Отговори
# 465
Аз кат не живея у Софията,хептен не хванах  Mr. Green
Пъ аз кат живея, да не би да фанах...пъ нема и да питам, че пак съм криворазбраната цивилизация.  ooooh!

Що не знема си го преместя у другия крачол... Whistling

Чакайте ся, Меметя обикаля около НДК и аз това викам добре, че не работя и живея там някъде, че ако ме фане некде на тясно голям бой ша изяде  Joy Joy Joy Joy
А ето отговора Зиз Hug а аз съм ви дала грешен отговор щот помислих друго Peace та за туй ще си мълча и ще се смея за това което си разбирам Peace

Джейн newsm51

# 466
  • У дома :)
Ко е туй НДК  Joy Joy Joy Joy

# 467
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy

# 468
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3555 smile3555 smile3555 Не знам!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 469
Ам стига деееее, казах без мои снимки пойчИ  Naughty  Joy Joy Joy Joy Joy

# 470
Я, па ЕлитУ как са я снимали на пейчицата пред диспансера... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ЕлитУ, трее ми покажеш тая чупка в кръста... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 471
# 472
Утре плакат транспарант пред онуй дето не го знаете НДК Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 473
Я, па ЕлитУ как са я снимали на пейчицата пред диспансера... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ЕлитУ, трее ми покажеш тая чупка в кръста... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Туй само за професионалисти  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

# 474
При нас и свирииии Joy Joy Joy

# 475
Утре плакат транспарант пред онуй дето не го знаете НДК Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
КО??? Къде да носим тоя трансперант, кат не знайм ко е тва? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 476
Кой??? Joy Joy Joy Joy

# 477
# 478
Я как съм се залепила за чашата и си гъкам  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 479
КО??? Къде да носим тоя трансперант, кат не знайм ко е тва? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ти пЪк се оплакваш, имаш модерна връзка до там, айде ша те чакам утре в 6  Joy Joy Joy Joy Joy Елиту, и теб те чакам да напраим фотосесията с чупките  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт