БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 465
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
прати го унас да спи по схемите. и без това никой не им обръща внимание  Mr. Green

# 46

Тя снимката е отпреди няколко дни ,но много обича там да ляга , не знам какво толкова  му е кеф или пък ми се хвърля върху конците ,щураво коте.

# 47
Ина, това е мъничко още, а нашия е 5 кила и като се разпльока на схемата или конците...и не дава да го местя.. Като стои сам по цял ден и вечер гледа да навакса с глезене.

# 48
  • Балчик
Ох, и моята маймуна много обича да ми ляга на дрехите, гоблените, схемите и всичко друго.

# 49
# 50
  • Пловдив
Я правете 2-ро копие на схемите за любимците, някой и друг стар конец и хем животинката си се кефи, хем Вие шиете..................

# 51
  • Юпитер- Сатурн
Бачийска  Hug
Добре дошли на новите  Hug
Видях страхотни красоти и много сладки котангери.  Laughing
От мен гол запис.

# 52
здравейте,да се включа и аз в темата-много красиви гоблени имате-поздравления.Каже някой лесен и малък гоблен,тъй,като аз съм начинаеща,предварително ви благодаря,лек и успешен ден  Grinning

# 53
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!

Нещо дребно и от мен, на коледна вълна Simple Smile

И аз имам абсолютно същите терзания като ИнаТ Blush Hug - как да залепя филц към плат и как да направя такива красиви панделки на коледните топки като вашите. С великденските яйца и аз нямах проблеми, завърших ги като ИнаТ и аз, но коледна играчка не съм правила, защото не знам как да я завърша. А имам стиропорени топки вече от две години и така си стоят Simple Smile

# 54
  • Пловдив
Хайде и аз да покажа, решена поне него да завърша до Коледа, че ги мотам от 2 години:
Етап:

Трябва да стане това:
,

че ме чака още едно:
Скрит текст:

# 55
Астера, много интересна висулчица!
И аз да се отсрамя с нещо коледно. Не е първото за тази година, но другите си ги крия Wink Но пък ми е първото банерче  /на кой бях обещала схемата, че не помня?/:

# 56
  • с.Николово, обл. Русе
Аз съм решила тази година най-после да си сглобя коледното банерче, което ми е от първата коледна игра в този форум и ми е подарък от Графиня фон Д-жо. Много ми е сложно за сглобяване и затова го отлагах, но сега съм решила да го дам на шивач да го направи като хората.

# 57
Еее, момичета, срам и спирачка нямате!
Четири страници красоти , мъже и пухкави помощници! Crossing Arms

ba4iiska,   bouquet за темата.
ИнаТ, имаш ли нещо допълнително за прикриване на гърба на банерчето или просто чист гръб е тайната?  Thinking

# 58
Ама кога сте стигнали до 4-та страница!?
Бачийска, благодаря за темата и прекрасното стихотворение! Много вдъхновяващо!
Харесва ми как много от вас са се ентусиазирали да се представят с по нещо ушито. Едно време, когато открих темата точно така се зарибих - викам си чакай да погледна и на следващата страница, и на по-следващата...Grinning Всичко е страхотно! И котки, и мъже, и Коледни, и фъкани.
От мен малко цветя, имам план за тях, ама да не приказвам много много. Laughing

И нещо почти сезонно:

# 59
Нова темичка? Shocked Четвърта страница? Crazy А колко красота само видях Crazy   bouquet
 Бачийска, благодаря   bouquet Стихотворението е просто прекрасно Hug
ИнаТ за коледните играчки - всичко лепя пистолет със силикон  Peace. Хваща безотказно Wink
Ето малко от миналата година

На тези сърчица им махах шапчиците, за да си завърша ширитчето и после лепвам панделката и отгоре лепвам и шапчицата Peace
Ето още - пандели, връвчици, шапчици.....всичко е лепено със силикон
Скрит текст:

Обаче като правих морските кончета - на пластмасова пакама - отзад филц, силикона на места ми изби през дупчиците отпред.
Скрит текст:
На Роси идеята - двойно залепващо ми се вижда удачна. Ще пробвам Peace

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 12:54 от didida

Общи условия

Активация на акаунт