Парфюмни размисли и страсти - 175

• 62 057
  • 754
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Ботега и Скин- не намирам особена прилика. Имам и двата. Може би кожата, но при Ботега е велур, а Скин - кожено яке.

# 226
  • София
Галчудо Относно парфюм на прилична цена за 9 годишно момче ще ти предложа някой неща от www.fragrancedirect.co.uk
Скрит текст:
http://www.fragrancedirect.co.uk/creative-colours/creative-colou … ensfragrancegifts
http://www.fragrancedirect.co.uk/laurelle-parfums/laurelle-momen … 00ml/invt/0049715
Всички парфюми на Laurelle са със страхотни опаковки и изключително ефектни за подаръци  Peace
Имаше и един вариант на Бенетон много приятен и младежки, можеш да погледнеш и на Унгаро са с доста приемливи цени.
Оставям на специалистите тук да допълнят  Simple Smile

# 227
Аз благодаря за всички отговори и предложения.Ще потърся Ботега Венета,но в София май не съм попадала на място,където мога да я тествам......
  Дали по принцип може да се открие в София ? И аз питам навсякъде , ама ..... Rolling Eyes

А този ? http://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Byzance-1423.html

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 06:15 от Селма

# 228
Ботегата я няма в София и въобще в България.

# 229
   Има ли смисъл да се търси по Duty Free ?

A Byzance Rochas ?

# 230
Странно е наистина, и аз знам, че я няма Ботегата в България, но тук, в Добрич, в една борсичка вече я  продава младежа - той твърди, че снабдяването му е като на големите магазини...50 мл му е 115 или 120 лв. А моята ми я купиха от Италия - 30 мл за 60 евро. Казах му да ми пръсне на китката - не можах да направя разлика, след това вече усещах, като си пръснах на другата китка от моя - усещах или си внушавах, но за радост накрая на оригиналната китка остана доста повече.
Той ми обясни, че в чужбина са такива, скъпо продават...И по някои сайтове предлагат Ботега...
И други такива "аномалии" в цените има, от доста време предпочитам на големите цени да ми купуват от чужбина, въпреки, че и за там имало съмнения за дубайски ментета. Една позната беше в Дубай, разказва ми какви огромни фабрики за парфюми има, производството очевидно е огромно.

# 231
   Има ли смисъл да се търси по Duty Free ?

A Byzance Rochas ?
Аз имам Byzance  Grinning

# 232
  • София
Аз благодаря за всички отговори и предложения.Ще потърся Ботега Венета,но в София май не съм попадала на място,където мога да я тествам......
  Дали по принцип може да се открие в София ? И аз питам навсякъде , ама ..... Rolling Eyes

Ботега Венета я има в магазина на трамвайната спирка срещу Булгартабак  Peace

# 233
Дами, някоя от вас познава ли този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Emanuel-Ungaro/L-Amour-Fou-13437.html
"... успокояваща миризма на червила...", "... старата чанта на майка ми, която мирише на червила..."... много интригуващо! Thinking

# 234
Oyasumi, откъде ?  Grinning

tdaneva , може ли малко по-точни координати на магазинчето ? Квартал поне ?  Simple Smile Благодаря !  Hug

# 235
  • София
Мисля, че става дума за трамвайната спирка на Попа - на Граф Игнатиев, по диагонал срещу паметника на Патриарх Евтимий. Пред магазина на тротоара винаги има сергии за гащи и колички за гевреци Simple Smile

# 236
  • София
улица „Граф Игнатиев“ 62

Атти много хубаво го е обяснила  Wink

# 237
Значи, имам нужда от помощ.
Преди няколко дни покрай мен се разнесе невероятен аромат, нали съм си нагла, догоних женната да я питам с какво се е напръскала. Тя се позамисли малко/ явно да се сети кое шише е грабнала сутринта/ и каза: "Новият на Мияке"
Е, сега ми трябва да разбера кой е тоя новият на Мияке, не знам и старите. Миришеше ми определено на бели цветя. Надявам се за някакви насоки, защото не искам да ходя от козметика на козметика, с надеждата да уцеля аромата. Някакви идеи?

# 238
# 239
  • София
А всъщност коя е тая Ботега Венета, дето толкова я хвалите?

Общи условия

Активация на акаунт