Отговори
# 90
  • Още у мъглата ...

Айде, младата  Hug, тенкю за фрагмана, малко по-сериозничък е направен, не блъскат само Яман и Мира в очите ни, ама може и да са разбрали, че нещо не им вярваме на химията  Mr. Green Peace

# 91
Добро утро, млади, стари, средни и всички, които не са се припознали в прежде изредените  Laughing Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

HugМноу ми ареса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Булка HugНаде  love001

# 92
Добро утро  Hug

чичециии наляво   bouquet чичециии надясно   bouquet а у средата  smile3525 Я  Joy Joy Joy Joy Joy

# 93
  • Още у мъглата ...
Добро утро, млади, стари, средни и всички, които не са се припознали в прежде изредените  Laughing Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
HugМноу ми ареса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Булка HugНаде  love001

Ренка  Hug Мерси  Heart Eyes Heart Eyes

Верче  Hug

# 94
  • В света на мечтите... ❤
Гюнай дън и от мен,сладураниии,гушки за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Буйрун и от мен едно ФЕмирско кайвенце   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Усмихнат и успешен ден на всички  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug

# 95
Забравих да кажа,Чачи на фрагмана много ми хареса,нищо,че сега съм заслепена от слънцето  Mr. Green пак си ми харесва  Heart Eyes  ,с тази прическа е добре горе долу   Peace

# 96
Дани  Hug Габче  Hug Рени  Hug

хах тука да не я подръпва Чачко и да вика айде стига си се снинамала дееееее Joy Joy

# 97
  • Още у мъглата ...
Чачун с малко фенче  Grinning

Дани  Hug

# 98
  • Още у мъглата ...
Дани  Hug Габче  Hug Рени  Hug

хах тука да не я подръпва Чачко и да вика айде стига си се снинамала дееееее Joy Joy

Да бе, онзи ден, Жани я пусна снимката, като гръцките фенки са на мнение, че това вероятно била ръката на Чачи  Grinning

# 99
Нерде 3 фрагмант Mr. Green

Вяра Hug Дани Hug

# 100
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Алоха хухавели.... Hug Hug Hug Hug Hug

Да си зафалим ся чи бех при д-р Цицов и съм здрава и красива и съм си скъпа...държим чичек...   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Напрау съм вери хепи... Party Party Party Party

Да кажем и едно ЕМИР ФОРЕВЪР ЕНД ЕВЪР!!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Посли да ви нагушкам све.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И да не забрайм чичеци за све Нарциси и най-вечИ на Младата Нарцисчева... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 101
  • София
Добро утро,

интересен фрагман.

Тази седмица ще има сериали, нали?

Мише Hug, ASK няма да има, Medcezir-ДА.

....

Мерси за инфото   bouquet Защо така, не се знае  newsm78

# 102
Верче  Hug ,Габи  Hug ,Ренка  Hug

Дани  Hug Габче  Hug Рени  Hug

Да бе, онзи ден, Жани я пусна снимката, като гръцките фенки са на мнение, че това вероятно била ръката на Чачи  Grinning
Ми така де,тя се снима сега повече с фенове от него,той милия е взел и да завижда и да ревнува едновременно  Mr. Green

Едно сладурче да споделя с вас  Heart Eyes
Скрит текст:

# 103
Зиз,много се радвам,че всичко е наред,все така да е и занапред  Hug   love001   Hug
Ето ти и китка да уважим нарциса в теб  newsm51  newsm51  newsm51

# 104
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз,много се радвам,че всичко е наред,все така да е и занапред  Hug   love001   Hug
Ето ти и китка да уважим нарциса в теб  newsm51  newsm51  newsm51
Мерсиии...да ти се връща! Hug Heart Eyes Hug

Радвам се, че се намери някой да се порадва с мен. Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт