"Шоколадова" коса - 4

• 155 182
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви за отзивите! Ще пробвам да намеря и ще споделя какво се е получило в крайна сметка Simple Smile

# 556
здравейте, някой да е ползвал ето тази боя
http://afya-pharmacy.bg/product/1273/fito-boya-za-kosa-mm-beauty … shokolad-s09.html
интересува ме трайността й главно! нямам бели коси
благодаря

# 557
Жармен, ти от кой номер на велатон муса си доволна и дали имаш някаква снимка как реално изглежда, а не на картинка?  Embarassed

# 558
Здравейте! Боядисах се с боята на Макадамия  - цвят 4.73
http://www.alexandar-cosmetics.com/en/product/hair-colour-macadamia-100ml-4-73 (не успях да кача снимка, затова публикувам линк), но косата ми стана с лилав оттенък първоначално, а след това при всяко миене пускаше оцветяване... Confused Като добавим и че се оказа не особено трайна, общо взето не съм доволна.
 Можете ли да ми препоръчате боя, която да постига дълбоко кафяв цвят без червени, лилави и т.н отблясъци?

Скрит текст:
Опитах няколко пъти да кача снимка на желания цвят, но не успявам. Някой може ли да ми припомни, как става номера...Явно бъркам нещо... Embarassed
Наистина ли не сте попадали на трайна боя без червеникави оттенъци? #Crazy

# 559
  • В мечтите
Аз да попитам и тук ,може да знае някой...Бях доста светло руса,после се боядисах с медно и сега искам светло кестеняв цвят да постигна,нещо на ниво 7 или 6...Но не знам дали златист или пепелен или ...без оттенък да взема,за да не се получи зеленикаво  Rolling EyesБлагодаря  Hug

# 560
Обмислям да си взема боя Beauty color Lorvenn - но се колебая между 5 светло кафяв или 6 тъмно рус . Някой дали има отзиви за нея , и дали ще потъмнея много с 5 /реално искам да стане като 5 не по-тъмен/?
Приемам и други предложения за боя. Simple Smile

# 561
Момичета най-накаря се престраших и се боядисах.
Промяната не е фрапираща, моя си цвят е, само, че по-шоколадов, с лек червен отенък, доста приятен цвят се получи.Утре ще снимам на дневна светилна и ще кача снимка.
Очаквах честно казано по-голяма промяна, но от една страна е добре, че не стана светло, че и от това се притеснявах.
Доволна съм. Боята е Life color plus

# 562
  • София
Момичета, привет!

От доста години не съм се боядисвала и затова ще помоля за малко напътствия относно избора на боя.
Искам да е около шоколадовата гама, но повече държа на това да има силен блясък (всъщност заради това ще се боядисам) и косата ми да живне малко, да придобие по-плътен вид. Естественият ми цвят е тъмно кестеняв, нямам бели коси.

Заглеждам Лореал и Вела, но не знам дали ще постигна желания блясък с тях...

# 563
Велатон дават хубав блясък , но съм се боядисвала само в черно преди.
 Ревлон също е хубава боя .
 Лореал Кастинг не препоръчвам .

# 564
Жармен и моята коса е същия цвят, трудно ще постигнем нещо съвсем шоколадово отведнъж.
Кастинга не я препоръчват момичетата в темата, но при мен тя даваше уникален блясък когато я ползвах.
Обещах да снимам цвета и да ви го покажа.Вчера се боядисах в салон, с професионлана боя.
ще ме извинявате, по пижамка съм  Grinning
снимах на дневна светлина за да се вижда цвета  Simple Smile
Скрит текст:

както виждате нямам голяма разлика в цвета, в корените си личи доста, на слънце също, на мен ми харесва, боята ми се видя супер щадяща, аз не исках много светъл цвят, но и очаквах малко по-голяма промяна  Simple Smile смеси ми шоколадово с лек червен отенък и някакъв блонд, с окисилител 6

# 565
  • в огледалото на живота
Miss_Bingley,втората снимка е разкош  Heart Eyes
Само на мен ли обаче ми се вижда,че има разлика в корени и дължини като нюанс  Rolling Eyes
В основата ми се струват червени,а краищата тъмнеят.
А може би това е била целта ти  Hug

Косъмът ти е здрав,лъскав  и плътен,поздравления  Peace

# 566
Dev,благодаря ти'радвам се,че ти харесва. Има разлика за съжаление да.Но те ме предупредиха,че ще има и аз го очаквах'няма как да не се получи тази разлика при толкова тъмна коса,освен това не беше боядисвана от три години и беше ясно,че ще има разлика.И изобщо не знам,как може да се постигне да няма разлика.
Надявам се с времето да се уеднакви надолу,че краищата са съвсем тъмни.Честно казано очаквах по-светел нюанс и исках такъв,но уви с тая тъмна основа трудно.Въпреки всичко ми харесва и цвета в корените е точно това,което си представях,само да можеше и надолу да е такъв.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 13:24 от Miss_Bingley

# 567
Miss Bingley, според мен този резултат е недопустим за истински професионалист във фризьорски салон. Не можеш да се застраховаш, че ще има разлика между дължините и корените - не и ако си квалифициран колорист. Същата разлика щеше да получиш и в домашни условия, но с обикновена боя. Възмутена съм от всякакви самозвани "фризьори", които нищо не разбират от химия, цветове и нюанси.
Не ме разбирай погрешно -не се заяждам, само се убеждавам, че в БГ почти няма професионални колористи( с малки изключения). Косата ти е страхотна, много здрава и лъскава  Peace

# 568
Bell_a 666 блатгодаря ти Simple Smile да ти кажа и аз си го помислих. Фризьорката е добра, подстригвам се при нея от известно време, доволна съм, но досега винаги така се е получавало, аз си мислях, че то няма как да няма разлика в корен-дължини.
Разликата не е голяма, но е видима. Малко се разочаровах, кажете в крайна сметка как да получа еднакъв цвят.  Simple Smile
явно не попадам на специалист не знам и аз очаквах повече  Simple Smile не ме е яд, харесвам се, но исках друго по-наситено шоколадово

# 569
Miss Bingley, разбирам те напълно  Hug Според мен ще ти е трудно да уеднаквиш корените и дължините в домашни условия. Трябва или да изсветлиш дължините с по-светла боя, или да потъмниш корените. Доколкото прочетох си харесваш цвета в корените. Може би за изсветляване на дължините трябва да използваш 9% окислител ( 30 вол. ) Но ако нямаш опит в боядисването - не ти препоръчвам да го правиш сама, защото има риск косата ти да стане на петна.
Аз пък имам проблем с определени кичури отгоре, които продължават да си стоят руси от русия ми период и ме дразнят. Косата ми е 6-ца и затова ще ги боядисам с 5-,ца, дано ги покрие окончателно.

Общи условия

Активация на акаунт