Късно ли е да родиш на 40?

• 172 093
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 3 780
Не на първата, но някъде на втората среща коментирах, че бебетата-момичета са сладки и ще съм щастлива, ако ми се случи някой ден да имам момиченце. Без много приказки направихме така, че се случи много бързо.

Браво, Мамаситаbouquet

И аз се чудя как имат връзка някои, без да се коментира имането на деца?
И се чака да се случи? Thinking

Магнет, не разбирам такова примирение като на сестра ти.

# 3 781
За мен един от знаците  за сериозна връзка е дали партньора след няколко месеца заедно (в моя случай, още съм млада) вижда общо бъдеще, включително и деца.
Не съм от хората, които биха чакали някой да поиска същото като мен.Или иска или не е за мен.

# 3 782
  • София
tartalete имах един който толкова показваше,че иска дете от мен, искаше да сме завинаги заедно,будеше ме посред нощ да ме пита-ще имаме ли дете? и кво...дали съм с него,дали имаме дете Stop едно е на приказки,друго е на действия..в общи линии младите гледат да копират приятелите,които имат семейство и деца и си играят на семейство не с много ясната идея кво значи това всъщност.
И обратно-с бащата на децата ми въобще не сме говорили ще се плодим или не някога,даже да бъда честна сме споменавали,че не искаме,но след връзка над 7 години децата са факт.

# 3 783
 Не всички любовни връзки водят тутакси към брак и деца, не знам дали знаете. Има и друг вид  и когато бях на 23 точно те ме интересуваха повече, отколкото дали след пет месеца ще си родим бебе. Grinning
 Младите мъже, дето веднага искат да свиете гнездо и да почнат с памперсите са малко... скучновати ли, как да го кажа...

# 3 784
  • София
Младите мъже, дето веднага искат да свиете гнездо и да почнат с памперсите са малко... скучновати ли, как да го кажа...

Даже мен такива мъже биха ме отблъснали-ако бях под 28-29г...еле на 20.. Stop

# 3 785
При нас памперсите са за след 6-7 години.Но се усеща след определено време прекарано  заедно дали искаме едно и също.Аз съм готова да зарежа някого заради такова несходство.Не разбирам жените, които биха се примирили с това.

# 3 786
  • София
При нас памперсите са за след 6-7 години.
Ако ще раждаш към 30-така ще си възрастна първескиня.
И пак да кажа-усещането е временно, не можеш да предполагаш в една връзка след 6-7 години какво ще му дойде на господина и може да се озовеш сама,на прилична възраст. А ако към 30-така ти скъпо дете се окаже,че си ялова и той те зареже след -мнайстия опит ин-витро...
То е хубаво човек да има мечти и разбирания,но нека е реалист все пак.

Не е ли по-добре хората да се обичат и наслаждават един на друг,а ако се случи така да има дете-чудесно,но не жената от малка да избира осеменител и да вижда това в очите на мъжа си-основно,даже и да има риск ако човека кривне от нейната мечта,то да бъде шутиран!

# 3 787

Даже мен такива мъже биха ме отблъснали-ако бях под 28-29г...еле на 20.. Stop

Абе да ви кажа честно и мен ме отблъскваха такива мъже.
Но като се замисля, Мамасита е права, че човек винаги има избор и то не лош.
Сега ми се ще детето ми да е на 25, а не на 15 години.
Но тогава друг акъл имах! Sunglasses

# 3 788
Стига бе, уж отворени жени, а не знаете, че прекалено неистовото искане на бебе от страна на мъжа е голям червен флаг във връзката. В лошия случай може да вземе да ви го направи, за да ви върже. Всяка дама с две мозъчни клетки трябва да различава този тип психопати. И аз съм имала такъв случай.

Да, от една страна потенциалните татковци са "скучни", в смисъл, че не са нарциси, които се грижат за презентацията на собствената си личност и лайфстайл. Знам, че на 23 може да е по-интересен лайфстайла. Но не забравяйте, че едно време е било нормално на 23 да са доста по-зрели. И то защото не са хабили толкова енергия за егото и лайфстайла си.

Но явно жените на младини наистина си падат по Дон Жуан и Лотарио, само и само да не е скучно.

# 3 789
  • София
Стига бе, уж отворени жени, а не знаете, че прекалено неистовото искане на бебе от страна на мъжа е голям червен флаг във връзката. В лошия случай може да вземе да ви го направи, за да ви върже. Всяка дама с две мозъчни клетки трябва да различава този тип психопати. И аз съм имала такъв случай.

