Отговори
# 345
  • By the sea
Месечинке, откъде ги купува? От някоя от големите вериги ли?
Васе, ейнцц, много яка питка, браво! Heart Eyes
Като деца много се веселяхме да празнуваме Хелоуийн, навличахме всякакви стари дрехи и беше малко като "сурвакане" по къщите на родата Simple Smile А тая година ще го отпразнуваме с една голяма тиква..опечена във фурната Wink

# 346
  • Варна
Не, от магазинчето им на Колхозния пазар. Обаче е на такова забутано място, ако не беше една мама - августинка да ми обясни никога нямаше да го намеря. Ако някой се интересува - като идваш от Експресбанк по Пискюлиев завиваш преди Рибната борса вдясно, по ул. Ангел Кънчев мисля, че се води. От лявата и страна на втората бариера влизаш в пазара и почти веднага вдясно, ъглово е магазинчето, с големи надписи Алфатар.

# 347
Ей, Васе, направо шапка ти свалям, изумих се като ми се отвори линка, браво, браво   bouquet Как успя да ги направиш толкова фини, направо нямам думи.

# 348
Васе ,много хубава питка,браво!!!
Да ви кажа един ефектен трик за питите.Крачетата не се мажат с жълтък и остават по бели.
Аз сега правя пита, ако стане ще я покажа.
Майка ми ме е строила да изривам авгилиевите обори,пък аз само присядам да се ровя из фейса.

# 349
  • До морето
А крачетат как ги правите?  Blush

# 350
Васе, много хубава питка, бравооо  Hug
Никога не съм празнувала Хелоуин. Като бяхме в Англия по това време обаче беше страхооооооотно. Анди има костюмче, след зумбата ще го облека да го снимам поне  Mr. Green

# 351
Аууууу, много ви благодаря! То не било чак толкова трудно, колкото си го представях.  Embarassed
Попи, и аз се замислих дали да ги мажа, ама викам - айде, всичко под ножа!  hahaha Чакаме и твоята!  Peace
Сами, много е лесно - оставих си две малки топченца, разточих ги продълговати и залепих краката на чудото върху тях, после ги поизрязох с ножа и им сложих малки топченца за пръсти, защото не си личаха!  Peace

# 352
Здравейте, днес и тока и водата ги хвана липсата цял ден. Голяма скука беше, нито успях да ги изведа (на 10-ия етаж сме), нито да си приключа домакинската работа докато дъщерята беше на градина. Но пък имаше родителска среща. Започват ремонт на сградата на градината, децата ги местят в друга градина (която ми е по-наблизо с около километър), освен това им запазват и допълнителните занимания(ще ги включат в групите на другата градина).
Освен това се говори, че може да изместят основното училище, в което след 2 години най-вероятно ще е Денислава, срещу нашия блок в сградата на Спортното училище. Ако стане ще е доста добре.

Хелоуин не го усещам като празник, както и Свети Валентин, харесвам американски филми, но не и американски празници.

Васето, браво за питката, страхотно изглежда, а сигурно е била и много вкусна.

На Алфатар имаме магазин на нашия пазар, бях им пробвала по веднъж прясното и киселото мляко, но нещо не бяхме много очаровани вкъщи. На същата цена вземам от съседен на тях магазин по-вкусно(според всички вкъщи) мляко.

# 353
  • София
Васе, браво за питката!
Защо никой не пише тук днес?  newsm78

# 354

Защо никой не пише тук днес?  newsm78
И аз това се чудих. Цял ден рефрешвам, по едно време даже се чудих да не съм маркирала без да искам да не ме известява, ако някой е писал  Mr. Green

# 355
И аз това се чудех, ама ето на, някой писа все пак.

Васе, питката е супер. Браво на теб .

Кажете с какво си занимавате дечицата, когато сте у вас, моите игри се изчерпват нещо вече. Много разглеждаме ние книжки с животни, лаем, мяучим. Играем на футбол-вкарваме уж голове, гоня го. Идват студени месеци и повече време ще прекраваме  вкъщи, рано се стъмнява и домашните забавления трябва да се увеличат. Simple Smile

# 356
Ние рядко се задържаме вкъщи - сутрин за храната им, после до градината към 16-17, това са около 4-5 часа сумарно навън, през другото време си върша домакинската работа и ги наглеждам да не се бият много. Това е предимството на близнаците - сами си намират забавления след определена възраст. С едно дете беше много трудно да свърша каквото и да е вкъщи, затова повечето време бяхме навън.
Сега си чакат разходката, а междувременно си играят с един леген - единия влиза и сяда в него, приказват си нещо и първия става и излиза, после другия влиза и сяда. Пускат и играчки в легена, после ги вадят.

Напоследък Саш започна да дава неща когато му кажа Дай, Владо нищо не дава - стиска още повече като му се спомене за даване.

# 357
Файвче, и ние не седим вкъщи, само докато му е обедния сън, но тези дни и това правим навънка, но ще почнем да се задържаме, че вече след 6-7 е тъмно, сега ходим с моите приятелки и техните деца на един детски кът до нас след 6 часа и там си играят, ама всеки ден ходи ли се Simple Smile

# 358
  • Варна
Уф, никви книжки не ще да чете моят, нито знае мяу, бау и подобни. Чат-пат пъхаме фигурки в изрязани формички, обича да играе с щипки - да ги пъха в разни кутийки и кутийчици, вечер играем на криеница, разсипва се от кеф и хил да търси мен или баща си из стаята... Подскача и се тръшка по дивана, а аз го вардя да не се пребие, въпреки това поне по веднъж на ден си цапва главата в стената ooooh! Ей такива неща.

# 359
Миланова, на мен ежедневието ми е такова, че няма как да се задържим дълго вкъщи в който и да е сезон. И двата съня за деня са им навън - между 11 и 12.30 и между 16 и 17.30. Прибираме се към 18 часа от градината, нося си фенерче в чантата на количката, имам и светлоотразителни ленти от всички страни на количката. Иначе няма как да си свърша всички задачи за деня. А и занапред не виждам кога ще има време да стоим много вкъщи.
Играчки не им купувам много, защото не си играят с тях, давам им обикновено безопасни кухненски пособия, и други неща от вкъщи. Обичат да вземат тенджера или тава, по която да тропат с лъжица, както и всякакви други шумни занимания.

Общи условия

Активация на акаунт