Отговори
# 510
  • София
МарМиши, приятно гледане, то и ние не разбираме, ама лаф да става  Joy Joy Joy

Елиту, страхотен лозУнг  smile3501, само треа и президентшата да включим, там Зиз ше развява по комсомолска линия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Слагаш JPS и му викаш НДК, той си знае, ако не звънкаш, аз ще съм навигатора hahaha hahaha hahaha
Джейни  Hug душе ся трябва да питам и ко е тва JPS Joy Joy Joy Joy Joy
Е, много питаш, има едно такова GOOGLE (ся и за него ли ше питаш Joy Joy Joy Joy Joy), абе земи слезни у мазата и всичко Ша ти се изясни  Joy Joy Joy Joy, ако Фараона Ръза е остаил нещо у бъчвите  Joy Joy Joy Joy Joy

Сега се сещам за филма, който го гледах вчера, а забравих да кажа на Мариетка, че го изгледах и мн се смях  Hug Hug  Joy Joy
Та по тоз повод Елчо google it  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 511
  • София
Ехооо кво млъкнахте  newsm78

# 512
  • У дома :)

Елиту, страхотен лозУнг  smile3501, само треа и президентшата да включим, там Зиз ше развява по комсомолска линия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Слагаш JPS и му викаш НДК, той си знае, ако не звънкаш, аз ще съм навигатора hahaha hahaha hahaha

Е, много питаш, има едно такова GOOGLE (ся и за него ли ше питаш Joy Joy Joy Joy Joy), абе земи слезни у мазата и всичко Ша ти се изясни  Joy Joy Joy Joy, ако Фараона Ръза е остаил нещо у бъчвите  Joy Joy Joy Joy Joy
Мноу си права  Peace Мойто място си е там , ко ми трябват някви НДК-та джипиеси гугутки  Joy Joy Joy

Йо  Hug Heart Eyes Hug

# 513
  • У Диспансера ...♥♥♥
ЕлитУ не вервай на навигацията. Аз един път исках да излеза от Младост през Цариградско и оная мойта Росалинда кат ме обърка и кат вика завийте в лево, а там пропаст и мост...и така само дет не стигнах у Пловдив в желанието си да се прибера в Надежда Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не  вярвам  PeaceТо и ний имахме изпълнения в Гърция , не мой се качим на магистралата 1 час, минаваме й ту отгоре ту отдолу ту отгоре ту отдолу по едни черни пътища Joy Joy Joy Joy що п...ки м...ни имаше тогава кат се сетяяяяя ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy
Тя явно и навигацията ти посещава мазъта много често  hahaha hahaha hahaha

# 514
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЕлитУ и ние така...ама у Едремит....има табела за Измир, ама оная Росалинда кай завийте в дясно...а табелата за на лево...и милото кай ай ше сллушами да видиме къде ше ни закара...кай тая е фанала пъта дет нема трафик, щот и тва сме включили трафик-ФМ. Wink
И нищеш ли се озоваваме у неква маала с едни тесни улици дет колата едвам минава по сокака... Shocked
Дис момент Росалинда се изцепва....''Завийте на ляво" и ние така... Shocked Shocked Shocked
И милото кай кво лево , кво десно аз да не съм с колело...ако завием трее влезем на Асан у хола.... Joy Joy Joy Joy и така поне не мойм напрайм маневра...задна...и целия сокак обрано на задна...а тия от маалата така... Shocked Shocked Shocked Shocked Не мой поверват кво прай тая кола тука... #Crazy #Crazy #Crazy

# 515
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Сега се сещам за филма, който го гледах вчера, а забравих да кажа на Мариетка, че го изгледах и мн се смях  Hug Hug  Joy Joy
Та по тоз повод Елчо google it  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ай, точно мислех да питам, дали ти е харесал,   Hug Hug Hug Hug Hug

# 516
ЕлитУ и ние така...ама у Едремит....има табела за Измир, ама оная Росалинда кай завийте в дясно...а табелата за на лево...и милото кай ай ше сллушами да видиме къде ше ни закара...кай тая е фанала пъта дет нема трафик, щот и тва сме включили трафик-ФМ. Wink
И нищеш ли се озоваваме у неква маала с едни тесни улици дет колата едвам минава по сокака... Shocked
Дис момент Росалинда се изцепва....''Завийте на ляво" и ние така... Shocked Shocked Shocked
И милото кай кво лево , кво десно аз да не съм с колело...ако завием трее влезем на Асан у хола.... Joy Joy Joy Joy и така поне не мойм напрайм маневра...задна...и целия сокак обрано на задна...а тия от маалата така... Shocked Shocked Shocked Shocked Не мой поверват кво прай тая кола тука... #Crazy #Crazy #Crazy

Да не съм с колело  Joy Joy Joy Joy  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ей мноу лъжат тия навигации, ма и нийй будали им вярваме  Joy Joy Joy Joy

# 517

Joy Joy Joy Joy Joy

Ох ша падна с ваще навигации Joy Joy Joy Joy Joy

# 518
ЕлитУ не вервай на навигацията. Аз един път исках да излеза от Младост през Цариградско и оная мойта Росалинда кат ме обърка и кат вика завийте в лево, а там пропаст и мост...и така само дет не стигнах у Пловдив в желанието си да се прибера в Надежда Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не  вярвам  PeaceТо и ний имахме изпълнения в Гърция , не мой се качим на магистралата 1 час, минаваме й ту отгоре ту отдолу ту отгоре ту отдолу по едни черни пътища Joy Joy Joy Joy що п...ки м...ни имаше тогава кат се сетяяяяя ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy
Тя явно и навигацията ти посещава мазъта много често  hahaha hahaha hahaha
Ирче тя яко я посещаваше щеши да е по-ориентирана  Joy Joy Joy Joy

# 519
  • София
Елчо  Hug Hug Мариетка  Hug Hug и за све  Hug Hug Hug Hug Hug

Аа ние навигации не ползваме, а и няма ни върши работа, че нашата е само за Европа  Shocked ooooh! тъпи немци, не знаят, че и България е у Европа  Joy Joy Joy Joy

# 520
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку,глей как се надцакват на коя навигацията е по-голем серсем Joy Joy Joy

# 521
Лелеееее,  ooooh!уж гледах първата страница а чак сега видях, че шефката отново ни е домакинята, smile3555 отивам да се срамувам в ъгъла. Embarassed

# 522
  • София
Лелеееее,  ooooh!уж гледах първата страница а чак сега видях, че шефката отново ни е домакинята, smile3555 отивам да се срамувам в ъгъла. Embarassed

Скрит текст:

Чачи бенгалското тигърче  Crazy Heart Eyes Heart Eyes  Mr. Green Joy Joy

Наде как ни тъ е срам  Joy Joy Joy ама с ръцете нагоре  Naughty Joy Joy Joy Joy

Окото на тигъря  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 523
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тя и мойта вградената е само за Европа...и ми лафи на Японски и Италиански Joy Joy Joy Joy
Та си купих друга...допълнителна...ама стаа....особено кат и дадеш адреса на хотела и кай у полету с маслините  "пристигане до целта в дясно" и ти така... Shocked Shocked Shocked Shocked

# 524

Общи условия

Активация на акаунт