Отговори
# 435
Божеее  Joy Ей това хората мълчат като не знам кво и като има "скандал" веднага да се включат да разпалят страстите Joy /май някой има нужда да стане център  Mr. Green/   Мила, не се насилвай - като не ти се пише недей, по-добре е да ти кажа.
Шехи, нали знаеш - спокойствие и даже забрави, че бебеправите и ще стане работата  Hug Hug

# 436
  • София
Кажете поне каква е пак разправията?  Joy

# 437
е..кажете и на мен като разберете  Mr. Green Биби, ква да е - Бюти пак виновна за всичко, най-вече за глобалното затопляне  Joy

# 438
Шехи, дано ме е чул, пожелавам ти ги от сърце  stork-girl stork-girl newsm30 newsm30
Тук много им се радват хората на моите бандити. И в Бг ни се радваха, ама си мислех, че тук няма да е така, защото по-вечето мами се разхождат с колички за близнаци и вътре я близнаци, я породени( в по-вечето случаи са породени). Онзи ден в банката 3 жени като ги видяха и като почнаха да им се  радват, чак се засрамих, постоянно повтаряха, че са много хубави  Blush Blush

По темата с " конфликтите" : заради тези зачестили конфликти не влизам вече така както преди  Tired Гадно ми е  Tired  Толкова ли е трудно да има уважение помежду ни? Може би ще се потретя вече, но аз влизам тук, защото ми е хубаво и приятно. Научила съм много по време на бременността си и след нея също, благодарение на доста мами, които са споделяли. Извървяла и преживяла съм доста с вас, и ми е много гадно като чета подобни неща.
 АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ!!!  Crossing Arms

Бют, Hug Heart Eyes Wink

# 439
  • Добрич
Екзо, никога не стига! Ощеее, ощееееее!!!  hahaha hahaha

Оф хич не ми е смешно, ама... Матей и той се почерпи с първия си антибиотик. Егати и вируса, хора. Мен вече 10 дена не ме оставя, децата бухат като дърти пушачи, ММ от вчера и той цъфна окончателно и ми се прави на мъж и не иска да взима нищо - ни чай, ни таблетка за гърлото, ни дявол.  Twisted Evil Много е отворен, ама ще го видя като го гепи конюктивита тия дни де ще ходи.  #2gunfire
Тъй де, ежедневието ми е раздаване на сиропи и капки на корем, но поне децата се пооправиха, това ми е единственото желание.
Надявам се и другите болни дечица да са по-добре и да се оправят по-скоро. Simple Smile

Бях се натопорчила ония ден по темата с вредните храни, предлагани от други хора, но темата остаря и няма да се изкажа сега. Оставям си правото за друг път.  Mr. Green

Днес правих познайте какво?  Mr. Green Банофи пай!  Laughing Белверде  Heart Eyes Стана ми едно мило за изминалите месеци.  Simple Smile

Блонди, прибрахте ли се вече? Как пътувахте? Simple Smile

# 440
  • Варна
Оооо, страшни рецепти се развяваха тук по едно време, но аз вместо да си разпечатам или поне съхраня в текстови файлове си букмарквах и познайте - всичко ми се затри. Муки беше пускала някаква рецепта за чийз кейк, банофито на Белверде, и още вкуснотии имаше - даже не успях да ги изпробвам, освен банофито.
Марли,
тва мъжете са упорито племе, важното е, че децата се оправят.

# 441
Бре...то голям героизъм било да се изсипеш така,Стефи. Дано си се облекчила...душевно.

Отбиването върви супер. С мен заспиванията са по-лесни  Party Аз съм спокойна,той също.
Свекито е много надъхана да ги гледа,но пък не се е качила да пробва да го приспи както правеше свекито на Самито.

# 442
  • By the sea
Месечинке, по-късно ще постна каквото съм насъбрала като мат'риал оттук Hug
Ти, която се изряза така, пффф, браво Sick Stop
На болните дечица бързо оздравяване желая Hug
Марли, вярно ли, банофи Laughing Бях забравила за него Laughing
Муки, да знаеш, следя те изкъсо за отказването, че по твоите стъпки мисля да тръгна скоро Hug

# 443
Стефи_К, ако не се лъжа и ти си пловдивска майка. Всички знаем, че имате някакви дрязги Бюти и другите пловдивски майки. Не си пренасяйте споровете и неприязънта тук, защото не му е мястото.
За триенето във фейса въпросът го повдигнах аз и продължавам да държа на мнението си - хора, които не лайкват, не коментират, не пишат и не постват снимки нямат място в тайна група като обикновени воайори. Така е логично и редно. Пък на който не му се харесва е отделен въпрос.

За дебеланите и анорексичките - темата е дълга и не й е тук мястото.

За Диди и дали е идеална - идеални хора няма, нито майка. Всяка майка е най-добра за нейното си дете, това е ясно на всеки. Симпатизирам на Диди, но превъзнасянето й като майка взе да ми идва малко нанагорно (Диди, с най-добри чувства, просто го коментирам, нищо лично срещу теб  Hug)

Така, изказах се  Mr. Green

Благодаря на всички, които питахте  Heart Eyes прибрахме се, тук сме си, Камелия обаче не може да влезе в ритъм със спането, кисела е, мрънка, става нощем, сутрин рано, втория сън нещо го няма никакъв...  Rolling Eyes Дано отмине скоро, че се поуморих и познервих. Аз нали не съм идеална майка и разни такива натоварвания ме натягат малко  Wink

# 444
Аз нали не съм идеална майка и разни такива натоварвания ме натягат малко  Wink
Joy Joy Joy
седя и се смея с глас, Блонди  Hug

Аз съм натъртена и насинена и разранена. То бива нефелност, ама моята граници няма, имах екшън вчера на моста на ндк, та днес все пак си останахме вкъщи, че току откривам ново място, което ме боли.

