/933/7107933k.jpg
Извинявам се,че не е на дневна светлина,но забравих да снимам,когато  бях навън  Crazy

# 184
Честита прическа цветаа е супер имаш страхотна коса Hug

# 185
Мелче,мерси  Hug

# 186
Здравейте, моля за съвет за избор на боя, колебая се между Колестон 6.1 и 7.1. Естествената ми коса е средно кестеняво, пепелно, без никакви отенъци и пигменти /това в корените, плюс бели косми  Grinning /; по дължината е изсветлявана, 1-2 тона по-светла от корените, с рижави/медни отенъци - грозна картинка. Бих искала да я уеднаквя възможно най-близо до ест. цвят и да махна, доколкото е възможно, медните отенъци. Въпросът ми е: боите на Вела Колестон по-тъмни ли са в действителност от каталога? Гледах снимки в разни чуждестранни форуми на момичета, правени с 6.1 - ами то си е черно  newsm78 ... И друго - тази боя има ли оксидант 3%, гледам, че в Златна рибка почват от 6%? Доколкото ви четох, не е необходим висок процент за потъмняване с 1-2 тона или за поддръжка на ест. цвят?

# 187
За цвета не мога да помогна, но относно оксиданта - можеш да си го направиш по-слаб като добавиш вода, ако смесиш водка и оксидант 1:1 и оксиданта е 6, става 3 %. За цвета - аз ползвам светлата им гама и за 6 и 7 не съм наясно.

# 188
amamamama, благодаря, но не разбрах - водка или вода трябва да прибавя?

# 189
Здравейте преди малко се боядисах с Garnier Naturals цвят - 3... Направо ще полудея стана ужасно тъмно кестенява със синкав оттенък. Отдолу косата ми е светло кестенява с много руси кичури. Исках шоколадов цвят, но стана прекалено тъмно. Моля ви, кажете как да я изсветля малко, ще падне ли с измиването ? Благодаря ви много.

п.п. на 18 съм, нямам бели коси ако е от значение

# 190
Здравейте преди малко се боядисах с Garnier Naturals цвят - 3... Направо ще полудея стана ужасно тъмно кестенява със синкав оттенък. Отдолу косата ми е светло кестенява с много руси кичури. Исках шоколадов цвят, но стана прекалено тъмно. Моля ви, кажете как да я изсветля малко, ще падне ли с измиването ? Благодаря ви много.

п.п. на 18 съм, нямам бели коси ако е от значение

Тройките са много тъмни при всички бои.... Пробвай маската с витамин Ц Peace

# 191
  • Русе
Със сигурност ще се измие, но ще трябват няколко измивания. До преди 2 години се боядисвах само с такава боя. Добре ми понасяше на косата, но много бързо се отмиваше, а аз съм с бели коси и я смених.
Трябвало е да вземеш малко по-светъл цвят.

# 192
Аз съм ползвала боята на Саяс стил париж-ставаше почти черна,особено след 2-3 боядисвания,иначе боята е ок,има блясък,гладкост и трайност на цвета.Продължавам обаче да си издирвам моето си шоколадово кафяво,много искам да не бие на черно и да е средно кафяво.

# 193
И аз точно това исках, но не се получи... дано се отмие, а следващият път с 4ка

# 194
След няколко измивания,косата ще изсветлее,не се тревожи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт