"Шоколадова" коса - 4

• 155 138
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Щом ще скриващ червеното и ти трябва пепеляв отенък, задължително нещо с .1 накрая. Иначе няма да има голям ефект. С какво червено се боядисваше преди това?

# 601
  • пловдив
Здравейте,някой ползвал ли е боята на Лакме chroma,сега е на промоция в ЗР и се чудех дали да не я полвам,последно бях с Кастинг,но вече падна и си мислех дали да не пробвам тази.

# 602
Здравейте,някой ползвал ли е боята на Лакме chroma,сега е на промоция в ЗР и се чудех дали да не я полвам,последно бях с Кастинг,но вече падна и си мислех дали да не пробвам тази.
Аз  Peace Разкошна боя е!  Heart Eyes И наистина е трайна, не като повечето безамонячни, чиито цвят, в най-добрия случай нюанс, се променя измиване след измиване. Даже сега се замислям дали да не се възползвам и аз.

# 603
Аз  Peace Разкошна боя е!  Heart Eyes И наистина е трайна, не като повечето безамонячни, чиито цвят, в най-добрия случай нюанс, се променя измиване след измиване. Даже сега се замислям дали да не се възползвам и аз.

Какво производство е ?

# 604
Нямам идея. Май Испания, но може и да се бъркам.

# 605
  • пловдив
Благодаря много. Мисля,че ще се възползвам от промоцията,само трябва на място да отида за да избера цвят,че преди няколко месеца си правих омбре и върховете ми са по-светли.Исками се средно кестеняво или шоколадово ,но без червен отенък...В сайта пише,че е произведена в Испания.

# 606
В тази тема много се търси липсата на червен оттенък, но истината е, че цвят "шоколадово" без червено в него, не е шоколадово, не е дори кафяво. Кафявото е на основата на червеното. Това, което виждате по снимки, едно че е на снимка. т.е. на дневна светлина, на живо, почти 100% всички имат червен оттенък, къде по-силен, къде по-слабо изразен. А ако наистина липсва такъв оттенък, значи говорим за тъмнорус цвят със студен оттенък (пепелен или лилав), който в зависимост от тъмнината на основата да изглежда по-тъмен или по-светъл.

# 607
  • София
И аз с червено се боря.. ooooh! Оттървах се от черната боя, сега си ходя червена, но заради римувъра ми е трудно да избера боя. Взех тъмно русо, потъмня.Мазах пак с римувър, пак червено, не че немога да си ходя така, то и доста време ходя де, но искам да "убия" цвета. Вчера половин час избирах боя, пък тон, взимах, връщах и така накрая взех Нектра колор-500, води се натурално кафяво. Вкъщи разбрах, че е безамонячна, но нищо. Дано покрие тва червено малко от малко, аз харесвам топло кафяво, което си е с червеникъм нюанс, но толкова топло червено не харесвам, нищо че сега е модерно. Naughty Довечера ще се боядисам, да видим...

# 608
Карчева, с какъв римуувър премахва боята?

# 609
  • пловдив
В тази тема много се търси липсата на червен оттенък, но истината е, че цвят "шоколадово" без червено в него, не е шоколадово, не е дори кафяво. Кафявото е на основата на червеното. Това, което виждате по снимки, едно че е на снимка. т.е. на дневна светлина, на живо, почти 100% всички имат червен оттенък, къде по-силен, къде по-слабо изразен. А ако наистина липсва такъв оттенък, значи говорим за тъмнорус цвят със студен оттенък (пепелен или лилав), който в зависимост от тъмнината на основата да изглежда по-тъмен или по-светъл.
Наистина е трудно постижимо,и с фризьорката се консултирах и тя каза,че когато цвета е шоколад винаги има червен отенък.Последния път се боядисах с Кастинг ,шоколад,не помня точно кой номер,но веднага се появи и червеникавия отенък,което малко не ми допада,но няма как, явнотрябва да се експериментира за да се намери най-добрия вариант.След като се сдобия с въпросната боя ще пиша отзиви Simple Smile

