Отговори
# 525
Мен никой ни ма отразяа,ама аз нъл съм нарцис ши са самоотфазя  Naughty Хилоу релаксче дръж чичек   bouquet

# 526
Зизунчееееееееее  Hug Hug Hug мерси за киткята,кат сЪ сетиш пиши,аз ще те отразим Hug Hug Hug

# 527
Мен никой ни ма отразяа,ама аз нъл съм нарцис ши са самоотфазя  Naughty Хилоу релаксче дръж чичек   bouquet
Joyти пък понеже много често пишеш тия дни Mr. Green Hug Hug Hug

# 528
  • Още у мъглата ...
Така, поне до сега се красотних за кой ли път днес... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да карам по същество... Naughty

1- Габо ако кайШче не си отразена...си голема шматка...цел ден кога не се красотним ти поднасям чичеци...ай пак... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

4- Нарцисчева...така е , нема се плашиме за Габа, тя се обича много.

Е, ся съм доволна, от шест точки у две съм отразена  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Нема се плашите за мени, моим се отразим, ама ми е пък толку хубаво кат съм и отразена  Mr. Green Joy Joy Joy

Хайде и от мен, да върна жеста  Laughing newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 529
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ти па къде беши до ся, та чекаш отражение... Joy Joy Joy Joy Joy   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Жани Hug ти винаги отразяваш...неам съмнение по въпроса, ай пак чичек... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Опссс, трее си ги преброим чичеците, че мнооу раздавам да видим дали не са ми точнУ Mr. Green

# 530
  • Още у мъглата ...

Ан така, Релаксче  Hug, и аз така чаках, чаках, па се самоотразих, ама после ме е и отразиха де, не мога се оплача  Joy Joy Joy
Чай да те отразя, че знам какво е да чакаш  Joy  newsm51 newsm51 newsm51

# 531
Скрит текст:
Joy Joy Joy
Много се напрегате,ама съвсем излишно да ви кажем под секрет  Whistling

Ха, ми то и мойто дете е красиво, пък не съм бургазлийка  newsm78
Корена явно ви е или на теб или на мъжо  Joy Joy Joy

Тц, нищо подобно. Може да се каже, че сме на срещуположния ъгъл на БГ  Joy Joy Joy

# 532
  • Още у мъглата ...
Зизунчееееееееее  Hug Hug Hug мерси за киткята,кат сЪ сетиш пиши,аз ще те отразим Hug Hug Hug

Жани  Hug Hug Heart Eyes

# 533

Жани  Hug Hug Heart Eyes
Ко се отразяваш на моито отражение ма... Joy Joy Joy Joy
Егати цело нет пространство не ти стигна съ прОстрЕш... Laughing Joy

# 534
 на гюл сЪ размирисЪ У диспансеря  bouquet чок  чичеци чок нящу

момичета нерде е Профи,някой знае ли Flutter newsm78 newsm78 newsm78

# 535
# 536

Жани  Hug Hug Heart Eyes
Ко се отразяваш на моито отражение ма... Joy Joy Joy Joy
Егати цело нет пространство не ти стигна съ прОстрЕш... Laughing Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 537

Чей поне днеска аз съм Зизка отразяващата, цел ден отговарям на секви въпроси, даже и на тия дет не знам отговора...та да ти кажа че се отплеснах...нема я Профката днеска, и май и вчера... Hug

# 538
  • Още у мъглата ...

Може да бродира едни кънки  newsm78 Иначе към 2-3 часа през ноща може и на балкона да се яви  Laughing Peace

# 539
  • У дома :)
Чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  за всички фемирясали ,слънчасали,вампирясали, емирясали ,фериясали,чаатясали,хазалясали, керемясали, деленясали, хазабонясали,сертайясали,чагазясали, клаусясали,левентясали,халилясали,чепикчасали, има ли ощи  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Май пиенето ми дой поЙчИ  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
http://www.youtube.com/watch?v=d19eBjpP2Aw&feature=player_detailpage

Общи условия

Активация на акаунт