Домакини -епизод 20. Ежедневие и бит...

• 42 111
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Fort Worth, TX
Добро утро момичета.Люскаа, честит рожден ден.Желая ти здраве на първо място , любов и хармония в семейството.Внуци и правнуци да дочакаш.Весел празник да имаш.

Аз пак пера.Кой какво прави у нас все бръмчи пералня:-) Пак трябва да пускам прахосмукачка. отде таз прах идва при положение, че вчера съм чистила:-) 

# 661
luss Честит рожден ден!!! Hug  love001

Много вкусна почерпка,има за всички!!! Wink
Марѝ точно такова кафе ми се пиеше и си правих тази сутрин. Mr. Green
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано всичко е наред с Коконка. Thinking
Днес е слънчево и пак се очертава да е топло времето.Ще се отдам на мързелуване днес.И плетки естествено. Mr. Green

# 662
Луси отиде ми диетата с твоята почерпка hahaha и аз съм се разчистила,готвя,че и дете гледам,абе днес съм много радетна Joy

# 663
  • Fort Worth, TX
luss Честит рожден ден!!! Hug  love001

Много вкусна почерпка,има за всички!!! Wink
Марѝ точно такова кафе ми се пиеше и си правих тази сутрин. Mr. Green
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано всичко е наред с Коконка. Thinking
Днес е слънчево и пак се очертава да е топло времето.Ще се отдам на мързелуване днес.И плетки естествено. Mr. Green
Писе , искам и мен да ме научиш:-)

# 664
Писе , искам и мен да ме научиш:-)
За плетенето ли? newsm78

# 665
  • София
  tiptoe
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮДАЧКА!
С най-добри пожелания от мен за здраве и щастие и нека Бог да е с теб и твоето семейство!

Хубав ден ти желая!
Цунки по муцунки, Марчето

# 666
Връщаме се от спешното. Ема хвана печката. Обинтована е цялата ръка. Не ми се живее.

# 667
Ужас, милата.
И Коконата липсва още. Дано всичко е наред.
Изчезвам на разходка аз.
 Hug

# 668
Връщаме се от спешното. Ема хвана печката. Обинтована е цялата ръка. Не ми се живее.
Съжалявам много. Sad Много ще я боли.Дано да може да заспи.Много ли е изгореното?Дадоха ли нещо да се маже. Weary

# 669
  • Талант на 2012,2013 г.
Мушкатова от изгорено адски боли. Казаха ли да даваш нещо? ooooh!

Коконката се губи... Rolling Eyes

# 670
Хортензия  Hug, миличката, много ли се е изгорила. Дано бързо да и мине.

# 671
  • Fort Worth, TX
Къде я води , хирургиите?Ще мине само спокойно.Предполагам, че са ви дали нещо за мазане.

# 672
  • при късмета
Хортензия косата ми се изправи. Дланите си ли изгори?

# 673
Дланите са изгорени, откъм пръстите. Намазаха я, дясната е по-зле, тя е с превръзка. Утре сме на превръзка и взависимост от състоянието ще се реши какво да се прави. Нурофен на 6 часа ще давам.
Да, Креми, в Хирургиите директно отидох.
Сега е спокойна и свикна с превръзката. Дано се развият добре нещата!

# 674
Милото детенце. Питай после дали да мажеш с Контратубекс, да не останат белези.
Аз се прибрах ядосана. Много. Седнахме на заведение с батут и играчки, игра си човека, но баща му реши че трябва да яде. И като го сграбчи, 30 минути го държа, той не иска да яде, ама щом не е ял, не можело на батута. Щот все ми е на ума че като живеехме заедно го е гледал какво яде, ама сега вече е много съвестен. Пикльо.
Опитах с добро, ама като ми се озъби, метнах му запалката в салатата и се прибрах. Хич не ми дреме.

Общи условия

Активация на акаунт