# 610
Затова ви съветвам да опитате номера на боите 6-ца или дори 7-ца при някои каталози. При всяка марка е различно, но обикновено 6.1 е тъмнорусо пепелно, а 6.7 е тъмнорусо виолетово, които биха били подходящи. Особено ако основата ти е тъмна. Каква е всъщност основата ти? Няма смисъл да си вземаш цветове шоколад или кестен, няма как да стане с такива бои. Ако основата ти е някъде 3-4-5 с тъмнорус цвят можеш да постигнеш студен оттенък, използвайки окислител с процент 3 или 6, за да не се изсветли твърде много, макар че е малко вероятно.
Редактирам се, за да допълня, че от каталога на Лакме Хрома, точно номер 6/17 според мен (не съм професионалист, макар понякога да звуча много убедено) би ти се получил добре. Но всичко зависи от основата ти.

# 611
  • София
Да основата е много важна, когато си избираме желания цвят. Ето аз в корените съм светло кестенява, разредена с доволно бели косми...И затова и мазах само корените с тъмно русо..за да няма особена разлика с дължините.

Фрея с Роза Импекс. PeaceИзключително доволна съм, не го ползвам за първи път, пробвала съм и други, но този това което този прави за 5 лв, фризьор за много повече не успя. Wink

# 612
Щом ще скриващ червеното и ти трябва пепеляв отенък, задължително нещо с .1 накрая. Иначе няма да има голям ефект. С какво червено се боядисваше преди това?
Дълго време с велатон 77/44 (http://prntscr.com/6l7ybd http://prntscr.com/6l7ynu ) Последния път с лореал преферанс P67 - пределено съм по-доволна от велатон Simple Smile

Да, и аз си мислих за пепеляв оттенък, но на нищо друго не мога да се спра освен John Frieda 5A , а и за тази боя четох много противоречиви отзиви... Така че, ако някой има идея за хубава боя средно кестеняво с пепеляв оттенък без значение дали се предлага в България, ще съм много благодарна!  Embarassed

# 613
Ох, аз преди време бях пробвала точно с Роза Импекс и нямаше никаква разлика, а се мъчех да махна безамонячна боя... Сега искам да махам трайна, която съм боядисвала последно декември преди Коледа и още веднъж, за първи път октомври месец. Дали да не дам пак шанс на Роза-та обаче ще се чудя още.

# 614
  • София
О мила дай и разбира се, това за мен е един прекрасен продукт, безобиден за косата и даващ неочаквано добър резултат. Аз от 15 години съм с черна коса, обичам си я, отива ми много, НО...бели косми! Какво да правя като след две седмици съм посребряла отпред. Няколко години под ред свалям черното но не изтрайвам да се гледам така, защото не съм свикнала да се виждам в огледалото с друг цвят на косата и хоп пак черничко. По миналия месец се боядисах с професионала боя Yansen да си освежа дължините /черните/, на следващия реших да мажа римувър. Безпроблемно направи косата ми кафеникава. Мазах се 6 пъти, като понякога слагах по половин римувър...но третото шише не слагах.Косата ми стана супер светла. После сложих окислителя, косата се фиксира и леко потъмня, но и изравни. Спокойно можеш да си ходиш така по улиците, защото не ставаш шарена, нито рижава. Важен фактор е, да не мажеш корените, а само дължините отначало.
  Моя приятелка маза само веднъж майка си, която беше тъмно кестенява и направо бяха шокирани как косата и стана тъмно руса. Затова и те съветвам да пробваш пак. Не забравяй да миеш косата 3-4 пъти след като си се мазала с римувъра и следвай инструкциите.Няма начин да не стане. Имай впредвид, че косата се поизсушава от премиването, а не от римувъра.

Общи условия

Активация на акаунт