"Шоколадова" коса - 4

• 155 154
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
А добри колористи съм чувала, че има в Stephan academy, но знам че услугите им са скъпи. Смятам да се помъча още един път с уеднаквяване на светлите ми кичури, но ако не успея ще ходя при тях  Peace

# 571
Не съм си и помисляла да експериментирам вкъщи, ако ще правя промяна искам да е отведнъж, а не да си вредя на косата с мои си експерименти. Да, ти кажа аз си харесвам този цвят сега, има един топъл отенък и разликата не е голяма  Simple Smile мисля, си че колкото и да се боядискам разлика все ще си има
боята обаче беше много хубава и ми се струва щадяща доста и съм доволна

# 572
А каква е боята, професионалната на Лореал ли? Разликата ти е ок, с времето като се отмие боята ще се заличи.

# 573
  • В мечтите
А може ли да споделите,кои номера ползвате?Аз сега взех 6.32 на Иноа,много трудно се покрива русото и мислех и аз да взема за другия път 5-ца?Някой ползвал ли е 6.13 на Мажирел или Иноа?Харесала съм номер 6/17 Лакме ,доста симпатичен цвят http://www.zlatnaribka.com/image/data/lakme/DSC_1757.jpg,някой ако има отзиви?

# 574
А каква е боята, професионалната на Лореал ли? Разликата ти е ок, с времето като се отмие боята ще се заличи.

да, професионална е, аз съм поставала снимка по-назад в темата и на цвета и на боята
life color plus се казва

# 575
Belloslava, според мен е рисковано да вземеш 5-ца, защото можеш да станеш почти черна. Русото се покрива трудно - при мен стана за 6 месеца. По-добре напластявай боя с 6-ца, за да няма лоши изненади   Peace

# 576
Някой беше публикувал начин за изравняване на цвета на корените и дължините при боядисване в кестеняво /там където корените стават жълтави спрямо дължините/. По спомен беше по-тъмна боя се  нанася върху корените без окислител, след това се прави исканата боя и се нанася на цялата коса... Ако някой  се сеща,  може ли да го напише как точно беше?

# 577
И на мен ще ми е интересно  как става тази процедура за изравняване на цвета.

# 578
Когато косата е обезцветена се прави репигментация намазва се с боя, без окислител стои се 20-30 минути мисля и след това се нанася боята с окислителя. Целта е косъма да поеме цвят там където е обезцветен. Прави се с боя топъл цвят защото обезцветената коса става зелена ако се сложи пепелив или натурален цвят, разбира се зависи от степента на обезцветяване.

# 579
Да, това е но мисля че беше дадено и за вариант за боядисване в кафяво. Например аз когато се боядисвам същият цвят като естественият ,винаги корените ми стават по-светли/рижавеещи/ от това което са били преди боядисването, а дължините по-тъмни, а уж е цвят върху цвят. Дали според вас ще има ефект и за необезцветена коса, в моя случай?

# 580
Ами може би, опитай и ще заеш най-добре, щом стават по сврли а ти искаш да са по тъмно предполагам ще се натрупа пигмент по тях повече. Всъщност не съм се сблъсквала с такъв проблем защото повечето врвме съм руса, сега от извсетно време съм омбре, но така или иначе нямам проблем с по свтли корени. Обикновено проблема е с жълтеещи корени, т.е по тъмни от дължините.

# 581
  • София
Момичета, моля за съвет!
Кой от двата вида професионална боя за коса е по-добра и щадяща - BES или Schwarzkopf?
Имам възможност да ходя в два салона и в двата ме правят добре, но искам да предпочета по-качествените продукти.

# 582
BES - с тази боя косата ми не падаше . Блясък си имаше - доволна съм от нея.
Но всяка коса е различна.
 /Например от Лореал Кастинг / ще се потретя / получих страхотен косопад и самата боя беше много не трайна.
 Велла професионална пък ми беше изсушила косата много , докато с Велатон си беше добре и жива. / Би било логично  професионалната да е по -добра ,но .../

# 583
  • Пловдив
Момичета, боята на Милк шейк добра ли е?

# 584
Аз не съм доволна от BES - много е агресивна и изсушава косата. Като консистенция е гъста и трудно се работи с нея. Не мога да кажа и че е трайна. Спада към ниския клас професионални бои. Това е моето мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт