Ей това хората мълчат като не знам кво и като има "скандал" веднага да се включат да разпалят страстите
/май някой има нужда да стане център Шехи, нали знаеш - спокойствие и даже забрави, че бебеправите и ще стане работата
Ей това хората мълчат като не знам кво и като има "скандал" веднага да се включат да разпалят страстите
/май някой има нужда да стане център

Гадно ми е
Толкова ли е трудно да има уважение помежду ни? Може би ще се потретя вече, но аз влизам тук, защото ми е хубаво и приятно. Научила съм много по време на бременността си и след нея също, благодарение на доста мами, които са споделяли. Извървяла и преживяла съм доста с вас, и ми е много гадно като чета подобни неща.

Стана ми едно мило за изминалите месеци. 
Аз съм спокойна,той също.

)
прибрахме се, тук сме си, Камелия обаче не може да влезе в ритъм със спането, кисела е, мрънка, става нощем, сутрин рано, втория сън нещо го няма никакъв...

направих една измислена супа и туй то.

Дано бързо оздравявате всички у вас, че много се измъчихте! 

Та ММ взел да ме подканва да сложа малко украса тук-там, че да й се порадваме повече от 1 седмица
. Как сте с Валерко? 

За говорене - ам -ам или мам. Кака като това май е топка, още не съм го разгадала, щото по цял ден вика кака и все топки държи
/ определено има ефект. Зумбата ми е по-забавна ама е много уморителна, а това правиш си упражнения като наблягаш на дупе, крака и ..... най-вече корем. Там където ми и трябва де.
Няххх, няххх, няххх

Да, чакам и аз да чуя за този чипс. Ха ха ха трябва да проверя тук дали няма такъв. Може да има чипс с шоколад и оцет
И не се обяснявай за триенето във фейса, на никой не дължиш обяснение. Като се сърдят тяхна си работа. Единодушно доста майки се съгласихме да се трият мами, които нищо не пишат и т.н. Щом майките с близнаци можем да пишем и лайкваме и поне от малко да сме в час, и другите могат, стига да имат желание!