Домакини -епизод 20. Ежедневие и бит...

• 41 844
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • при късмета
А, де  newsm78

# 706
хехе Креми, някои сега лягат, други като мен сега им започва активния период от деня, всеки луд с номера си, ама аз с цяла програма  Mr. Green Даже отивам да изпия едно кафе сега
Мама Коко и ние имахме такъв период, даже и сега не обича с ножицата, него мога само с машинка да го подстригвам, иначе го чува цяло село, вие оздравяхте ли

# 707
Ми не спим   Heart Eyes Аз всъщност си лягам де, ама викам да надникна преди сън да видя как сте  Wink Та с две думи - лека нощ от мен, до утре!
П.П. Мама-коко, верно тези дни обмислям да се къносвам наново, така че давай, чакаме те с нов цвят  Hug

# 708
  • Fort Worth, TX
А аз утре ще ходя да си прося направление за очен, че едвам ви чета.
Я кажете слагали ли сте менингококова ваксина?Нова е , но не е задължителна.Аз сериозно го обмислям за след като оздравее.

# 709
  • при късмета
Баба Яка, моя с машинка не иска. То не, че е подстригван с друго. Иначе като я докопа, вършее по главата на баща си.Баща му го подкокоросва мен да почне с машинката  Mr. Green А на баща му като кажа "обръсни се", той си бръсне главата и оставя брадата  #Cussing out
Вио настройвам се и подсигурявам помощ, че с тая коса отиде цял ден.
Креми слагала съм Превенар 3 пъти. Първата на 3 месеца. За него имаше някякви схеми според възрастта от която се слага. Мисля, че след 2 години пишеше, че може еднократно. Ако искаш утре може да изровя листовката. И менигококови и пнивмококови съм слагала изваън задължителните.
Специялно против менингит, не си обяснявам защо няма ваксина в задължителния календар. Това заболяване има последици при 100% от заболелите, смъртонст не рядко и при тези показатели да слагат ваксини за какво ли не, а за менингит не, не го разбирам.
Например туберколозната при нас е задължителна, а в Германия например е забранена. А сме на едно от първите места по заболели от туберколоза.
Обаче за менингит, няма, въпреки, че освен ваксина няма друга превенция

# 710
Баба Яка, ха наздраве с кафето. И аз кукундрела като теб:-). Явно днес емоциите ми бяха повечко, та сън не ме хваща.
Аз пък се ужасявам от ваксини. Ужасявам се е меко казано.

# 711
Хаха Мушкатова, ще си спамим цяла нощ, утре момичетата няма да могат да ни изчетат  Joy
Аз съм от тия дето сови ли ги наричаха, бухали ли не се сещам. Ако зависи от мен ще спя през деня, а ще работя през нощта, даже обичам да чистя в къщи нощем, само че тук не става че хазайката живее под нас.
Мама Коко тоя твоя мъж  Joy, и моя един път се осмели да се избъзика с малкия докато спя да ме подстригат, после споделиха че са видели 7-главо огнедишащо чудовище в мое лице  Joy Аз съм обещала, а са ми пипнали косата, веднага се сдобивам с двама лилавокоси мъже  Mr. Green

За ваксините - като беше малък сина, слагах всичко наред, даже и незадължителните, мисля че за 2 вида менингит слагахме, не ми се рови за картона сега. И като стана на 6г. изведнъж без причина се обърнах на 180 градуса. Сега и задължителните не слагаме, заради което и не вземам и детските на малкия. Сега ако имам дете, не можеш ме нави и за 1 ваксина.

# 712
Добро утро!
Като примерна съпруга изпратих мм и реших, че не си струва за половин час да лягам. Затова си направих дълго кафе и се позиционирах с дебелия халат на терасата.

# 713
  • София
Добро утро!

# 714
  • София
Добро утро,много бих искала да се запиша във вашата тема,понастоящем съм само домакиня и си мечтая и се надявам още дълго време да съм си САМО така  Simple Smile  Оказа се,че това е мое призвание,а винаги съм си мислела,че "ще правя кариера"  Laughing

Да се представя,защото вие си се познавате,пък аз се натрисам  Embarassed
На 29години с две деца,на почти гдинка без няколко дни мадама и батко,който януари ще стане на 5. Обичам да готвя,мразя да чистя,но го п равя  Tired обичам децата повече от всичко на света и обичам времето вкъщи с тях и мъжлето,което естествено понякога ме ядосва,но няма как:)

# 715
  • София
Добре дошла, Хетера! Hug

# 716
Добре дошла и от мен!

# 717
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и

Добре дошла, Хетера!

Лус, Е това кафенце така ме съблазни...отивам да си направя веднага.. Mr. Green
:

# 718
  • при късмета
Добро утро,
мерси за кафето. Днес станах рано, че трябваше да ескортирам шефа до градината.
Добре дошла, hetera   bouquet и моя януари става на 5
Успешна седмица на всички  Hug

# 719
Добро  утро  от мен !
Аз изпратих  мм  и баткото, бебко яде и сега спи .Трябва  готвя, ще метна  една  леща.
Довечера  съм  на зъболекар,  няма кой да ми  гледа децата, ще ги мъкна  с мен, дано само бебко не мрънка  докато ми правят  зъбите,поне има  тв в чаканята, та гоемия  ще гледа  детски .
Колата  днес ще и слагат нов  ауспух, сложих ме и кабели  и да се надявам,че вече  ще мърка  и няма да ми правя  пробеми .
Бързо  оправяне   на болните.
Аз  откакто  давам  едно нещо за имун.с-та  на баткото   цял месец   да чукам  на дърво  не се е разбоявал.
Добре дошла , Хетера !

Общи условия

Активация на акаунт