Отговори
# 150
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кога си питала за трейлъра бе Наде? newsm78
Уж сега спокойно и всичко изчитам... Crazy

Ще го преведа по-късно...аз даже не съм го отваряла...сега не ми се превежда, пък и кат се напъвам кво от това...някой да отразява преводите? НЕ!
Заради това се отказах да превеждам и в петък вечер.

Ако по-късно Неси не го е превела ще го преведа...ама сега баш ме мързи.

ОПсссссссссс...май само ти ги отразяваш преводите! Hug

# 151
  • София
Зизу, за мен АФК е ниско бюджетен сериал и не са се напъвали много с изявите. Да не говорим, че явно на Аксой това му е начин на работа (погледнах подготовката на "Фатих"). И там ще се повторят нещата т.е. няма да има всеки ден писаници по вестници, интервюта и т.н.
Друг е въпросът, че АФК ги е изненадал с рейтинг и зрителски интерес и само заради ФЕМИР.

За новите им сериали мога да кажа, че ги гледам заради двамата, но не ги повтарям и потретвам. Екранните им половинки не ми харесват.

Серенай няма кой знае какъв талант, но има що-годе приемлива външност.
Хакан няма никаква външност, но има някакъв талант.

Затова се примирявам и с 2-та сериала за момента.

Относно химията, аз поне съм я виждала само в няколко сериала. При някои от партньорите поведението е същото, няма интервюта, няма много говорене един за друг, нямат общи снимки. Явно си е до екип и до човек  Peace

Скрит текст:
пример: "Аси"

# 152
Neidjal  АШК го гледам но за сега не  знам не мога да кажа може би е твърде рано или просто в момента не намирам химията или онова нещо че да съм в възторг.Хазал ми харесва като визия в серияла но за главните мъжки роли някак си не ми допадат колкото и да ми се иска.
Може би някой ще ме попита защо ми се промени мнението по въпроса за Фемир по точно Чаги и Хазал от както започнаха да снимат Военни Престъпления Лос Анджелис  и гледах го в началото заради Крис О Донал и Л Куул Джей мисля че така се пишеше и преди 2 седмици реших да започна да гледам епизодите от 1 до 4 сезони тъй като 5 сезон има само 3 епизода утре излиза 4 както и да е и се загледах има химия между всеки един от актьорите и си личи че работят като едно семейство  и снимки пускат и изобщо различно е някак свободни.Макар че кой женен кой има приятелка това е друг въпрос.
Споделям с вас тъй като мисля че за това сме в този форум не да се крия и да чета само какво пишете. Hug
Аз не говоря за химия само в турските серияли говоря за всички серияли.

# 153
Зизу, за мен АФК е ниско бюджетен сериал и не са се напъвали много с изявите. Да не говорим, че явно на Аксой това му е начин на работа (погледнах подготовката на "Фатих"). И там ще се повторят нещата т.е. няма да има всеки ден писаници по вестници, интервюта и т.н.
Друг е въпросът, че АФК ги е изненадал с рейтинг и зрителски интерес и само заради ФЕМИР.
За АФК може да се каже всичко, но не и, че е ниско бюджетен. Peace
Пак казвам, изявите зависят от ХазаТай и техните агенти, а не от Аксой...той не би отказал някой да му плати нали????
Та повредата не е в неговия телевизор. Whistling

# 154
Повредата при агентите на Хазатай ама да извикат техници и да ги поправят...Че повредата ще вземе да стане в нашия телевизор... Party Mr. Green

# 155
Зизу, недей да превеждаш фрагмана заради мен.
Рано или късно, ще излезне на английски.
Мишенце съгласна съм с теб, че рейтинга летя заради ФЕмир, или по-точно според мен, заради Хазал и Чаатай, защото ФЕмир бяха на светлинни години от идеалната двойка и историята им не е единствена, и уникална в този бранш.
galq_222, мерси, че ми отговори.

# 156
  • Варненска клюкарка

Иве, може би си имала очаквания и сега ти е скучен ПО, аз нямах никакви очаквания и ми е интересен, даже съм предоволна от това, което ми показват на екрана.
По-добре, че никой сериал не ми влияе на този етап така, както ми влияеше АФК, защото обсебването не ми се отрази здравословно.

