Домакини -епизод 20. Ежедневие и бит...

• 41 864
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро.
Сменям спалното бельо, а малкия щурее около мен.
Днес сме на бобец, и една баница с праз мисля да направя. Ако не ме домързи, ще спретна и един сладкиш с дюли, много бил лесен.
Момичета, да ви напомня за адресите - довечера чакайте е - мейли. Който изпратил - изпратил адрес, стига толкова. Предполагам няма да има недоволни, все пак изчакахме достатъчно време  Peace

# 121
  • UK
Добър ден Hug
и аз готвя (откога чаках този момент) ама толкова се уморих, ще кажеш, че съм копала Crazy
Стефче  Hug да, много Heart Eyes
Тите, какво става? Hug

# 122
Коконке включи се най сетне.  Hug, не ни забравяй  Praynig
Тука е пекнало едно слънце, направо лято, а аз съм се развихрила да правя яко чистене. В почивките надниквам да видя има ли някой тук. Ще си компенсирам вчерашното лежане.
Поне разбрах че главоболието и световъртежа са от неносенето на очилата. Аз по принцип в къщи рядко ги слагам, освен на компютъра, но сега понеже рядко излизам и май скоро изобщо не съм ги слагала, даже и на комп.

# 123
  • UK
баба Яка Hug тук съм, чета ви вечер, от вторника ММ е на работа Rolling Eyes та по-често ще ви наглеждам, сега малко търчим по задачки -закачки Mr. Green

# 124
Привет отново.
Направих палачинки с шоколад, сега готвя свинско с грах. Пуснах две парални, простирах, прибирах, сгъвах... Шетах, мих чинии... Занимавах се детето... И той деня минал. ММ отиде пак на работа за четири часа (сутринта отиде от четири и половина и свърши в три, преди малко отпраши отново). Успях и да поспя два часа на обяд, много добре ми се отрази... Довечера си мисля като заспи шефа да пийнем по едно винце с ММ да си поприказваме... Да видим в какво настроение ще се прибере. Ще пошавам още малко в нета и ще видим какво още ще правя...

# 125
Здравейте и от мен.И аз днес шетах доста.След малко ще къпя малката и ще я приспя,по-рано,че на обяд не иска да спи.По-късно и аз ще спретна едни палачинки,да има утре за закуска.Хубава вечер,после ще намина пак..

# 126
Добър вечер момичета,
къде изчезнахте всички  newsm78
И аз съм от шеталите днес, направих голямо чистене, остана само да измия прозорците в кухнята, ама те са много, като за 2 стаи, та ги оставям за през седмицата или другата неделя.
Как ми се прияде грах и палачинки, утре ще взема да си направя.
Мари  Hug къде си, не пишеш
Контеса също ми липсва, но при нея лудницата е пълна, та е извинена
Лусс не спря ли тази ваша кашлица.
За всички други   bouquet  Hug и пишете де

# 127
  • UK
Ох, палачинкииии  Crazy Много хора ми се губят тези дни Crossing Arms Къде сте момичета Crossing Arms  Hug

# 128
И Ема е с кашлица, ужасна. Давам всякакви илачи, ама келеша не ще, особено мед - да не види. Май ще стигнем до доктор:-(.
Аз днес по-лежерно го давам, само дето сготвих и пуснах 2 перални.
На 24.10 дядо ми има рожден ден. Той от 19 год. е покойник, но наближи ли датата, винаги го сънувам. Снощи пак, но този път не помня какво.
Стефи, пий едно и за мен.

# 129
Хортензия извинявай на колко е Ема, моя син почти винаги съм го лекувала с бабешките рецепти. Питам ако искаш да споделя опит.
Сега се сетих че бях обещала да дам рецептата за кашлица с дюлите, отивам да питам ММ как беше

# 130
Момичета, проверете си мейлите, имате пощ@ Peace
Голяма разходка си направихме днес, времето беше чудно  Sunglasses
Ванко и днес не спа на обед, съответно в 20:30 беше заспал...На мен като че ли този режим по - ми харесва, не знам. Вечерно време имам нужда от 1 - 2 часа тишина, а ако той е наоколо няма как да стане.
Хортензия, бързо да се оправя Ема  Praynig

# 131
  • при късмета
Здравейте,
ето ме. Събота и неделя не можем да се приберем, поне докато е хубаво времето.
Малкия от снощи и той е с много силна кашлица, от утре пак ще го спирам от градина. Първо при педиатърката ще отидем. Ох, омръзна ми. Седмица на градина, седмица вкъщи. И как все всичко е отделно. Първо беше само повръщане за един ден, след две седмици само хрема, след още толкова гърло. Ходи една седмица на градина и с нов вирус  #Cussing out
Е не ги разбирам тия родители, които пускат болно дете на градина. Верно, че много работодатели не толерират чести отсъствия, ама това компенсира ли изкараните пари, състоянието на собственото ти дете, със сигурност не му е добре на градина, като му е лошо и за капак разболяването на другите деца?
Аз съм го оставяла и по средата на седмицата вкъщи, ако не му е добре, веднага го водя на лекар и каквото тя каже.
Хортензия аз само на докторката имам доверие. Специално за гърло, а и не само, е важно да се установи причината дали е вирусна или бактериална, от това зависи и лечението.
Дюлите иначе много помагат, аз още миналата година писах, че поне при мен(вечно съм с болно гърло), това дето се вари от сърцевината на дюлите заедно със семките, много помага. Правим го като сладко, и понякога и без нужда го ядем.
Лус, много хубава разходка сте си направили
Вио и ние днес това ядохме
Коконата щастлива  Hug
Миналата година имаше епидемия от коклюш, дано не се повтаря Praynig И я карат ваксинирани деца  newsm78
Гуш на всички и спокойна и ползотворна седмица ви пожелавам
П.П Вио получих го, ще пратя на всички

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 22:08 от мама-коко

# 132
П.П Вио получих го, ще пратя на всички
Ами аз съм го изпратила до всички, ще стане двойна работа, но както искаш  Grinning

# 133
  • при късмета
Имах предвид картички ще пратя  Joy
Само на Контеса предполагам, че адреса вече няма да е валиден

# 134
Хелоу и от мен.Направих палачинките,изкъпах се и след малко лягам да почета малко учебника,че почти не го отворих а имам още 5 дена до изпита.Лека вечер на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт