У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (22)

• 20 420
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • В Космоса
Аз изгледах Псалма. Тъпня е като цяло, но има готини моменти, стряскащи. Twisted Evil

# 136
Влизам в новата тема с един хубав филм:
Beautiful Creatures - http://www.imdb.com/title/tt1559547/
според мен си е трилърче

# 137
  • London
Снощи гледах една класика според мен в жанра трилър

Los sin nombre, ако някой го е пропуснал да навакса, много е хубав. Peace Свалих още един от създаделите на този, надявам се и той да е хубав. Mr. Green
Ти луда ли си мари Калралче? ooooh! С такова нетърпение го изгледах, тъй като съм забелязала, че вкусовете ни съвпадат и как свърши филма!  Shocked

За Безименните...
Скрит текст:
Е като се замислиш свърши неочаквано и това му е хубавото. На мен за полицайчето ми стана кофти харесвах го, надявах се на някаква аферка между него и главната ама на. И като се сетя кой реално го лизна. Crazy Но пък със сектите е така, др. финал би бил леко неправдоподобен след толкова години възпитание във зверство.

И аз снощи гледах Haunter с Абигайл Бреслин ( много е пораснала)! На мен филма ми хареса, гледала съм и др. с подобна тематика, но въпреки всичко бе направен свежо и атрактивно за зрителя. Допадна ми! Peace

Toзи не помня дали съм ви го препоръчвала, аржентински е ''Теза за едно убийство''. Mr. Green Със главния от ''Тайната в очите ти'', който бе харесал на доста хора. Интересен по мое мнение, заплетен трилър, малко финала не ме удовлетвори, но все пак е сериозна лента. Да подчертая, е главната е една шавлива пикла в живота и дори след филма е забърсала на главния актьор Рикардо Дарин сина Чино. Joy А да не споменавам, че Дарин е актьор номер едно в Аржентина и финансово и като име. Хиена....
http://www.imdb.com/title/tt2241605/

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 17:40 от La Catrala

# 138
А, не, имат да гледат Breaking Bad, преди това! Ред требе да има тук, ред!  Naughty
Зомбиленд руууулз!   Mr. Green

И Зомбиленд не съм гледала  Tired

И трети ден не мога да изгледам Константин - това щото имам "много" време  Rolling Eyes - обаче засега не съм очарована от филма, само от Киану  Heart Eyes

# 139
  • Ænima/Albuquerque
Ного хубав Константин, беее! А, Зомбиленд е бижу, би-жу!  newsm76

Ма ше се бием вече! Crossing Arms

# 140
Ного хубав Константин, беее! А, Зомбиленд е бижу, би-жу!  newsm76

Ма ше се бием вече! Crossing Arms

Ако за актьора Константин говорим - много да  smile3534...за филма, чакай да догледам и ще си кажа тежката дума.

А за Зомбиленд - не обичам зомби-комедии. Въобще хорър комедии не понасям. Затова го избягвам.

# 141
  • Ænima/Albuquerque
1. Ако за актьора Константин говорим - много да  smile3534...за филма, чакай да догледам и ще си кажа тежката дума.

2. А за Зомбиленд - не обичам зомби-комедии. Въобще хорър комедии не понасям. Затова го избягвам.

1. Шти хареса, почти съм убедена.
2. Абе ти гледай, пък после ще си говорим!  Mr. Green

# 142
  • Ямбол
Цитат
Toзи не помня дали съм ви го препоръчвала, аржентински е ''Теза за едно убийство''.

Този го хвалих тук преди време. На мен много ми хареса, а Рикардо е невероятен актьор.  Heart Eyes

# 143
  • Ænima/Albuquerque
Скрит текст:
Аз да се презастраховам и да кажа, че за мен, колкото и да хвалите испаноговорящ/идващотлатинскаамерика филм, шанса да го гледам е равен на 0,0089%. Та не го приемайте лично.  Mr. Green

# 144
  • London
Е за какво пък да го приемаме лично? Joy В темата сме много хора все пак, който прецени ще гледа. Mr. Green

# 145
  • Ænima/Albuquerque
Затва се презастраховам.  hahaha

# 146
  • Ямбол
Сарк, бе.  hahaha Всеки си е в правото да има предпочитания.  Peace

Индийски ужаси гледали ли сте?  hahaha  Понеже често ги мяркам из торентите напоследък.

# 147
  • London

Индийски ужаси гледали ли сте?  hahaha  Понеже често ги мяркам из торентите напоследък.

Не и не бих си го причинила. Joy

# 148
  • Ямбол

Не и не бих си го причинила. Joy

Да питам аз.  hahaha Представям си ги- как пеейки резват главата на некой.  Crazy

# 149
  • Ænima/Albuquerque
Ъъъ... аз гледах едно трилъроподобно, индийско, нали. Ма беше хубав, де.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт