Ще те разочаровам но не е така
има всякакви и млади и стари с или без кариери
Когато тогава , раумно или не ....

Когато тогава , раумно или не ....
- имаше 3-4 клуба в Студ. град, та колкото по не информирана бях, толкова по-спокойна. Има си и много + да си майка на 21, но и много - ... 
Желая ти леко раждане и съм сигурна, че с това дете ще си най-спокойна!
а защо не искаше майка ти да мие прозорците?
- имаше 3-4 клуба в Студ. град, та колкото по не информирана бях, толкова по-спокойна. Има си и много + да си майка на 21, но и много - ... 
Желая ти леко раждане и съм сигурна, че с това дете ще си най-спокойна!
Ти така ги виждаш нещата ...
Като ... разбирането, усета, преживяването на понятието "смърт" ... Просто за мен след успешно кариерно развитие, успоредно с него 2-ра магистратура, а след това и докторантура ... Отдаване на "другите", но и прозрението, че всъщност важното съм аз, децата и мъжа, и спомените, които творим заедно ... Та такива ми ти работи
За сега просто моето житейско усещане е това ... Прозрението ми важи за мен - не значи, че друг би се чувствал добре в моето положение ..., а и не е нужно
За това света е прекрасен - защото сме различни 
, дори в голяма степен смених амплоато, когато точно смятах, че вече възможности за развитие в професията нагоре не остават много. Е с двама крещящи подскачащи качеството и количеството на извършената работа не са впечатляващи. Препоръчани теми