Да, имах очаквания, но не се дължаха на оригинала, защото почти нищо не помня от там- само отделни фрагменти, но не повече от десетина...Просто попрехвърлих първата серия преди да започне ПО....
А за второто ти изречение съм напълно съгласна и се надявам и на мен никой сериал повече да не ми влияе така- много се бях филмирала..... много Rolling Eyes
 Все още понякога си пускам серия от АФКи се вълнувам повече на преведена серия от АФК пусната в темата и бързам да я дръпна, а  още не съм гледала четвъртата на ПО дето е нов и трябва да ме пали....

# 157
Зизу, недей да превеждаш фрагмана заради мен.
Рано или късно, ще излезне на английски.
Мишенце съгласна съм с теб, че рейтинга летя заради ФЕмир, или по-точно според мен, заради Хазал и Чаатай, защото ФЕмир бяха на светлинни години от идеалната двойка и историята им не е единствена, и уникална в този бранш.
galq_222, мерси, че ми отговори.
Наде, после като престане да ме мързи ще го преведа, та ако ще и заради теб. Hug
Ама сега толко ме мързи, че не съм го отворила за да си го преведа на мене си. Joy

# 158
Беллора а аз даже и не съм я гледала така че не си сама.

# 159
Аз пък да ви кажа виждам ХИМИЯ и в Слънцето и то не по-лоша от Фемирската.
Даже снощи като видях Цел'фана между Керем и Зейно, ем не беше взаимен ми изтръпнаха петите... Joy Joy Joy Joy

# 160
Сега, да се тупнем с един чичек по тиквоча щото 3-ти ден не гледам АФК!
Браво на мене си... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 161
  • София
Пак казвам, изявите зависят от ХазаТай и техните агенти, а не от Аксой...той не би отказал някой да му плати нали????

Е, всички знаем за допълнението т.напр. АБЛА, там няма какво да обсъждаме.

Лично за мен АФК не е правен с много пари, да кажем (хайде) с нормален бюджет  Rolling Eyes

Лично аз ще погледна Слънцето, защото този сезон явно няма да има сериал, който да ме изкефи на макс  Tired (дано не съм права, но засега ПО и АШК ги гледам повече с надежда и лек интерес, отколкото с нетърпение)  Tired

# 162
  • Варненска клюкарка

Нискобюджетен е Зиз. Втория сезон голяма част от спонсорите се оттеглиха, а актьорите често играеха със собствените си дрехи и имаше доста студийни снимки за сметка на външните кадри.
Колкото до покани за участия имаше много такива- но двамата се измъкваха от общи участия. Дори имаше някакъв квалитетен дето каза, че на него няма да му откажат, ама не позна Peace
Имаше нещо, което ги притесняваше, даже веднъж Ча каза, че се притеснявал от живи предавания, когато отново ги бяха поканили в края на миналата година доста време след края на АФК... Whistling Тогава се чу че Хазал е приела, а Ча се измъкна пак- късно го уведомли и т.н.

# 163
  • Още у мъглата ...
Белора съгласна съм с теб че Чаги на интервютата се потеше и като го питаха за Хазал и така нататък.
На мен ми е интересно едно нещо защо не правеха фотосесии с тях двамата не говоря за тези снимки от 1 сезон в смисъл от началото на серияла дето си бяха дефакто за реклама. Като цяло можеха да засилят интереса към тях не само чрез серияла но и снимки зад камера и тем подобни.
Съжалявам че ще го кажа и дано не ме  линчувате но ще го кажа че между Хазал и Чаги е нямало нищо да имаше на екрана химия но явно че зад кадър май е нямало.Знам че може би някой ще каже че е имало и така нататък но всеки вижда с различни очи да но не може да участваш с някого и да не се снимаш с него зад камерата или пък да имаш снимки колкото пръстите ти на ръцете някак си нещо им липсва.Другото което е защо в американските серияли спукват се да се снимат зад кадъри да ги пускат я в Туйтър я в Фейса или Инстиграм и най важното е че и там има химия но да речем че единия е женен или пък си има приятелка някак си като гледам американските серияли и АФК все едно ги ограничават с снимки и някакви такива.Съседитени правят хубави серияли но едно им липсва свободата да предат всичко така както в Приливи и Отливи в оригинала има кекс и наркотици и изобщо не че беще добра идея да правят римейк но по добре да бяха взели някой друг сериял или не знам хората ще го гледат заради Чаги и Серка това е личното ми мнение.И тъй като са 4 сезона 1 ще е най много 15 епизода тъй като не могат да започват 2 сезон защото за има няма 2 години и ще заснемат всичко.Лично мое мнение не ме критикувайте.
Ашколсун! newsm10 smile3501 smile3521

