"Шоколадова" коса - 4

• 155 147
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз не съм доволна от BES - много е агресивна и изсушава косата. Като консистенция е гъста и трудно се работи с нея. Не мога да кажа и че е трайна. Спада към ниския клас професионални бои. Това е моето мнение  Peace

Благодаря ти, Bell_a 666! А какво мислиш за професионалната на Schwarzkopf?

# 586
Аз не съм доволна от BES - много е агресивна и изсушава косата. Като консистенция е гъста и трудно се работи с нея. Не мога да кажа и че е трайна. Спада към ниския клас професионални бои. Това е моето мнение  Peace

и аз съм от недоволните от Bes. Не ми покрива хубаво, няма плътен цвят и на мен ми се изми още на 1 седмица. Боядисвах се в салон и цветът беше като естественият ми - кестеняв. Имам малко бели косми и се боядисвам заради тях, но бялото не стана с плътен цвят.

Доволна съм от Кюн, Лакме - това за цвят 6/7ца.

# 587
Здравейте!
Не знам дали това е правилната тема,но не намерих по-подходяща…ако питането ми не е за тук моля да се изтрие или премести!
Имам нужда от вашата помощ..
Обезцветих си косата от черно в ето това:
http://prikachi.com/images.php?images/110/7992110K.jpg

* за информация - махнах черната боя с Ефасор Лореал и след това се боядисах с Макадамия 8/2

Обаче искам един от тези двата цвята ( просто и двата ми харесват ) или нещо близо до тях.

1.http://prikachi.com/images.php?images/102/7992102M.jpg

2.http://prikachi.com/images.php?images/103/7992103n.jpg

Някой може ли да ме посъветва каква боя ( бои,защото може би не е само един цвят ) да си взема?

Благодаря предварително !

# 588
PPP, не съм ползвала боята на Shwarkoph, но е за предпочитане пред BES.

Mishka19992, според мен цвета на Николета е на ниво 5-ца с пепеляв оттенък и кичури. Някоя друга брюнетка ще се включиш ли за мнение? Не те съветвам да се правиш сама вкъщи, защото няма да постигнеш същия цвят и можеш да станеш прекалено тъмна, което обезмисля изсветляването ти. Твоят цвят в момента е страхотен  Heart Eyes Защо не го оставиш?

# 589
И на мен много ми харесва сегашния цвят след обезцветяването. Бих му добавила преливащи светлошоколадови или карамелени кичури. Цветът на Николета ми е меко казано скучен и безличен. Но ако наистина искаш в момента нещо такова и моя съвет е да отидеш на фризьор, понеже много често след изсветляване се получава боята да стане по-тъмна от желаното и да трябва отново да се премахва.

# 590
момичета препоръчайте някоя безамонячна бойца, с добра трайност, тъмен шоколад, или да е с амоняк, но по- щадяща! благодаря

# 591
Благодаря ви. Да, наистина се получи хубав цвят,което изобщо не очаквах да се случи  Grinning Но смятам,че някак не ми отива и тези дни ходя на опашка  Cry
Иначе си промених решението и сега искам друго..преливащи се цветове ( Шатуш/Омбре ).
И няма да експериментирам пак сама вкъщи,а ще отида на фризьор.Обаче се чудя къде биха се справили добре и няма да ми вземат супер скъпо..Ако някой може да препоръча добър фризьор в София ( без значение района ) ще съм много благодарна  Hug

# 592
  • София
Мда, като го намериш тоз фризьор свиркай, че и аз махнах черното и се разхождам с едно червено кафениКАКВО и се чудя кво да се правя. ooooh!

# 593
момичета да се оплача и аз... реших от хубавото червено да си минавам към естествения цвят, който е средно кестеняво... е чудесен резултат постигнах - черно с червен оттенък или червено с черен оттенък - зависи от гледната точка  Sick

# 594
Ох, абе кажете свестен колорист, който да ме направи цвят без разлики и какъвто искам.
Не мисля, че косата ми е чак толкова тъмна, че да не стане това шоколадово с лек червен отенък, което искам.  Sad Simple Smile

# 595
Miss Bingley, пак ти препоръчвам салони Stephanhttp://stephan-academy.com/stephancenter/
Може да са им скъпи услугите, но знаят какво правят  Peace На страницата има ценови лист.

# 596
mim987, и аз от рижаво минах към естествения си цвят - средно/светло кестеняво.
Първи съвет от мен - спри да боядисваш с каквото и да е и остави боята да избледнее. От други момичета съм чела, че маската с витамин С помага, но не съм пробвала. Аз бях разредила рижавото боядисване и при мен беше леко омбре ефект... ама близо до корените.  Laughing
Около 2 месеца си личеше разликата, сега е мноого плавен преход - краищата са ми 1-2 тона по-светли.
Ако не ти се чака - кадърен колорист. Само той ще успее да ти изравни цвета.  Peace

# 597
момичета препоръчайте някоя безамонячна бойца, с добра трайност, тъмен шоколад, или да е с амоняк, но по- щадяща! благодаря
Гарниер олиа, аз съм със 7-ца и съм много доволна, предполагам, че на теб перфектно ще ти пасне 6-цата   bouquet

# 598
mim987, и аз от рижаво минах към естествения си цвят - средно/светло кестеняво.
Първи съвет от мен - спри да боядисваш с каквото и да е и остави боята да избледнее. От други момичета съм чела, че маската с витамин С помага, но не съм пробвала. Аз бях разредила рижавото боядисване и при мен беше леко омбре ефект... ама близо до корените.  Laughing
Около 2 месеца си личеше разликата, сега е мноого плавен преход - краищата са ми 1-2 тона по-светли.
Ако не ти се чака - кадърен колорист. Само той ще успее да ти изравни цвета.  Peace

Ами не ми се чака, защото косата ми расте много бързо  и за 1 месец корените ми са се показали с около2 сантиметра... затова ми писна и от червеното - просто не мога да сваря да се боядисвам. И съответно, ако спра да се боядисвам с червеното за да избледнее, а не успея да докарам кестенявото, ще съм с много красиви корени Grinning Търсех си пепеляво кестенява боя за коса, понеже четох, че неутрализира червеното и се колебая за 5А на John frieda   newsm78
Другото, което обмислих е 5.0 на Loreal preference (В момента съм с 4.0 на същата боя)

# 599
Здравейте, някой пробвал ли е зеленикавите на "Макадамия"? Целта и на мен ми е да махна червеникавия оттенък. Мисля си за 5.2 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт