86th Academy Awards OSCAR'2013 –тема 2– Точно на прага на новия сезон

• 39 078
  • 797
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • София

Ауууу Марго Роби е брюнетка - красива ми е!

# 572
  • Бургас / София
Джулия Робъртс е уникална. Сандра Бълок на миналите оскари по добре беше, но сега е скръб и е напълняла..

# 573
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ахх, благодаря Hug
Прекрасен е Party. Утре ще търся и интервю, знаех си, че съм цакана с тоя линк с постоянните реклами.

# 574
  • Once there was a Hushpuppy...
Чарлииз Терон е със интересна рокля Peace Сякаш в рамене не ми допада много, но надолу е зашеметяваща.

# 575

И на мен ми хареса много Heart Eyes

Бълок не изглежда добре в тази рокля нещо....
Разбрах какво ми липсва Party - Блясък! В самата Бълок, но може би се дължи на роклята newsm78

# 576
  • София
Уф, Дженифър Лорънс пак се е пребила  Crazy
http://uk.eonline.com/news/516507/jennifer-lawrence-arrives-at-t … n-under-5-minutes

# 577
Ама че спънато същество! Почвам да си мисля, че нарочно го прави.
Може ли да
ми намерите снимка на Дж. Робъртс? Само я мярнах в интервю и не можах да видя добре роклята.

# 578
Нямаше ги Брадли Купър и Хю Джакман да търчат да я вдигат сега...

# 579
# 580
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама че спънато същество! Почвам да си мисля, че нарочно го прави.
И аз така мисля- за това конкретното, много театрално Laughing

# 581
Хубава е Джулия. Малко винтидж. Много я харесвам руса.

# 582
Тинке, аз Ейми Адамс не мога да я трая още от Дж. Чайлд, ако се сещаш, но писах по-горе, че имам съмнения, че академиците ще и бутнат наградата. Иначе и аз съм за Бланшет, силно мой тип е тя.
Ние сега се прибираме  и съм изпуснала карпета. Гледам Дженифър Л. пак се е изтопуркала (дали е нарочно...?). Моят любим Джак Никълсън няма ли да огрее първия ред и тази година, бе значи....
Лупита този път не уцели роклята, нито Анджелина Джоли. Сега ще рекапна останалите и влизам в час. Много се радвам, че Елън ще води!

# 583
Джулия Робъртс е в така модерната напоследък дантела до колкото виждам. Не е лоша Peace

# 584
По моя канал вече са вътре, няма повече червен килим... Кога започват? И половина ли?

От това, което видях досега, нищо не беше WOW, но за щастие нищо не беше и тотално недоразумение.

Общи условия

Активация на акаунт