Слънчо , повечето пъти съм разочарована ....
Два дена Емма пропуска нощните хранения , последно яде в 12 и после чаааааааак в 6
Оставям ви ..

И Криско при лсивиците така го бяха дрогирали преди това и ме питаше защо има 4 ръчички и 3 краченца
Излизането от упойката беше ужасно, стана ми лошо и ме изгониха на двора
радвам се, че при вас не е имало и такива екстри 
Голямо гуш на Камен и на теб 
Руми ,но много пари новите модели
взехме 620, надявам се да върши работа. Вашата коя беше, ползваш ли с я още? ММ я пусна горе вчера и засега се е отчела с оплитане в кабели и съборена лампа

Много добре ми се отрази на мен, а и на децата.
И да ви кажа как се оправи детето. Спрях сиропа, спях Нурофена и му давах по една малка чаена лъжичка мед всяка сутрин и вечер пръсках в нослето със Стеримар
Еми, за сега е добре 
И честита помощница 

Майка взе Матей, Камен е на ясла до 16:30 и кой като мене.
Ходих вече на фризьор, следобяд и с приятелка ще се видя.
И да ти кажа браво за килограмите и от мен! 
Ще се справя, все някак! Тъпото е, че с майка ми тотално се изпокарахме, ама кво да се прави... 
И на мен ми се е налагало да обикалям, за да търся кош където да хвърля нещото на Бобо, вчера пресен пример, като рече на трамвайната спирка "Ака ми се"... разбира се, друго е парка и аз не визирам конкретния случай, ама ми е писнало където видиш тъмно и захрастено и задължително да те удря съответната миризма... 

[/color] 

само аз най-голямата навитачка за Румба последна ще си взема
супер, честита да ви е 
поръча ли тортата вече? каква иска Бобо
а за ТМ - ще се оправиш сигурна съм, че къщата ще е супер и партито също 
Гледам я отваря, изстисква на ръката и почва да души и размазва. Ужас, както ми беше криво от лошото време, направо я наврях в ... Е после, я видях на касата беше купила 1 крем
[/color]
Винаги, ама при нас не зависи от майката, а от педито! После махат 100 гр. ... 

И аз нищо не давам и не слагам превантивно! 

Ама ти много си отслабнала...Не знам като цифра колко е,ама толкова да си личи,а ти самата изглеждаш страхотно!!!!

Да бъде верен помощник ти пожелавам

Неговата лекарка има отделна стая за консултации,там е топло,много приятно..И докато едното бебе не излезе,друго не влиза 
Кофти,че така сте се поскарали с маман ти 
Имам спомен май,че Месечинка правеше

Надявам се пилето е по-добре вече