Кой е казал,че сме се вързали и че не знаем? А ти като си с повече мозъчни клетки,защо разбираш погрешно?

Не много свързано с темата, но са ми интересни жените, които смятат, че като си отворят устата и те "разкатаят" и "насметат", значи са спечелили спора. А всъщност изприказват един тон приказки, за да се самоубедят колко са прави- но реалността си остава същата, колкото и да те "насмитат".

Тук съм съгласна с теб!  Grinning

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 11:18 от magnet_for_happiness

# 3 790
Учудва ме кой би тръгнал в началото на връзка с искане аз деца  newsm78 то горе долу да поискаш да имаш дете от първия срещнат.....пък и един мъж/жена едва ли би бил очарован ако му се заяви това едва ли не на първата среща.

Аз например:) защото просто нямаше смисъл да търся връзка за без повече деца. И не беше с първия срещнат, а да кажем с петия-шестия. Предишните ги разкарах, точно защото искаха връзка с еволюция и опознаване, демек- 3-5 години лъжене и после удобна вратичка за бягство, ако не им отърва. Е, мерси от такива рационални връзки и еволюции. Нещата трябва да са ясни от началото, защото ако не са, се стига точно до това чакане и после се извиняваш, че такива били обстоятелствата и затова си родила на 40. Е, ако не бях хванала сегашния мъж, а някой друг, може би и моите "обстоятелства" щяха да са различни.

Не на първата, но някъде на втората среща коментирах, че бебетата-момичета са сладки и ще съм щастлива, ако ми се случи някой ден да имам момиченце. Без много приказки направихме така, че се случи много бързо.

Не много свързано с темата, но са ми интересни жените, които смятат, че като си отворят устата и те "разкатаят" и "насметат", значи са спечелили спора. А всъщност изприказват един тон приказки, за да се самоубедят колко са прави- но реалността си остава същата, колкото и да те "насмитат".

И друго ми е интересно: това раждане на деца през година. Не знам доколко е здравословно, виж ако си започнеш отрано, може да си имаш един приятен период на почивка. Ето сега ако поискам трето, ще трябва да са с разлика, която няма да ми е много комфортна.

Хм, защо им спомен, че някъде беше писала как детето ти ще е момченце, и едва по-късно си разбрала, че е момиче? Имам чувството, че си нагаждаш фактите както ти хареса.

Останалото няма да го коментирам, че не ми се пишат глупости.

# 3 791

Но явно жените на младини наистина си падат по Дон Жуан и Лотарио.

По лошо е, когато си падат на не толкова млади години.

# 3 792
Но явно жените на младини наистина си падат по Дон Жуан и Лотарио.

По лошо е, когато си падат на не толкова млади години.

И които реват "Няма свестни мъже", но и "Този е скучен"...и стигаме до тази тема.
Чудно ми е как искаш сериозна връзка с някого, без да го питаш поне дали иска същото бъдеще..или подсъзнателно се страхуват от отговора, че няма да е това...което искат..
Тези жени точно чакат и се надяват...той да заиска.

# 3 793
  Виж какво Тарталета, ти явно си много целеустремена към семейство и деца, но има млади хора, на тая възраст, които по друг начин гледат на нещата. Писанията ти са като на досадна комшийка на средна възраст, която гледа как хората живеят отстрани и цъка с език, а не като на млад човек, който се радва на живота.
  Дай го малко по-така, или ако не можеш, поне не разпростирай върху други хора представите си. Сигурно си много досадна на състудентите си, които купонясват денонощно.
   23 годишен човек, който да е толкова фиксиран в дететправенето и да чертае планове за години напред, от една страна е похвално, че имаш някаква визия, но от друга, ако живота ти поднесе някакъв обрат, или пък не можеш да забременееш, сигурно ще те четем тука със съвсем други тези.

И зарежи тоя форум, що за глупост и липса на по-свестни занимания е висенето тука и бъбренето с майки? Я виж какво време е навънка, за тебе нещо екшън няма ли?

Егати скучните деца, що не съм аз на 23, та да видим, дали ще гледам да хвана някой да ми приказва на втора среща за бебета Rolling Eyes

# 3 794
Момчета на 23 години с конкретни планове за деца са ми просто съмнителни. А момичета на 20-23, които душат за връзка с цел бебе са ми почти неприятни. Вероятно им е насадено от майки, баби и изобщо по женска линия се предава тази нагласа и мислене от времената, когато заради войни мъжете са били по-малко. Макар че за моята дъщеря предпочитам по-ранно майчинство. Но това са си мои мечти, не планове.

Общи условия

Активация на акаунт