ДУБАЙ 3

• 88 226
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
За деца плаща ли се в метрото? Ако да има ли години, от които се плаща и т.н. Като гледам цените на такситата и цените на метрото май ще ида само да видя метрото като атракция  Joy

Аз днес платих визите и застраховките. Остава ми хотела да избера, но мисля да букна 2 седмици преди полета, че явно доста смъкват цените...

# 496
roje22 , не знаех за автобусът и всеки път си вървяхме това разстояние  Mr. Green доста изморително беше , особено на връщане  Laughing

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 22:29 от elfea

# 497
  • София
roje22 , не знаех за автобусът и всеки път си вървяхме това разстояние  Mr. Green доста изморително беше , особено на връщане  Laughing

Това имах предвид като направих допълнението, защото три излишни километра ходене добавени към остаталото разстояние само вътре в Мола са доста изморителни. Затова Ви препоръчвам почти задължителното ползване на автобуса. За да не се чувствате претрепани от ходене особено на връщане към метрото. А ако не хванете автобуса от метрото към Мола, за да видите къде спира и след това по същия път да излезете от Мола и да го хванете ще Ви е почти невъзможно да го откриете. Някой да не си мисли, че това е Мола на Стамболийски или Ситняково. Два три входа и си вътре или навън. Това е огромно съоръжение на стотици декари площ. И за се разгледа целия, с всичките му улички, пресечки и лабиринтчета са необходими доста повече от един ден Simple Smile
Мога между другото да Ви препоръчам да посетите един невероятно красив (поне за мен един от най-красивите и бутикови)молове. Ibn Battuta Mall. Вчера бяхме в него и останахме очаровани. Като малко красиво бижу е. Нищо общо с грамадните си събратя в Дубай, разделен на шест тематични области. Само на един етаж, много лесен за обхаждане и като картинна галерия или произведение на изкуството е.

# 498
Въпрос към всички вече пътували до Дубай (или всички имащи отговор) Simple Smile Тъй като за първи път ми предстои екскурзия до дестинация с коренно различен климат и сезон от България моля да помогнете какви дрехи е подходящо да избера Simple Smile Въпроса може би звучи малко глупаво но да си призная ми е малко странно да си приготвя куфар с бански докато нося пуловери тук  Embarassed
Вземи си летните дрехи +  някакви връхни за по топло време.
Така дори е много по лесно стягането на багаж. Куфара може да те чака приготвен доста по рано.

# 499
Въпрос към всички вече пътували до Дубай (или всички имащи отговор) Simple Smile Тъй като за първи път ми предстои екскурзия до дестинация с коренно различен климат и сезон от България моля да помогнете какви дрехи е подходящо да избера Simple Smile Въпроса може би звучи малко глупаво но да си призная ми е малко странно да си приготвя куфар с бански докато нося пуловери тук  Embarassed
Така дори е много по лесно стягането на багаж. Куфара може да те чака приготвен доста по рано.

Благодаря много Simple Smile

Разбира се колкто повече мисли човек намира все повече въпроси Simple Smile Например чух че такситата са доста скъпи някой може ли да ми каже колко точно скъпи Simple Smile Повечето атракции които избрах за сега ще са с групата така че такси няма да ми трябва но задължително искам да посетя и The Dubai Mall и се чудя как най лесно и изгодно мога да стигна до там Simple Smile Хотелът ми е ето този:
https://maps.google.com/maps?q=AL+BUSTAN+ROTANA&ie=UTF-8& … p;ved=0CAgQ_AUoAg

# 500

Благодаря много Simple Smile

Разбира се колкто повече мисли човек намира все повече въпроси Simple Smile Например чух че такситата са доста скъпи някой може ли да ми каже колко точно скъпи Simple Smile Повечето атракции които избрах за сега ще са с групата така че такси няма да ми трябва но задължително искам да посетя и The Dubai Mall и се чудя как най лесно и изгодно мога да стигна до там Simple Smile Хотелът ми е ето този:
https://maps.google.com/maps?q=AL+BUSTAN+ROTANA&ie=UTF-8& … p;ved=0CAgQ_AUoAg
Аз доколкото разбирам като чета отзивите на посетилите Дубай - такситата са по-евтини отколкото в България  Grinning! А хотелът, който си показал излиза, че е в Ню Йорк...

# 501
Постоянно коментираме колко евтини са такситата.

Изцяло летни дрехи плюс връхна дреха за вечерите и силно климатизираните сгради.

# 502
Miracle Garden Dubai е вече отворена (според официалния сайт) - http://www.dubaimiraclegarden.com/timings/

bouquet  bouquet  bouquet

# 503
  • София - Бургас
Miracle Garden Dubai е вече отворена (според официалния сайт) - http://www.dubaimiraclegarden.com/timings/

bouquet  bouquet  bouquet
Браво, ivelina__ Чудесна новина!  bouquetБлагодаря!

# 504
Здравейте пътешественици!!!Много си мечтая да видя приказния Дубай и всичко за което говорите!Благодарение на подробните ви обяснения ,пътеписите и снимките които споделяте и ние ,които не сме имали възможността да видим наживо изумителните прелести на този град имаме възможността да се докоснем да вашите усещания и всичко видяно през вашите очи,още веднъж благодаря   bouquet Много ще съм ви благодаряна ако ми дадете линк към пътипса на Роже за който всички тук говорят  Praynig Порових се но явно недостатъчно  newsm78 Ако някой има желание може ли да разкаже по-подробно за скоростния асансьор в Бурж Халифа -какво е усещането ,колко време се пътува до върха на сградата ,страшничко ли е  Rolling Eyes

# 505
  • Живее на Луната
poxy, пътеписа на Роже може да прочетеш в блога му: http://rojetravel.blogspot.com/
А за асансьора, какво да ти кажа - няма такова изживяване, направо имах усещането че сърцето ми падна в петите, толкова бързо ускоряваше  Mr. Green

# 506
С асансьора се стига до 124 етаж точно за 1 мин. Аз почти не усетих движение, само ушите ми заглъхнаха от смяната на надморската височина.
Интересно щеше да е ако беше прозрачен. Simple Smile))

# 507
С асансьора се стига до 124 етаж точно за 1 мин. Аз почти не усетих движение, само ушите ми заглъхнаха от смяната на надморската височина.
Интересно щеше да е ако беше прозрачен. Simple Smile))
Хехей супер Ани !!!Сигурно е неповторимо изживяване!

# 508
така ми се искаше новата година да я посрещнем там.Simple Smile чувала съм, че преживяването е незабравимо.

# 509
  • София - Бургас
така ми се искаше новата година да я посрещнем там.Simple Smile чувала съм, че преживяването е незабравимо.
Summersunsun , радвам се да прочета този пост, защото за НГ организираме да сме там. Само чакаме ВИЗИ...дано всичко да е наред Praynig Благодаря ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт