Вятър вее вечИ вън, кукундрела готви сЪ за мързел и за зимен сън - 43

• 41 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Фейти честит рожден ден  Hug, пожелавам ти много здраве, щастие и късмет. Много положителни емоции днес ura ura ura  ...и после ще чакаме фото  Laughing

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 10:09 от mibobo

# 151
  • Varna
Бонжур-сабахлЯн Wink

ХадИ наливам каВетУ....

....адИ идвайтИ деееее....кО са моткатИИИИ....ми тЯ БобатавекИ гУ изпи и дажИ нИ и стигна ooooh!

.....

Зузаноооо
Твоя ощИ нИ сЪЙ върнал и тЪ замайва гледам newsm78.....щЪ мокри какчИ, нИ мУ разрИшавай!

Фейтеееее......И много, много късмет във всяко отношение! Наздраве и гушУ!!!

И още нещо каке....След 30-тата година времето започва да препуска.....сякаш вчера бях на толкова.  Та радвай се максимално и не обръщай внимание на разни дивотии.

# 152
  • загубено
Фейти,
Честит Рожден Ден!
Жива и здрава да си,
много щастие и прекрасни моменти
с хората които обичаш! Hug Hug

# 153
  • Куциндрел
Фейте,
Честит рожден ден. Да си жива и здрава, и да ти се изпълнят всички желания Heart Eyes Hug

Ето идваме за тортата.

# 154
  • София

Честит юбилей, Фейте  Hug!
Желая ти всичко най-розово...не само в темата, но и в живота!!!

# 155
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Фейте, честит рожден ден и добре дошла в клуба на 30 годишните! Не е страшно  Crazy Бъди жива, здрава, много обичана и щастлива!  Hug  bouquet

# 156
  • загубено
По-бързо за  тортата,че кат гледам Бобо кви уста е отворила hahaha
 hahaha hahaha hahaha

Цеца,е взела позиция в/у прекият.

hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели,мноу ти розово алото.

Марче,много заета изглеждаш.

Бобо си намери помагач по пътят за тортата.

# 157
  • Куциндрел
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Да ми видите чесалото:

rotfImao rotfImao rotfImao Койт както са е уредил!

# 158
  • BG
Фейти, честит рожден ден, мила! Златни да са ти 30-те, с диаманти посипани, със здраве, щастливи мигове и много, много любов! Завид, завид от мен и весело празник да имаш днес! Цуню!

# 159
Цуцек ти убаву си се уредила, ма Фнимавай да не стане беля дукът се дръгнеш  Mr. Green

Бената е зазимИла вече  Crazy

Бобек за слидобедната дрямка май не е удобно така  Thinking

Фейтичкаааа  Hug Hug Hug

# 160

Joy Joy Joy Joy Joy

Нери какво толкова пазите у вас  Whistling Shocked hahaha

на тази бензиностанция няма да отида повече, не ми дадоха да си измия стъклото  Crossing Arms

Цеце от кого се криете  newsm78 hahaha

Марки това е просто банан  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

Въпрос в женски форум:
-Цяла нощ ревах. Посъветвайте ме, защо?
 Joy Joy Joy

# 161
Поздрав за Фейтичка  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yolLqx6k1OM

И още един суперски поздрав- аз се скъсах от смях, но е на ангилизки http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mvU7o5R7ikY

# 162
Пфююююю......Затрих си паролата и адреса за наш'ту снимки( исках да кача нещичко,ама Фейвъритс,ми съй бъгнал нящу) .......Кой шА пУмогне на дъртото склери ?  smile3537 newsm56

# 163
Пфююююю......Затрих си паролата и адреса за наш'ту снимки( исках да кача нещичко,ама Фейвъритс,ми съй бъгнал нящу) .......Кой шА пУмогне на дъртото склери ?  smile3537 newsm56

щом шИ туряш ша помогна  Wink Hug

# 164
Пфююююю......Затрих си паролата и адреса за наш'ту снимки( исках да кача нещичко,ама Фейвъритс,ми съй бъгнал нящу) .......Кой шА пУмогне на дъртото склери ?  smile3537 newsm56

щом шИ туряш ша помогна  Wink Hug

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
Ако не турям - "не "тъй ли?! Брях ква си 'начииии...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

На наш'то Фейти......Само хубавини пожелавам! ....Здраве,късмет,любов и.......Да оценяваш това дето имаш в сегашно време ! .....Така,ще чувстваш щастието сега и в този момент........ Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт