БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 115

• 63 530
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
didida  справих се с картинката. Увеличих я, и ми стана интересно. Пластмасовата панама е бяла, а отзад цветна хартия / картон ли има? Тези закачалки от къде се купуват? Много са хубави, направо ме грабнаха.

mibobo   bouquet

# 76
Инат тая красота на панамена лента ли е шито?

Да. Сега ще сканирам, заедно с едни други и ще кача схемата.

Тези ги бях обещала в темата за коледната игра, много ми харесват, но няма да мога да смогна за тази Коледа:

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:52 от ИнаТ

# 77
Албенка, заповядай:

# 78
bisy_k, отзад е филц. Точно това коментирах, че не е удачен вариант да се лепи с топъл силикон. Пластмасовата панама е прозрачна, не бяла. Висулките си ги купувам от (кинкалерия ли се казва? Blush) магазинче, в което продават връзчици, панделки, камъчета, мъниста.....абе бижута, ама да си ги направиш сам Laughing
ИнаТ, закачалчицата ти ли я прави или е готова?
Бяло Цвете, много нежна орхидейка Heart Eyes. Копи/пейстнах си схемката Simple Smile
Албенка Wink Hug

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 17:12 от didida

# 79
  • По света и в нас.
В старата тема ви изтървах,ама сега да ви следя.

# 80

ИнаТ, закачалчицата ти ли я прави или е готова?

Не съм я правила аз, но не знам от къде е. Подариха ми комплекта и закачалчицата беше вътре.

# 81
  • Димитровград
Аз докато намеря време да се запиша в новата тема и тя стигнала до шеста страница.Втората част,на един диптих.Първата я ших миналата година,ако не бъркам.
И едно коледно мъниче.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 19:09 от polinabg

# 82
  • София / Баня
Един гол запис - да не ви изпусна.
Показали сте много красоти.  smile3501 smile3501 smile3501
ИнаТ на колко широка лента е това банерче?

Нямам си нищо за показване. Почнах фарчето, но още нищо не си личи, а пък другите неща още са тайна. Mr. Green

# 83
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Правите прекрасни неща, невероятни са.
Благодаря за милото посрещане.
За съжаление тази вечер нямам много време за писане, че излезнах в 5 и се прибрах в 19, да обърна малко внимание и на детето Simple Smile
Но ето както обещах и моите творения:
http://smarfietka13.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.781228.31770508
Особено се гордея с "Мечо и приятели" (аз си го кръстих така).

# 84
Смърфиетка, добре дошла при нас  Hug Много са ти хубави гоблените, особено Свети Валентин  Peace

# 85
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Да, момичета, само чакате новата тема и веднагичски я пълните с красоти   Crazy Crazy Crazy

Всичко ми харесва, защото всичко е много красиво.

Само да питам -  ИнаТ, банерчето на панамена лента ли си е или е панама, която в последствие е обшита с това червеното или си е готов комплект? newsm78

Аз си купих панамена лента и сега трябва да я оползотворя. Имах идея за повтарящи се мотиви по нея, бордюри. Но все не мога да намеря нещо, което да ми хареса. ooooh!

# 86
pavlina&mima , мацката от дЕсно искам да я ушия от много време, та въпроса ми е лесно ли се шие?

и двете мацки се шият лесно
ето схемите им
https://lh3.googleusercontent.com/-tZFIgJ_WVdo/Ul1_O84duCI/AAAAA … h791-no/6_064.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-Y9P0fw2Nptc/Ul1_PKbNAEI/AAAAA … h791-no/6_065.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-Q-2j4om8j3c/Ul1_ObJW40I/AAAAA … 548-no/6_0651.jpg

# 87
Бачийска и Ania1, панамена лента е, около 5 см е широка, като частта за бродиране е около 4.3-4.5 см /27 бодчета/. Толкова успях да видя по това време, след като съм бродирала досега Simple Smile
Полина, много сладко коледно мъниче!
Смърфиетка, и на мен ми харесва колекцията ти Simple Smile Сега какво решаваш за коледната игра, ще се кандидатираш ли? Малко предизвикателство и голяма емоция Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 21:17 от ИнаТ

# 88
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска, панамена лента е, около 5 см е широка, като частта за бродиране е около 4.3-4.5 см /27 бодчета/. Толкова успях да видя по това време, след като съм бродирала досега Simple Smile

Благодаря  Hug

# 89
  • Балчик
smarfietka_13, много са хубави гоблените ти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт