ДУБАЙ 3

• 88 440
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • София
elfea, защо не им пишеш на Дубайската агенция да ти изпратят готовите визи на мейла вместо да се притесняваш още 10 дни. Simple Smile

# 241
  • София
elfea, защо се притесняваш дали ще имате проблем с визите на летището? Нали ви ги изпратиха от агенцията? Всъщност, как изглеждат тези визи и чернобели ли можем да ги принтираме?

# 242
Днес ги получих визите ,но пак ми е притеснено  .Като не знам как изглежда  истинска дубайска виза  Mr. Green  и черно бяло копие ли да нося  Embarassed ,не знам защо но се притеснявам леко  и относно резервацията си в хотела.Няколко пъти писах на самият хотел да ми потвърдят дали има на мое име резервация,но отговор никакъв не получавам   Mr. Green .Надявам се всичко да е наред и скоро ще пиша отзиви от престоят ни там  Simple Smile .

# 243
Глобал Травел през тях си  букнахме хотел и визите са 75$. Цените на хотелите са много добри междудругото.

# 244
Искам да попитам за облеклото:
през лятото тук ходя само с къси поли и панталонки, потници. Подходящо ли е в Дубай да съм с такова облекло?

# 245
Плануваме екскурзия през Февруари в Дубай, но още сме в начален етап. Разбрах, че трябват визи, но 75$ ли струва да се извадят?

# 246
Аз се свързах с Глобал Травел ,но ми казаха цена 65Е и то само ако резервирам чрез тях и хотела.
Само виза не издават.Май голяма група се заформяме за февруари.Вярно ли е ,че това е месеца с най-големите и истински намаления по моловете ,че да знам с какъв куфар да се подготвя:)Така се вълнувам .Отдавна ми е мечта и първото намаление ,което пуснаха  не успях да резервирам,че мъжът ми  се оказа без право на отпуска,но сега дано всичко уредя ,че и едни приятели агитирах и страшно се страхувам да не объркам нещо.Но пък е хубава тръпката сам да си организираш почивката.Благодаря ви момичета ,безкрайно сте полезни.

# 247
Да, аз съм ходила на организирани екскурзии и миналата година за първи път сами се организирахме с мъжа ми и отидохме само двамата в Париж. Сами си определяхме програмата и имахме свободата да решаваме на момента какво ни се прави.

Изкарах в пъти по-добре, отколкото минали години когато ходех с организирана екскурзия.

# 248
Здравейте ,
Поздравявам всички и им благодаря  за страхотната тема /и/ .
Тук има информация , която е представена по безценен начин .
Аз едва ли ще бъда много полезен към момента защото пътувам на 28.11 до 05.12
За подготовката :
- самолетни билети – директно от сайта на компанията . Цените са въпрос на дебнене , изчакване , късмет …  Аз купих 2 билета в събота на цена 40 лева по-ниска от тази в петък , но след 2 дни цената беше с още 100 лв надолу . Не може да се изчаква до безкрайност , защото билетите са 1 от задължителните атрибути за кандидатстване за виза .
- хотел в Дейра  / там имам работа / – през резервационата система на юзит – плащане с кредитна карта  - получавате ваучер и фактура от фирмата
- подадох документи за визи / максимален разрешен престой 14 дни /  в юзит – сканирани / а не снимани/  двете страници на паспорта , потвърждение  от авиокомпанията , потвърждение от хотела /или ваучер/  , 85 евро на човек / защото купих от тях хотела / . Ако не купиш от тях хотел или билети – 105евро на човек . Очаквам визите до края на седмицата
- днес ще купувам сим карта симпатик  от офис  - 39.90 лв / вкл . разговори за 35 лв / - тарифата за дубай – на снимката долу  , за подробности – сайта им .

[/img]/ c:/ceni_roum.jpg [/img]

За сега не съм уредил трансфер летище - хотел  . И тук имам въпроси , към тези , които се връщат през този месец и имат реална представа . Вече някои споделиха , че има таксита на новото летище –
- колко струва  такси от летището до Дейра ?
- коя е най- близката станция на метрото / реално работеща / ?
- колко струва такси до нея  ?
- от къде се купуват билети за метрото ?
- Допускат ли в метрото пътници като нас с големи куфари ?
- Куфарите таксуват ли се допълнително ?

Смятам , че отговорите биха помогнали не само на мен , но и на много , от тези които ползват новото летище  .

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 16:53 от radovt65

# 249
Има ли някой пътувал през новото летище Ал Мактаум да каже дали има фри шоп и дали работи ???

# 250
  • Бургас
аз пък искам да питам някой ходил ли е до Ферари уърлд да даде информация

# 251
Натъкнах се на проблем с картите симпатик  - в офис на техен дистрибутор ми предложиха явно стара партида карта - за 39.90 + 3.99 доставка / ?? при условие , че имат налични / - вкл. време за разговори 5 евро вместо 35 лева .

# 252
аз пък искам да питам някой ходил ли е до Ферари уърлд да даде информация
Ходила съм, каква информация те интересува?

# 253
За такситата в Дубай - изобщо не се притеснявайте. Цените са безумно ниски и навсякъде има таксита. Понеже бензинът е евтин и на нас ни излизаше на далавера да пътуваме с такси вместо с 4 билета за метрото Simple Smile Такситата са подредени на летището и няма никакъв проблем, уредбата е идеална. Не си спомням точно, но цените за таксито със сигурност бяха под лев за километър.

# 254
За визите през ЮЗИТ да споделя. Ако някой се притеснява дали ще има проблем с тях - точно за три дни ми ги направиха и пратиха на мейла. Без да купуваме хотел от тях.

Общи условия

Активация на акаунт