У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (22)

• 20 418
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Последните дни на Марс само с английски субтитри ли се намира?
Сам, свалила съм го от арената с български  Peace

# 616
"Затворници" е един наистина изключително добър филм! Преди малко го изгледах,но краят не ми допадна особено.

Скрит текст:
Не трябваше да свършва така. Не стана ясно дали полицаят намира бащата,след като чу свирката. Сега само за това мисля. Crossing Arms

Хю Джакман е много добър в тази роля!

# 617
  • Ænima/Albuquerque
Али,

Скрит текст:
според мен го оставя там съзнателно. Някакъв вид справедливост, заради това което причини на момчето. Не знам защо така си мисля.

# 618
  • София
И аз го изгледах. Много добър!

Скрит текст:
Полицаят просто не обърна достатъчно внимание на звукът от свирката... Таткото ще си остане в дупката.

# 619
  • Ænima/Albuquerque
Хм, абе според мен събра две и две.  Thinking

# 620
Ей, че мразя дните, в които скрите текстове и емотиконите ми не работят Sad Ако говорите за финала и аз мисля, че е положителен.

# 621
Али,

Скрит текст:
според мен го оставя там съзнателно. Някакъв вид справедливост, заради това което причини на момчето. Не знам защо така си мисля.

Скрит текст:
Възможно е,но пък полицаят през цялото време даваше вид на много точен човек. И някак не ми се вярва да постъпи по този начин. Но може и да е решил,че е по-добре таткото да си остане там,вместо да иде в затвора. Или пък наистина да е решил да въздаде справедливост...на мен ми беше жал за момчето.

# 622
  • София
Много ли  е страшен този  Cold Creek Manor   Rolling Eyes Видях,че всички го препоръчвате,но аз днес съм сама в нас ,та се чудя  newsm12

# 623
  • Ænima/Albuquerque
Али,
Скрит текст:
и не мен ми беше много жал, може би затова така си мисля, че е направил.

# 624
  • София
Скрит текст:
Нещо подобно на Али си мисля за полицая - много точен, едва ли би оставил човека, ако знаеше, че е там.
В този филм не видяхме умници от ФБР, профайлъри и други супер-дупер специалисти, които обикновено заливат филмите (особено американските), когато става въпрос за отвличане на деца. Може би картината тук е по-истинска: стават отвличания в някакви малки забутани градчета, полицаите работят според собствените си възможности, случва се да сбъркат, случва се да не разберат нещо, да пропуснат... Такава жертва е таткото.

# 625
Явно няма да разберем,но и аз съм оптимист за финала. Simple Smile Вярвам,че е положителен.

"Cold Creek Manor " съм го гледала доста отдавна. Тогава го превеждаха "Гърлото на дявола". Помня,че ми беше харесал доста. Не е страшен. Напрегнат,хубав трилър. Peace Може да си го припомня.

# 626
  • Ænima/Albuquerque
А, не, то няма нужда да се разбираме, за мен финала е противоречив така или иначе. 

# 627
  • София
А, не, то няма нужда да се разбираме, за мен финала е противоречив така или иначе. 
Определено  Peace! И точно в това са се целили авторите на филма  Mr. Green

# 628
Определено  Peace! И точно в това са се целили авторите на филма  Mr. Green

Имах предвид,че зрителите явно няма да разберем какво точно става накрая. Wink Не помежду си.
Добре са го измислили наистина създателите на филма.

# 629
  • Ænima/Albuquerque
Да, да, така е. Можем да си спекулираме поне до утре.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт