"Шоколадова" коса - 4

• 156 641
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Аз съм ползвала боята на Саяс стил париж-ставаше почти черна,особено след 2-3 боядисвания,иначе боята е ок,има блясък,гладкост и трайност на цвета.Продължавам обаче да си издирвам моето си шоколадово кафяво,много искам да не бие на черно и да е средно кафяво.

Благодаря! Аз я боядисах, защото една 6-ица на Империти ми я направи много светла червеникава, тази 4-ка покри разликата, но продължавам в търсенето на хубав шоколадов цвят и аз. Няма да повторя Сайс, тя ще се поотмие до следващото боядисване, а до тогава ще търся и ще се оглеждам във форума. Wink
 Някой има ли впечатления от Фадиам? newsm78

# 196
  • Стара Загора
Не съм фенка на Есил Дюран, но тази вечер я гледах в "България търси талант" и много ми допадна цветът на косата й. Според вас този цвят какъв се води и срещали ли сте боя в такъв цвят?

# 197
Не съм фенка на Есил Дюран, но тази вечер я гледах в "България търси талант" и много ми допадна цветът на косата й. Според вас този цвят какъв се води и срещали ли сте боя в такъв цвят?
Най-светлото кестеняво златисто, но по-скоро ми прилича на тъмно русо златисто. Но тя има и кичури... и въобще не е еднороден цвета. На последната снимка изглежда различно, с повече меден оттенък,но може би е от светлината.

# 198
Вода, вода, оксидантът се,разрежда с вода, а иначе боята може да изсветлее, а може и да не мръдне мий я често с шампоан, маската може би ще свали малко, но според мен няма,да е нещо особено като просветляване

# 199
  • БГ
и аз това се чудя, ако някой е с такъв цвят да сподели, много ми хареса и на мен Peace

# 200
И аз точно това исках, но не се получи... дано се отмие, а следващият път с 4ка

На мен 5-те са ми тъмни (почти черни). Пробвай със по-светла. После можеш да коригираш Peace

# 201
И на мен цвета на Есил ми харесва.Мися,че по скоро е златисто кафяво или тъмно русо. Thinking

# 202
  • Русе
Миналата вечер, въртейки каналите, случайно попаднах на предаването на Николета Лозанова и много ми хареса цвета на косата и. Такъв цвят искам да постигна, но с шоколадите при мен не се получава, явно защото основата ми е много тъмна.
Скрит текст:

# 203
Миналата вечер, въртейки каналите, случайно попаднах на предаването на Николета Лозанова и много ми хареса цвета на косата и. Такъв цвят искам да постигна, но с шоколадите при мен не се получава, явно защото основата ми е много тъмна.
Скрит текст:
Този цвят май не е реален, фотошопа е играл доста по цялостните цветове на снимката. Иначе, като се абстрахирам от всичко останало самия цвят (ако е истински) е натурална 5-ца. Или ако е с оттенък ще е 5.31 или 5.13, но по-скоро натурална ми се вижда.

# 204
  • Бургас
Скрит текст:

И аз към това се стремя, моята основа не е много тъмна, но до сега все не се получава това или много светло или по-тъмно . Thinking

# 205
  • Русе
На снимката може и да е играл фотошоп, но аз гледах точно интервюто с Вини Джоунс.
При мен с 5-ца става почти черно.

# 206
  • Бургас

На мен 6-ицата ми е светла, мисля следващото боядисване да смеся натурална 5-ица и тъмно руса шоколадова 6-ица.  Thinking

# 207
  • Русе
А аз съм си взела вече 7-ца  Laughing

# 208
  • Бургас
А аз съм си взела вече 7-ца  Laughing

Те пепеливите 7-мици не са толкова светли, но аз искам да има лек червеникав отенък, затова за сега се опитвам с шоколадовите цветове, ноооо нещо не мога да си докарам цвета който искам.  Rolling Eyes

# 209
На снимката може и да е играл фотошоп, но аз гледах точно интервюто с Вини Джоунс.
Каква ти е основата ?

Общи условия

Активация на акаунт