"Шоколадова" коса - 4

• 156 625
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета!
След дълго време червенеене, реших да си стана пак шоколадка, но още не съм се спряла на цвят, а и... с това червено ми е ясно, че трудно ще го докарам... Чудя се обаче някой ползвал ли е Nactra Color 662? Четох и позитивни и негативни отзиви за тази боя и още се колебая...

# 541
Loriyn, ползвала съм въпросния шампоан и изобщо не бях доволна. Правеше ми косата спластена, суха, безжизнена и не се отразяваше по никакъв начин на цвета.

Благодаря. За съжаление не всички шампоани на Балеа са сполучливи. На мен най- много ми допада този, който в за обем в зелена опаковка. Изпробвала съм този, който се води за тънка и увредена коса, но не бях доволна, макар че косата ми е тънка, но не чак увредена.

# 542
Аз също съм си взела от Олиата номер 5 и тези дни ще се боядисвам. До сега бях с Нектра Колор 468 но ми пареше на скалпа и ми се появи пърхот. Иначе много ми харесваше цвета, но ми омръзна вече. Сега съм в чуденка  newsm78  Понеже корените ми винаги стават по светли от краищата, а аз искам обратния ефект ( изглежда по естествено според мен), дали да не взема и номер 6 от боята?!? Корените с 5-цата а надолу с 6? Дали ще се получи нещо според вас?
При мен няма разлика в цвета в корените и дължините.Получи се равномерен цвят .Много хубаво и ме изненада очаквах да има разминаване защото имам от омбрето още в дължините.Аз се боядисах с 400 но ми дойде малко тъмничко.Трябваше да взема най вероятно 500 за следващия път ще знам Simple Smile .Но пък много се радвам на новия си цвят. Много естествен стои .Отделно ме изненада приятния и аромат.Не ми дразнеше скалпа и не щипеше.В смисъл щипна малко.Но за разлика от други бои изобщо много добре го понесе скалпа ми .А косата ми след боята е лъскава и много мека и интересно много ухаеща на хубаво без да съм използвала балсама.На шампоана ми за коса аромата му не се усеща, усеща се приятния аромат на боята  Laughing .Мисля ,че следващия път отново ще се боядисам с Гарниер Олиа.За коса под раменете взех две бои Simple Smile .Остана от боята доста но се намазах много хубаво като за първо боядисване и уеднаквяване на цвета .

# 543
Здравейте, момичета!
След дълго време червенеене, реших да си стана пак шоколадка, но още не съм се спряла на цвят, а и... с това червено ми е ясно, че трудно ще го докарам... Чудя се обаче някой ползвал ли е Nactra Color 662? Четох и позитивни и негативни отзиви за тази боя и още се колебая...
Последния път се боядисах точно с този цвят и много ми хареса - хубаво средно кестеняво,една идея по-светло от това,което бях,но това беше и целта,де  Laughing.Получи се точно цветът,който исках,червенее обаче след няколко измивания,имай го впредвид.
Иначе боята е много хубава - покрива белите коси и не изсушава допълнително косъма  Peace

# 544
Nactra Color е хубава боя ,но сега съм с Велатон мус и съм по -доволна.
 Лошото е ,че го спряха от производство ,а ми беше толкова удобна - една опаковка е достатъчна за дълга и гъста коса и се нанася лесно . Не ми изтощава косата .

# 545
А дали имаш снимка как се е получило?  Embarassed
Аз с червенеенето съм се примирила. При мен ще е съвсем силно, понеже съм: http://prntscr.com/69yzd0 На снимката е малко прекалено светла, но е горе-долу такъв цветът ми.

# 546
А дали имаш снимка как се е получило?  Embarassed
Аз с червенеенето съм се примирила. При мен ще е съвсем силно, понеже съм: http://prntscr.com/69yzd0 На снимката е малко прекалено светла, но е горе-долу такъв цветът ми.
Нямам снимка,съжалявам,не съм предполагала,че ще ми трябва  Simple Smile , а сега ми е паднал цвета,така че не става за снимане...като се боядисам пак,ще кача  Peace
Като гледам цвета ти обаче,съмнявам се да го покрие Нектра-та...може би някаква амонячна боя ще ти трябва...

# 547
  • на кого му пука
Жармен Велатон мус покрива ли ти бели коси?/ако имаш такива де/

# 548
Жармен Велатон мус покрива ли ти бели коси?/ако имаш такива де/
Не съм Жармен но да отговоря покрива белите коси.Аз я използвах преди но не я намирам вече в магазините тъй като е спряна от производство.Действително е супер удобна и кестенявия ми цвят беше страхотен с нея Simple Smile .

# 549
Покрива ,аз съм с много дебел косъм и трудно се третира с боя . Тази  беше чудесна.

# 550
Като гледам цвета ти обаче,съмнявам се да го покрие Нектра-та...може би някаква амонячна боя ще ти трябва...
И мен това ме притесняваше, а не мога да си харесам друга боя  Confused
А за този ли Велатон мус говорите: http://malena-shop.bg/shopby/product/list/?attr=manufacturer&shopby=109

# 551
Да ,но последно я купих за 5,50

# 552
А дали ще има шанс муса да хване върху моето червено?  Embarassed
Всъщност като се замисля при мен боите хващат доста лесно и не падат, което предполагам е хубаво, но от друга страна няма да имам оърваване от това червено.  newsm78

# 553
  • на кого му пука
Благодаря за отговорите момичета.Ще обиколя магазините в моя град довечера.Дано има останала някъде.Като че ли в Билла я гледах ама май само светли цветове бяха останали.

# 554
Тази боя не пада и не се отмива лесно.
При мен най -нетрайна е била  Кастинга на Л Ореал.
 Незаслужено скъпа боя , опада ми косата от нея и  месеци наред  ми се оцветяваше водата след изплакване на косата . Което е странно .
 Като цяло  не съм убедена ,че безамонячните бои са щадящи.

Общи условия

Активация на акаунт