Само, че на много сериали има снимки бек-стейдж, зад, пред камера, извън сериала, насам-натам...и аз за това не вярвам в тази извънекранна връзка.
Този прецедент съм го виждала на още две места: КВФ и К/Г
Иначе аз не си лягам, нито ставам с мисълта кой с кого е в реала...да са живи и здрави и двамата, безависимо дали са заедно в реала или не, или са били или не са били. Peace

Зизун, едва ли някой от нас чак пък си ляга и става с мисълта за кой с кого е в реала, нито имаме мокри сънища, щото май не сме в тийнеджърска възраст, а сме по-скоро бастуняци  Laughing Peace
За някои от нас са просто готина двойка като стоене един до друг, а иначе всички сме се зарибили от образите, които пресъздадоха в АФК, и невероятната химия между тях  Heart Eyes Peace
Казвала съм го и пак ще го кажа - аз по принцип не обичам да гледам сериали, нямам търпението да ми се извлачи действието и да ми спретват по 1 и половина случки на серия  Sunglasses Е щом този сериал ме върза на компа, за да го изгледам почти нон стоп за няколко дни и то на турски, дет хал хабер си нямах от този език, то не че сега много си имам, ама някоя друга думичка поне, значи е огромен наркотик  Grinning Heart Eyes
Пак се отнесох Rolling Eyes  Whistling

Гледам, че сте се изказали и за ПО и за АСК  newsm78
За ПО-то с 2 изречения си казах, че за сега сериалът се крепи на играта за тримата изредени от мен мъже актьори.
Това пак е по-добър вариант за един сериал, отколкото да се крепи на жени актриси, както е АСК. Та при АСК е още по-тежък случая, защото освен една Хазал, хубава и прекрасна, но само една. Няма динамика сериала, мъжкият кастинг е ужасен, ок - Хакан може и да играе, да владее изразните средства, но не мога да го преглътна като визия и това си е.  Peace А и едва ли съм единствената, която не може да го преглътне, като не говоря само за тук в диспансера, а изобщо зрителите и феновете. Ще кажете сюжета, да де, но като на главния герой си извръщаш главата, като се появи на екран, какъв сюжет да гледам  Peace Peace

А за химията в ПО и АСК - ами къде я  newsm78 Няма я нито в ПО, нито в АСК. Peace
В АСК не знам много, много каква е идеята за химичните и физичните предмети, но за ПО не виждам нито химия, нито физика, виж физическо ша трябва да има по-натам  Mr. Green Peace

Ох, нещо ме мързи да мисля повече  Mr. Green Joy Joy

Почнах го преди 30-40 мин., затова полека лека минах през темите, които сте засегнали  Joy Joy

# 164
Мацки, време ли ви е за нещо такова, да пращам на всяка лична пратка???
Скрит текст:

Аууууу, давай големите лъжици и да го почваме!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много благодаря, че споделихте фрагмана!!!  Hug Hug Hug Да си кажа, че и на мен, както на Дани, Чаатай много ми хареса в този фрагман!!! Много, много!!! Както обичаме да казваме с Миши - нечовешки, нереален!  Blush Blush Blush

На въпросите на Зизка:
Аз съм една от тези, които помпонясват ФЕМИР ФОРЕВЪР, когато ми се удаде изгоден случай! А и не само! Blush И ще продължавам!  Heart Eyes
За мен, това че има смърт в края на филма, не означава, че форевъра се губи, още повече, защото аз не съм гледала продължението (мисля, че няма и да гледам), както и не съм видяла как Емир забравя Фериха!
Това, че филмът свърши, също за мен не е причина. Та нали за това е филм, за да остане, да се върнеш всеки път, когато имаш нужда, към него?!

Харесвам и Чаатай, харесвам и Хазал! Харесвам как стоят един до друг като двойка на екран! Това също ми подсилва интереса към двойката ФЕМИР!

Казвала съм, че като образ за мен Емир е "по" от Фериха! Но, потретвам се, за което се извинявам, той нямаше да е това, което е, ако не беше тя! Peace

Гушвам Ви всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт