Късно ли е да родиш на 40?

• 171 545
  • 4 586
  •   1
Отговори
# 405
  • София - Рим и обратно
Така е с повечето неща- имат И преимущества, не само недостатъци.
То и под вола някой път по случайност може да се замотае някое теле, ама да го търсим там закономерно не е сериозно  Joy

# 406
Мислиш ли, че на някой му дреме какво ще кажат шепа непознати за това, че създал деца на 25-6 год?!
Е, явно ви дреме, щом толкова натъртвате някакви реплики, съдържащи твърдения, които никой не е писал.
Да, бе, дреме ми.
Забавлявам се. Grinning

# 407
Мислиш ли, че на някой му дреме какво ще кажат шепа непознати за това, че създал деца на 25-6 год?!
Е, явно ви дреме, щом толкова натъртвате някакви реплики, съдържащи твърдения, които никой не е писал.
Изтъкват се такива преимущества на късното майчинство. Нима четем различни теми?
Оттам логично следва, че ранното (колко ли е ранно едно майчинство на 25 Crazy) е лишено от тях.
Разсъждаваме си.
Къде са изтъквани такива преимущества?
За мен 25 е ранно майчинство, защото човек съди по модела на родителите си и хората около себе си. Моята майка ме е родила на 31, баба ми е родила за първи път на 30. Когато си в такава среда, 25 ти се вижда ранно майчинство. Също така аз на 25 съм бях щур дечко, от купон на купон.

# 408
Да, бе, дреме ми.
Забавлявам се. Grinning
Продължаваш да не посочваш къде съм казала това, което "цитираш"Simple Smile ама говори си, щом те радва.

# 409
Цитат на:  link=topic=742961.msg26461103#msg26461103 date=1382443143
Така е с повечето неща- имат И преимущества, не само недостатъци.
То и под вола някой път по случайност може да се замотае някое теле

Ох, не знам, не съм виждала...

А темата ви тук каква е- предимства и недостатъци на ранното и късното раждане?
Щото и двете си имат предимства.

# 410
Да, бе, дреме ми.
Забавлявам се. Grinning
Продължаваш да не посочваш къде съм казала това, което "цитираш"Simple Smile ама говори си, щом те радва.
Последните ти няколко поста създават такова впечатление.
Ако пък желаеш мога да ти извадя едно по едно, всяко изречение, което ме доведе до извода.

# 411

ИзобщЕ. Жената пита късно ли е да роди на 40, ако може да зачене. Все едно някой да пита "може ли на 40 да завърша висше"... Ами щом можеш и искаш - давай. Късно или рано е понятие, което има смисъл само  спрямо индивидуалното развитие на човека. Няма да седне да се равнява по Пенка - щом за Пенка е таман навреме да роди на 25, значи за всеки друг след това е вече късно.
  В живота не става така.

# 412

ИзобщЕ. Жената пита късно ли е да роди на 40, ако може да зачене. Все едно някой да пита "може ли на 40 да завърша висше"... Ами щом можеш и искаш - давай. Късно или рано е понятие, което има смисъл само  спрямо индивидуалното развитие на човека. Няма да седне да се равнява по Пенка - щом за Пенка е таман навреме да роди на 25, значи за всеки друг след това е вече късно.
  В живота не става така.

И аз тъй я зачетох и нарочно пропуснах словестните ... битки, преди да се включа, т.к. съм убедена, че знам какви са и са ми безинтересни.
За късното и раното- точно така.
Все едно ако искам да си хвана автобуса до Варна от 17.00 часа да ми рекнат, че това е късно, че е следвало да хвана онзи, дето е от 10.00. И двата ще ме закарат там, но нам вторият, по моя лична причина, ми е по- удобен от първия.

# 413
Само че тук не обсъждаме личностно развитие или пътувания , а решение , което касае още един човек . Може и повече да са , Божа работа . Wink

# 414
Да, бе, дреме ми.
Забавлявам се. Grinning
Ако пък желаеш мога да ти извадя едно по едно, всяко изречение, което ме доведе до извода.
Създават такова впечатление У  ТЕБ, защото търсиш за какво да се хванеш. Аз не съм на такова мнение (че младите не могат да имат страхотни деца) и не съм писала подобно нещо.  Споделих за децата, които познавам. Толкоз.
Сега се сетих за деца на мои роднини, родени от съвсем млади родители. Родителите са лекари. Децата са невероятни. Бракът обаче е леко кофти.

# 415
Да, бе, дреме ми.
Забавлявам се. Grinning
Създават такова впечатление У  ТЕБ, защото търсиш за какво да се хванеш. Аз не съм на такова мнение (че младите не могат да имат страхотни деца) и не съм писала подобно нещо.  Споделих за децата, които познавам. Толкоз.
Ах, У мен.
Нали видя, че и други така те разбраха.

# 416
Само че тук не обсъждаме личностно развитие или пътувания , а решение , което касае още един човек . Може и повече да са , Божа работа . Wink

Убу де, вие откъде сте наясно като как ще рефлектира решението върху другия човек, когото не знаете, а не познавате и останалите участници в събитието?
Този клюкарски форумски феномен винаги ми е бивал странен.
 Flutter
Както при личното ми пътуване, тъй и при при личното решение за раждане все сте еднакво наясно с чуждата ситуация, нужди и евентуален развой на събитието.

# 417
Да, бе, дреме ми.
Забавлявам се. Grinning
Създават такова впечатление У  ТЕБ, защото търсиш за какво да се хванеш. Аз не съм на такова мнение (че младите не могат да имат страхотни деца) и не съм писала подобно нещо.  Споделих за децата, които познавам. Толкоз.
Ах, У мен.
Нали видя, че и други така те разбраха.

Техен проблем. Човек ако е решил да бъде докачлив и да не владее български, е негов проблем. Едно по едно изречения няма какво дасе  вадят от контекст. Казала съм на мен кои деца най-много ми харесват и какво семейство аз искам да имам, ако имах възможността да избирам.

# 418

Това решение би могло да бъде блестящо, или катастрофално за другия човек - вероятно детето имаш предвид - с еднакъв процент вероятност, както и за всяка друга майка, няма как да се знае предварително.

# 419
ОХ"АМАН, О.К, разбрахме се. Пожелавам ти един ден да имаш семейството, за което мечтаеш.

Общи условия

Активация на акаунт