Натрупали са се една камара ризи за гладене, които мен чакат, трябва да измисля за какво ще го изтъргувам Simple Smile направих една измислена супа и туй то.
Забравих ли нещо важно  Joy

# 445
Блонди, а всъщност какво стана с твойте зъбаци  Hug всичко наред ли е. Дано скоро се регулира режима на Камито  Hug
Оо, Марли - банофи  Heart Eyes аз отдавна не съм го правила, трябва да се поправя  Twisted Evil
Шех, гади ми се нещо - прехвърлям ти го  Joy

# 446
Стефи_к, я си събери мисълта в едно и се опитай пак да се изкажеш, че този път нещо не ти се получи!  hahaha
Ооооо, Марли, тъкмо оня ден и аз си мислех за Банофито!  Crazy Дано бързо оздравявате всички у вас, че много се измъчихте!  Hug
Блонди,   202uu
Аз пък днес си взех шоколадов чипс от Лидл и тези дни се каня да правя портокаловите бисквитки. Да видим дали ще ги скопосам.  Whistling

# 447
  • By the sea
Васе, какъв е този шоколадов чипс? Че си представих нещо и хич не ми хареса хахаха hahaha
Аз обикновено поукрасявам за Коледа в навечерието й Crazy Та ММ взел да ме подканва да сложа малко украса тук-там, че да й се порадваме повече от 1 седмица Laughing Да, бе, как пък да не окича отсега с това пипливо мишленце вкъщи Crossing Arms

# 448
  • София
ехо привет,

като ви чета за опити за отбиване и ми става едно мило, имам чувството че съм кърмила преди сто години /то си е почти толкова де, от февруари не се кърмим/. успех

Белверде, това за "дай само да ги видя" ме разсмя и все пак умили  Simple Smile. Как сте с Валерко?

Биби, мерси че питаш, мина и замина разговора, разбрахме се, оказа се много разбрана шефката ми. ще си остана втората година вкъщи, после отпуска и живот и здраве Ноември се връщам на работа. дано зимата не ни притесни много финансово  ooooh!

Шех, чета че сте решили да правите опити за второ бебче, успех, и не го мисли много много, когато стане тогава. Успех

За Коледа - идея си нямам за подаръци, така че ще следя. И на мен ми се украсява вече ама ще изчакам поне до 20 ноември, па и да застудее малко, с това слънце навън ще ми е странно да гледам коледни лампички и украси.

Ние от скоро спим по цяла нощ - няма такъв кеф, заспива в 9 /сам, ама той винаги сам си е заспивал/ и чак сутрин към 7.30 се събужда. Та като съм недоспала си е изцяло за моя сметка, никой не ме кара да стоя до нощите, ама съм си такава, нощна птица. Вечер мога да готвя, чистя и кво ли не, ама до обяд да не ме закачат. Неадекватна съм.

ние сме на държавна кухня и това ще ми е стимул да излезем зимата поне за малко. Че иначе в студа хич не ми се излиза, а така като има цел няма да имам извинение  Wink

Бранко само знае как прави кончето, и да показва колко е голям, чао и да пляска с ръце когато иска обаче. Много играе с топки, камиончета, вика си бу бу а няма от кой да го е видял. В смисъл че каката играе с кукли не с камиончета  Simple Smile За говорене - ам -ам или мам. Кака като това май е топка, още не съм го разгадала, щото по цял ден вика кака и все топки държи
Като му се пие вода си носи шишето и издава нечленоразделни звуци  Mr. Green. Яде всичко, по цял ден не спира да яде. на моменти чак ми идва да се крием като ядем #2gunfire

друго..... а Бютка аз се прехвърлих на Фет бърн, и съчетано с 90 дневната /която постоянно я нарушавам  #2gunfire/ определено има ефект. Зумбата ми е по-забавна ама е много уморителна, а това правиш си упражнения като наблягаш на дупе, крака и ..... най-вече корем. Там където ми и трябва де.

ееее изписах света.

Болнички дечица и майки да се оправяте. Аман от вируси. ние последно бяхме болни юни, и сега преди месец, като все още сутрин подкашля като стане от сън, и педи ни отложи 13 мес ваксина. трябва да я направим че сега тепърва ще почнат болестите.

# 449
 hahaha Joy Няххх, няххх, няххх  hahaha Joy
Ще чакам и аз рецептите PaperMonster , ще те следя изкъсо, само да не ги пуснеш, ще ти досадя на лични  Wink
ВасеWink Да, чакам и аз да чуя за този чипс. Ха ха ха трябва да проверя тук дали няма такъв. Може да има чипс с шоколад и оцет  Sick Mr. Green
Блонди, ние тъкмо докато се нагодим с тукашното време и хоооппп се смени времето с един час на зад. Сега вече сме в релсите, ама бая зор видях Crazy И не се обяснявай за триенето във фейса, на никой не дължиш обяснение. Като се сърдят тяхна си работа. Единодушно доста майки се съгласихме да се трият мами, които нищо не пишат и т.н. Щом майките с близнаци можем да пишем и лайкваме и поне от малко да сме в час, и другите могат, стига да имат желание!
beauty_, ааааа гади  ли ти се? Да няма някоя Августовска Аргирова? До колкото си спомням искахте второто да е женско:) Wink
marley__ и по-навътре а? hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Нещо ме тресе лиготията за това отивам да спя. Лека нощ мами и бебета.

Общи условия

Активация на акаунт